Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon DL 18-50 f/1.8-2.8   De Nikon DL18-50: heel veel camera voor indrukwekkende perspectieven.Aantrekkelijke beelden met weidse perspectieven liggen binnen handbereik. Met zijn lichtsterke ultragroothoekobjectief garandeert de Nikon DL 18-50 dat elk vastgelegd

Details

Nikon DL 18-50 f/1.8-2.8

 

De Nikon DL18-50: heel veel camera voor indrukwekkende perspectieven.

Aantrekkelijke beelden met weidse perspectieven liggen binnen handbereik. Met zijn lichtsterke ultragroothoekobjectief garandeert de Nikon DL 18-50 dat elk vastgelegd moment een prachtig gevoel van diepte krijgt. Het grote diafragma van f/1.8 bij 18 mm is moeilijk te evenaren en de CX-formaat sensor van 1 inch van de camera produceert schitterende beelden van 20,8 MP. Dankzij de geavanceerde optische constructie biedt het objectief uitstekende prestaties van rand tot rand, terwijl perspectiefcorrectie in de camera vertekening corrigeert. Filmmakers kunnen 4K/UHD-films met 30p/25p opnemen, waarbij het razendsnelle AF-systeem van de camera nauwkeurig scherpstelt op snelle acties.

LEGENDARISCHE NIKKOR-OPTIEK: UITSTEKENDE PRESTATIES VAN RAND TOT RAND

De Nikon DL18-50 beschikt over het meest lichtsterke ultragroothoekobjectief dat Nikon ooit heeft gemaakt. Dankzij een indrukwekkend diafragma van f/1.8 bij 18 mm biedt dit objectief een zeer goede controle over de scherptediepte en produceert het een prachtig vloeiende bokeh. Of u nu perspectieven wilt overdrijven of de actie scherp wilt vastleggen, u beschikt over de flexibiliteit om te fotograferen met kortere sluitertijden en om bij weinig licht heldere opnamen te maken. De geavanceerde optische constructie bevat asferische lenselementen, elementen van ED-glas (extra lage dispersie), asferische elementen van ED-glas en HRI-elementen (hoge brekingsindex). Gecombineerd staan deze technologieën garant voor een prachtige helderheid en contrast over het hele beeld. De meeste vormen van kleurranden en chromatische aberratie worden tot een minimum beperkt en vertekening wordt goed tegengegaan over het hele zoombereik. Nikon’s Nano Crystal Coat vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken voor een helderder beeld, zelfs bij tegenlicht. En een nieuwe fluorcoat stoot water, stof en vuil actief af en maakt het gemakkelijker om het objectief schoon te maken zonder het oppervlak te beschadigen.

COMPACT EN COMPROMISLOOS: HANDZAAM GEMAK VOOR WEIDSE PERSPECTIEVEN

Of u nu binnenopnamen, straatreportages, architectuur of landschappen vastlegt, de mogelijkheden van het lichtsterke ultragroothoekobjectief voor het creëren van interessante perspectieven zijn moeilijk te evenaren. Perspectiefcorrectie met shift-functie in de camera maakt het mogelijk om realistische reproducties van gebouwen en hoog oprijzende objecten te maken. De Nikon DL18-50 maakt prachtig gedetailleerde foto's in de JPEG- of NEF (RAW)-indeling en neemt detailrijke 4K/UHD-films met 30p/25p op. De CX-formaat CMOS-sensor van 1 inch met belichting via de achterzijde haalt alles uit iedere pixel om zo fijne details scherp vast te leggen en smetteloze, heldere beelden te produceren. Dankzij een standaard ISO-bereik van 160 tot 12.800 vormen situaties met weinig licht geen enkel probleem voor de camera. Het ingebouwde grijsfilter van de camera vermindert de hoeveelheid invallend licht waardoor uw creatieve mogelijkheden worden vergroot wanneer u met lange sluitertijden fotografeert. Full HD-video wordt volledig ondersteund en de camera biedt schone HDMI-uitvoer bij films die zijn opgenomen met maximaal 1920×1080 pixels. Of u nu fotografeert of filmt, dankzij de krachtige nieuwe EXPEED 6A-beeldverwerkingsengine van Nikon kunt u met hoge snelheid opnamen blijven maken en wordt de ruisonderdrukking bij hoge ISO-waarden verbeterd.

