Artikels 1 tot 10 van 191 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nikon Z 7II, veelzijdigheid en hoge resolutie

Betere beeldverwerking, meer veelzijdigheid, maar een vertrouwd ontwerp: de Nikon Z 7II heeft alle geweldige eigenschappen van de originele versie, maar biedt nog meer mogelijkheden. De Z 7II is duidelijk bestemd voor de fotograaf die geobsedeerd is door details, want het objectief is uitgerust met een BSI CMOS-sensor in FX-formaat met een hoge resolutie van 45,7 MP.

Lees meer

Canon ImagePROGRAF PRO-300

Naast de vele nieuwe full-frame systeemcamera’s en -lenzen heeft Canon ook een nieuwe A3+ fotoprinter aangekondigd, gericht op toegewijde fotografen, kleine studio’s en fotolabo’s.

Lees meer

Leica SL2 S

Met de nieuwe SL2-S breidt Leica zijn gamma full-frame systeemcamera’s met verwisselbare lenzen uit. Zoals de naam al aangeeft, is de SL2-S de nieuwe variant van de SL2 die vorig jaar uitkwam. Deze nieuwe versie deelt er dan ook veel eigenschappen en gelijkenissen mee. Maar de S op het einde wijst op een verschil, en dat zou wel eens met snelheid te maken kunnen hebben.

Lees meer

De Zhiyun Crane 2S deinst er niet voor terug om zich over je materiaal (>3 kg) te ontfermen!

De Zhiyun Crane 2S stabiliseert je camera, zelfs wanneer je verticale beelden maakt.

zhiyun-crane-2-s

Lees meer

De 105 mm F2.8 DG DN Macro Art van Sigma: portret en scherpte staan bovenaan het programma

De medium telemacrolenzen bieden fotografen een enorme creatieve vrijheid en een veelzijdige werkafstand. Daarom behoren ze tot de favoriete lenzen voor macrofotografen.

 

Lees meer

Samyang AF 85 mm F1.4 RF, een buitengewone beeldkwaliteit!

Om te beantwoorden aan de groeiende behoeften van fotografen die met een RF-vatting fotograferen, stelt Samyang de AF 85 mm F1.4 RF voor. Dit nieuwe objectief staat garant voor een buitengewone beeldkwaliteit en een betrouwbare autofocus. Door een zachte bokeh en een F1.4 diafragma is hij ideaal voor perfecte portretten.

Lees meer

De DJI Mini 2: de beste optie voor beginners!

Dit is de beste drone op de markt voor beginners. Je behaalt professionele resultaten zonder je zenuwen op de proef te stellen. DJI heeft uitstekend werk geleverd door zijn algemene ontwerp simpel en doeltreffend te maken.

Lees meer

De Samyang AF 35 mm f/1,8 FE, licht maar robuust.

0

De AF 35 mm f/1,8 FE voor Sony E-mount (full frame) is met zijn gelijkaardige ontwerpfilosofie de perfecte partner voor de Samyang AF 75 mm f/1,8 FE. Voor tal van fotografen kan het koppel 35 mm/75 mm heel aantrekkelijk zijn, en dan vooral voor reportage- en straatfotografie.

 

samyang-af-35mm-f1-8-fe

Lees meer

De Panasonic Lumix S5 speelt mee met de grote jongens!

0

De Lumix S5 is een subtiele mix van de S1 en de S1H in een meer compacte behuizing, en kost minder dan € 2.000.

 

Lees meer

Canon RF 800 mm f/11 IS STM, performant en compact

De Canon RF 800 mm f/11 IS STM is een unieke supertelelens die een interessante mix van zoomprestaties en compactheid biedt.

canon-rf-800mm-f-11-is-stm-pg

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 191 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5