Artikels 1 tot 10 van 203 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De nieuwe Samyang AF 24mm F1.8 voor Sony FE mount

Het perfecte objectief voor astrofotografie door nieuwe en unieke functies.

Lees meer

Laowa 100 mm f/2.8 2X Ultra Macro APO

Na het succes van de Laowa 60 mm f/2.8 2:1, is de 100 mm f/2.8 2:1 de tweede macrolens van Laowa met vergrotingsfactor 2:1. Dit nieuwe 100 mm objectief is geschikt voor full-framesensors en kan scherpstellen met een vergrotingsfactor van 2. 100 mm is de populairste brandpuntafstand onder macrofotografen.

Lees meer

Nikon NIKKOR Z 24-200 mm f/4-6.3 VR, uiterst veelzijdig

Als je in veel verschillende omstandigheden foto’s wilt maken, dan is de NIKKOR Z 24-200 mm f/4-6.3 VR van Nikon echt iets voor jou. Van groothoek- tot teleopnames, deze multifunctionele 8,3x zoomlens doet het allemaal. Het geavanceerde optische ontwerp bestaat uit een reeks asferische en ED-elementen met ARNEO Coat en Nano Crystal Coat voor een scherpe en heldere beeldkwaliteit, een hoog contrast en een nauwkeurige kleurweergave. Zo kun je in verschillende lichtomstandigheden werken.

Lees meer

Vanguard VEO 3GO, het ultracompacte statief in carbon

Vanguard is een fabrikant van statieven die reeds lange tijd zijn plaats op de markt veroverd heeft. Het ontwerp en uiterlijk van hun statieven tonen aan dat ze boven talloze concurrenten uitstijgen, en dat op een zeer competitieve markt.

Lees meer

XGIMI MoGo Pro, voor mooie projecties!

Hij wordt voorgesteld als de eerste draagbare beamer ter wereld die werkt met het platform Android TV van Google. Bovendien is hij onmiddellijk beschikbaar voor het brede publiek, in plaats van eerst enkel bij de specialisten te vertoeven.

Lees meer

Sony brengt 2 microfoons uit voor vloggers en nomadische reporters

Sony introduceert vandaag twee nieuwe microfoons: de ECM-W2BT Multi-interface Shoe-compatibele draadloze microfoon en de ECM-LV1 compacte stereo lavalier-microfoon (dasspeld microfoon). De ECM-W2BT biedt draadloze audio-opnames van hoge kwaliteit met minder ruis en een stabiele verbinding. Dit model werkt naadloos samen met de ECM-LV1. De ECM-LV1 is een onopvallende microfoon die eenvoudig aan kleding kan worden bevestigd en realistischer geluid kan opnemen.

Lees meer

NX Studio van Nikon voor de bewerking van je foto's

Nikon is verheugd het uitbrengen van NX Studio (versie.1.0) te kunnen aankondigen. Met deze nieuwe software kun je foto's en video's naadloos bekijken, verwerken en bewerken. Gebruikers van digitale camera's van Nikon kunnen de software gratis downloaden.

nikon-nx-studio

Lees meer

De Nikon Z 6II, meester van video en snelheid

Meer snelheid, meer veelzijdigheid, betere prestaties. De Nikon Z 6II is de verbeterde versie van de veelzijdige systeemcamera ontworpen voor hoogwaardige foto’s en video’s. Ondanks de verschillende upgrades behoudt de Z 6II zijn vertrouwde vorm en beeldkwaliteit die zo geliefd is bij de makers van multimediabeelden.

Lees meer

Twee Belgen op de shortlist voor de Sony World Photography Awards 2021

De World Photography Organization heeft de finalisten en fotografen bekend gemaakt voor de Professional wedstrijd van de Sony World Photography Awards 2021. Bij de genomineerde fotografen staan twee Belgen op de shortlist.

Lees meer

De Laowa 15 mm f/4.5 Zero-D Shift zal de perspectieven van je foto’s veranderen.

Venus Optics stelt zijn nieuwe objectief voor, de Laowa 15 mm f/4.5 Zero-D Shift voor Canon EF/RF, Nikon F/Z, Sony FE, Leica L en Pentax K. Hij heeft een enorme beeldcirkel met een diameter van 65 mm, waardoor het volgens Laowa de grootste tilt-shiftlens ter wereld is voor full-frame of middenformaat.

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 203 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5