UITSTEKENDE SCHERPSTELLING OP HET ONDERWERP: RAZENDSNELLE BPS, GEAVANCEERD HYBRIDE AF-SYSTEEM EN OPTISCHE VR MET DUBBELE DETECTIE

Of u nu landschappen bij dageraad, indrukwekkende stadstaferelen of spontane straatreportages fotografeert, de handzame Nikon DL18-50 reageert altijd snel. Door zijn uitzonderlijk snelle respons en een razendsnel AF-systeem is de camera altijd gereed om te reageren op veranderingen in de compositie en om onverwachte fotokansen te benutten. U kunt actiebeelden van volledige resolutie vastleggen met maximaal 20 bps en continue autofocus. Of fotografeer met 60 bps als de scherpstelling is vastgezet in het eerste beeld. Wat u ook fotografeert, Nikon's veelgeprezen geavanceerde hybride AF-systeem identificeert het onderwerp en gebruikt 105 fasedetectiepunten of 171 contrastdetectiepunten. De uitstekende mogelijkheden van de camera om scherp te stellen op het onderwerp worden nog verder verbeterd door het optische VR-systeem met dubbele detectie. Dit systeem combineert informatie van de beeldsensor en een aparte hoeksnelheidssensor om zo een betere detectie en correctie van trillingen te kunnen bieden. Het systeem werkt wanneer u opnamen maakt van snelle bewegingen, maar ook wanneer u een toevallige ontmoeting op straat vastlegt.

HOUD UW APPARATUUR LICHT: NIKON-SYSTEEMACCESSOIRES

Met minder gewicht om te dragen en snellere opnamemogelijkheden biedt de Nikon DL18-50 u de vrijheid om comfortabel op pad te gaan. De camera is uitgerust met een ISO 518-compatibele accessoireschoen waarop uw vertrouwde Nikon D-SLR-accessoires zoals Speedlight-flitsers kunnen worden bevestigd. De flitsschoen ondersteunt ook de optionele kantelbare DF-E1 elektronische zoeker die speciaal voor deze camera is ontworpen. Deze externe elektronische zoeker is voorzien van een ultra-high-definition OLED-scherm met 2.359.000 beeldpunten en biedt een duidelijk zichtbaar beeld met een contrastrijk informatiescherm. Diverse Nikon Speedlight-flitsers zijn compatibel met de camera, zoals de handzame SB-300 en de SB-500. De camera is verder compatibel met een optionele aluminium zonnekap en een neutraal kleurfilter (NC) van 46 mm.

RICHT AL UW AANDACHT OP HET ONDERWERP: VERTROUWDE D-SLR-INDELING EN -BEDIENING

Veel van de ontwerpkenmerken van de Nikon DL18-50 zullen D-SLR-gebruikers vertrouwd voorkomen, zodat ze moeiteloos kunnen wisselen tussen hun Premium Compact Camera en hun D-SLR-camera. Op de bovenkant van de camerabody is de standknop voor de PSAM-standen aangevuld met een speciale instelschijf voor een belichtingscorrectie van ±5 LW. De camera heeft een draaibare multi-selector (met i-knop) en de zeer belangrijke functieknop (fn). Het ontwerp en de indeling van het menu zijn ook vertrouwd. En als u gewend bent om aspecten zoals de scherpstelling en het diafragma op het objectief in te stellen, zal de Nikon DL18-50 u niet teleurstellen. Op de cilinder van het NIKKOR-objectief zijn een instelring en een zoomring aangebracht waarmee u instellingen kunt aanpassen. Met de zoomring kunt u een startzoomstand opgeven, zodat u kunt fotograferen met de brandpuntsafstand van uw voorkeur zodra de camera is ingeschakeld. Instellingen die aan de instelring kunnen worden toegewezen zijn onder meer sluitertijd, diafragma, ISO-gevoeligheid, witbalans en Picture Controls. U kunt de instelring ook gebruiken om AF met prioriteit voor handmatige scherpstelling te selecteren, waarmee u handmatig kunt scherpstellen terwijl u fotografeert met AF.

EEN ECHTE NIKON

Met zijn fraaie uiterlijk straalt de Nikon DL18-50 vanuit elke met precisie ontworpen hoek van zijn lichte, maar toch stevige constructie echte Nikon-kwaliteit uit. De camera is verkrijgbaar in klassiek zwart en het objectief is voorzien van de bekende gouden NIKKOR-ring. De grip aan de voorzijde en de textuurafwerking van de camerabody zorgen ervoor dat de Nikon DL18-50 comfortabel en stabiel in de hand ligt. De kantelbare OLED-monitor met touchscreen en een hoge resolutie van 1.037.000 beeldpunten geeft belangrijke opnamefuncties precies weer waar u ze nodig hebt. Een optionele cameratas van topkwaliteit die is uitgevoerd in klassiek leer maakt het geheel compleet en beschermt de camera wanneer deze niet in gebruik is.

