Foto Nelissen reeds 70 jaar!

Reeds 70 jaar volgt Foto Nelissen de fotografie op de voet.  70 jaar lang hebben we getracht service en advies hoog in het vaandel te dragen, u de nieuwe trends op fotogebied voor  te stellen, u van dienst te zijn.

Uiteraard is ons succes bovenal aan u, trouwe klant, te danken.  Uw trouw maakt dat we in onze specialiteit blijven geloven en kunnen blijven investeren teneinde u een uitgebreid gamma nieuw en  ook tweedehands materiaal kunnen aanbieden.

De geschiedenis van Foto Nelissen begon in 1946.  Van kleine winkel, de nr 9 aan de Brusselpoort, evolueerden we naar een speciaalzaak uitsluitend gericht op verkoop met advies en service.  We kijken vandaag soms met wat weemoed terug naar het “analoge tijdperk” en durven te stellen dat “de magie van de fotografie” verdwenen is.  En ja, vroeger kwamen de klanten meermaals in de winkel vooraleer ze het resultaat van hun beelden konden aanschouwen.  Maar de huidige digitale evolutie maakt dat iedereen zich tot fotograaf kan kronen.  Gezonde getuigen hiervan zijn de vele klanten die heden cursus lopen om de digitale fotografie onder de knie te krijgen. 

Om u nog beter van dienst te zijn, is Foto Nelissen samengevloeid met Photogalerie. Met winkels in Luik, Brussel, Nijvel en Luxemburg vergroten we zo onze voorraad nieuwe en tweedehandsartikels.  De keuze wordt voor u als klant nog interessanter.  Tevens hopen we volgend jaar de winkel te verbouwen om het u nog aangenamer te maken.

Tijdens het 70-jarig bestaan van Foto Nelissen is de fotografie razendsnel geëvolueerd en dit zal niet anders zijn in de toekomst.  Gaan we toestellen krijgen zonder knopjes, werkend op spraakherkenning?  Eén ding staat vast, Foto Nelissen zal steevast de evolutie van de fotografie opvolgen ter ondersteuning van de fotograaf. 

We maken er een erezaak van om  u nu en in de toekomst advies, service en kwaliteit te garanderen.

Tot binnenkort,

 

         

 

 

 

 

Echte fotografie met een Smartphone?                     

Neen, een smartphone neemt foto’s voor communicatie, voor echte fotografie staan onze specialisten paraat om u te helpen.

 

Meer dan 30 jaar volgen we de ontwikkelingen op vlak van fotografie. Maar hoe zullen de camera’s van de toekomst eruit zien. Geen bedieningsknoppen meer, bediening via spraaktechnologie?

Driedimensionale opnames voor holografische projecties? Super gevoelige sensoren die jouw beste herinneringen over de hele muur van uw woonkamer doen rollen?

 

Een ding is zeker, de smartphone, hoe krachtig ook zal nooit de kwaliteit halen als een moderne camera met verwisselbare lenzen!

 

Tot slot wil ik u eraan herinneren dat ons team steeds klaar staat om u advies en bijstand te geven bij het maken van uw keuze. Aarzel niet even langs te komen. Bel of mail ons, het blijft onze hoofdzaak u correct te bedienen.

 

Het Foto Nelissen team.