Artikels 1 tot 10 van 142 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Digitaal fototoestel

In de basis verschilt een digitaal fototoestel niet veel van een analoge fotocamera. Beide zijn voorzien van een objectief, een diafragma en een sluiter. Het echte verschil tussen de twee zit namelijk in de manier waarop de foto wordt opgeslagen.

digitaal fototoestel

 

Lees meer

Beste systeemcamera

Wat is de beste systeemcamera? Binnen de fotografiewereld is momenteel toch wel het tijdperk van de systeemcamera aangebroken. Ze doen in kwaliteit absoluut niet meer onder voor de meeste spiegelreflexcamera's

beste ststeemcamera sony alpha 7 iii

 

Lees meer

Canon Pixma TS6350

Canon breidt zijn printerpark uit met 4 nieuwe toestellen in de Pixma-reeks. Net als zijn 3 maten blinkt de TS6350 uit door zijn installatiegemak, draadloze werking en moderne look. 

 

Lees meer

Panasonic LUMIX S PRO 24-70 mm L-Mount f/2.8

Dit is nummer 4 in de rij! Panasonic vult zijn fullframe hybrides S1, S1R en de nieuwe S1H aan met een onmisbaar polyvalent zoomobjectief. Dat zich terecht Pro noemt, met de L-mount van … Leica, die trouwe bondgenoot en kwaliteitsgarantie.

 

Lees meer

Panasonic Lumix S1H

Spots aan en … draaien maar: de derde telg in de Lumix-familie van fullframe hybride camera’s mikt op filmers met ambitie. Panasonic bundelde al zijn video-knowhow in deze hoogwaardige body, het eerste fototoestel dat filmt in 6K. Tot grote vreugde van alle videofans.

 

Lees meer

De Nikkor Z 50mm f/1.8, standaard maar effectief

De Nikon NIKKOR z 50MM F/1.8 S is de derde lens die werd voorgesteld voor de Nikon Z systeemcamera’s. In deze review bekijken we performantie, bouw- en beeldkwaliteit van Nikon’s eerste “nifty fifty” voor de Z-serie.

Lees meer

Fujifilm Factory X - Big in Japan 2019

Factory X by FUJIFILM, hét foto-evenement van het jaar voor amateurs en pro fotografen, draait dit jaar rond het thema “Big in Japan”. Factory X vindt plaats in het unieke en fotogenieke Kanal in Brussel en is GRATIS toegankelijk.

 

Lees meer

Portretmeester voor hybride toestellen

Nikon lanceerde een nieuw objectief voor zijn full-frame hybride camera’s met Z-vatting: de 85mm f/1.8 S. Een topproduct en volleerde portretmeester! 

 

Lees meer

Een Alpha met super-Sony-sche resolutie

De nieuwe Alpha-camera van Sony houdt niet van half werk. Met zijn resolutie van 61 megapixel legt deze 7R IV de kwaliteitslat voor full-frame hybrides een flink stuk hoger. Zijn grote broer, de A9, en vooral de concurrenten hebben het nakijken. Meteen voert Sony nog een reeks andere geslaagde wijzigingen door.

Lees meer

Nikon W150, de robuuste familiecamera bij uitstek!

De Nikon Coolpix W150 is een gloednieuwe stoere waterdichte camera die zich voornamelijk richt op families.

nikon-coolpix-w150

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 142 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5