VIA SNAPBRIDGE BLIJFT UW CAMERA VERBONDEN MET UW SMARTAPPARAAT

Uw foto's onderweg beheren is niet zo eenvoudig, maar de Nikon DL18-50 maakt dit een stuk gemakkelijker. De camera beschikt over een Wi-Fi- en NFC-functie en is volledig compatibel met Nikon's SnapBridge. Via Bluetooth®¹ Smart Ready handhaaft SnapBridge een continue verbinding met een laag stroomverbruik tussen uw Nikon DL18-50 en uw smartphone of tablet en biedt zo eenvoudige controle over uw fotografische activiteiten. Opnamen kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met uw smartapparaat terwijl u ze maakt, zodat u uw beelden van hoge kwaliteit direct kunt delen. U kunt met SnapBridge ook belangrijke camerafuncties bedienen via uw telefoon en de datum- en tijdinstelling van uw camera automatisch bijwerken. Uw beelden worden nu correct van tags voorzien, ongeacht het aantal tijdzones dat u doorkruist.

VEELZIJDIGE FUNCTIES IN DE CAMERA

Een reeks praktische functies in de camera komt tegemoet aan zowel uw voorkeursstijl van fotograferen als uw creatieve visie. In de vooropnamestand begint de camera met het maken van opnamen wanneer de ontspanknop half wordt ingedrukt en gaat daarmee door nadat de knop is losgelaten. U kunt ervoor kiezen de volledige reeks op te slaan of uw favoriete opnamen selecteren.² En wanneer u beelden wilt controleren, stroomlijnt een functie voor het automatisch verwijderen van beelden het workflowproces bij continu-opnamen. Deze functie is bedoeld om reeksen opnamen die met hoge beeldsnelheden zijn gemaakt sneller te controleren. Met deze functie kunt u opnamen markeren die automatisch worden verwijderd als beelden onscherp zijn, gezichten verborgen zijn of ogen gesloten zijn. Voor nog meer creatieve controle over uw beelden kunt u met Picture Controls, die ook bij Nikon D-SLR-camera's worden gebruikt, reeksen instellingen toepassen en aanpassen die speciaal zijn afgestemd op uw beoogde opname. U hebt bij het maken van foto's en video's volledige controle over verscherping, contrast, helderheid, tint en verzadiging.

CREATIEVE EFFECTEN VOOR FILMS EN FOTO'S

De Nikon DL18-50 is een camera met een lichtsterk ultragroothoekobjectief waarmee u creatief kunt spelen met weidse perspectieven. U kunt opnamen bijwerken, wijzigen of zelfs opnieuw verbeelden met de filters, belichtingsinstellingen en filmstanden van de camera. In de creatieve stand kunt u met HDR (hoog dynamisch bereik) details invullen bij contrastrijke onderwerpen en landschappen. U kunt ook grappige miniatuureffecten toevoegen aan stadsgezichten of drukke straattaferelen of Meervoudige belichting gebruiken om schitterende lichtsporen te reproduceren. Wanneer u films opneemt, kunt u foto's opslaan tijdens het filmen. Daarbij maakt een reeks geavanceerde filmfuncties het u gemakkelijk om video-opnamen snel in de camera te verbeteren. Duik verder in uw onderwerp met slow motion. Neem time-lapse-films op met vloeiende belichtingsovergangen. Met de functie Superlapse kunt u de actie zelfs versnellen en bijvoorbeeld een snelle rondgang door een nieuwe stad vastleggen.

 

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Niet meer beschikbaar
Draaibaar scherm Ja
Gevoeligheidsbereik 12800
Opening van 1.8000
Opening op 2.8000
Grootte van het scherm N/A
Type sensor CMOS 1"
Sensor grootte N/A
Fabrikant Nikon
Optische zoeker N/A
Elektronische zoeker N/A
Compatibele geheugenkaarten Micro SDXC
Ingebouwde flits N/A
Externe flits N/A
Videoformaten N/A
Maximum beelden per seconde N/A
Kleur None
Type body N/A
Aantal views N/A
Afmetingen L x H x B N/A
Materiaal body N/A
Lens 30-90mm
Optische zoom 3x
Garantie Oui
Gevoeligheid 125-1600
shockproof N/A

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon DL 18-50 f/1.8-2.8

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')