Artikels 1 tot 10 van 148 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tamron 17-28mm F2.8 Di III RXD

Werken met een groothoekzoom is een genot dat niemand zich mag ontzeggen. Met zijn nieuwe, hoogwaardige 17-28 mm maakt Tamron die luxe nog betaalbaarder en aangenamer.

Lees meer

Welkom in het Z-gamma

Nikon vond het tijd om naast zijn fullframe hybrides Z6 en Z7 de meer bescheiden Z50 te lanceren als instapmodel van de Z-reeks. Qua design en ergonomie zijn de overeenkomsten onmiskenbaar. En het toestel is dan wel minder geavanceerd, maar ook voordeliger.

Lees meer

GoPro Hero8 Black

Lof moet je verdienen, elke keer opnieuw. En dat doet GoPro met zijn nieuw model actiecamera. Het merk mikt op innovaties en nieuwigheden om de must-have bij uitstek te blijven.

Lees meer

Systeemcamera

Wat is een systeemcamera? Een camera zonder spiegelsysteem, maar mét de mogelijkheid tot het verwisselen van de lenzen wordt een systeemcamera genoemd. Er is dus een wezenlijk verschil tussen een systeemcamera en een compact camera, want door de mogelijkheid tot het verwisselen van de lenzen hebt u een grotere controle over de instellingen van de camera

Spiegelreflexcamera

Lees meer

Spiegelreflexcamera

Wat is een spiegelreflexcamera? Een spiegelreflexcamera heeft een speciaal zoekersysteem. Dit systeem maakt het zo optimaal mogelijk instellen en richten van de camera mogelijk. Bij het speciale systeem dat dit mogelijk maakt wordt gebruik gemaakt van een spiegel. Vandaar dat dit ook in de naam van dit type camera is terug te vinden.

Spiegelreflexcamera

Lees meer

De Nikkor Z 85mm f/1.8 S, snelle, stille en Bo…keh

Een 85mm f1.8 objectief in het Nikon Z-gamma klinkt als muziek in de oren voor portretfotografen. In juli 2019 aangekondigd is dit de 6e lens in het Nikon Z-gamma. Maar door de FTZ-adapter kan je ook reeds bestaande 85mm f1.8 met F-mount gebruiken, zowel van Nikon als Sigma en andere. Benieuwd hoe de nieuwe Nikkor Z 85mm f1.8 S presteert tegenover deze competitie.

Lees meer

Digitaal fototoestel

In de basis verschilt een digitaal fototoestel niet veel van een analoge fotocamera. Beide zijn voorzien van een objectief, een diafragma en een sluiter. Het echte verschil tussen de twee zit namelijk in de manier waarop de foto wordt opgeslagen.

digitaal fototoestel

 

Lees meer

Beste systeemcamera

Wat is de beste systeemcamera? Binnen de fotografiewereld is momenteel toch wel het tijdperk van de systeemcamera aangebroken. Ze doen in kwaliteit absoluut niet meer onder voor de meeste spiegelreflexcamera's

beste ststeemcamera sony alpha 7 iii

 

Lees meer

Canon Pixma TS6350

Canon breidt zijn printerpark uit met 4 nieuwe toestellen in de Pixma-reeks. Net als zijn 3 maten blinkt de TS6350 uit door zijn installatiegemak, draadloze werking en moderne look. 

 

Lees meer

Panasonic LUMIX S PRO 24-70 mm L-Mount f/2.8

Dit is nummer 4 in de rij! Panasonic vult zijn fullframe hybrides S1, S1R en de nieuwe S1H aan met een onmisbaar polyvalent zoomobjectief. Dat zich terecht Pro noemt, met de L-mount van … Leica, die trouwe bondgenoot en kwaliteitsgarantie.

 

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 148 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5