Artikels 1 tot 10 van 125 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Broncolor LED F160, en plots is er licht!

Broncolor loodst de gespecialiseerde professionele verlichting het ledtijdperk binnen. Deze hightech ledlamp is nog meer dan de klassieke flitsers onmisbaar voor creatieve studiofotografie en -video.

 

Lees meer

Arles, schitterende pleisterplaats

De beroemde “Rencontres photographiques” bestaan 50 jaar. Dat wil Arles luisterrijk vieren met niet minder dan 50 tentoonstellingen, een hele zomer lang. De “Ontmoetingen” zijn dit jaar dus een absolute must. Ze blikken terug op de oorsprong van de fotokunst om het heden nog beter te omhelzen.

 

Lees meer

Portret van een zoom

De nieuwe 35-150 mm verrijkt het ruime Tamron-aanbod van objectieven voor reflexcamera’s die compatibel zijn met Nikon en Canon. Het Japanse merk mikt met dit polyvalente instrument vooral op portretfotografen. Maar klopt dat ook?

 

Lees meer

Actioncam in topuitvoering

Vloggers en mensen die graag hun leven in beelden vastleggen, mogen Sony bedanken. De DSC- RX0M2 is de kleinste, lichtste en duurzaamste action camera ter wereld. 132 gram full live. 

Lees meer

Een fijne reflex om te starten

Wie zijn eerste stappen op een bepaald domein zet, mag je niet afschrikken. Er gaat dus niets boven een gebruiksvriendelijk, compact en licht toestel. Zoals de nieuwe Reflex EOS 250D van Canon, die ook nog slim en intuïtief is.

 

Lees meer

Een beurs als geen andere!

De International Photo Fair van Bièvres zou geen enkele rechtgeaarde fotoliefhebber mogen missen. Dit feest voor het oog omvat zowel een brocante als openluchttentoonstellingen en plekken voor intense dialoog.

 

Lees meer

De Sony Alpha 7 III is de referentie, toch?

Bij de introductie van de derde generatie A7 zei Sony dat dit hybride toestel een nieuwe betekenis zou geven aan het woord "basis" – een belofte die het ruimschoots is nagekomen. De A7 is altijd het opstapje geweest van Sony's full-framegamma, naast de A7R en A7S in de topklasse. De A7 is nog steeds verre van een beginnerscamera, maar hij is – of was althans – een compromis. De camera probeert een groter aantal fotografen aan te trekken zonder de meer specifieke voordelen van de A7R, A7S of de nieuwe A9-reeks te bieden.

sony-alpha-7-iii

Lees meer

De Nikon Z 24-70 mm f 2,8, dat is bokeh!

De Nikon Z 24-70 mm f2.8 S is een veelzijdig zoomobjectief voor spiegelloze camera's uit de Z-serie. De lens is alles bij elkaar sneller dan de kitlens Z 24-70 mm f4.0 S.

Lees meer

Sony FE 135 mm F1.8 GM Nieuw doordringend en beweeglijk oog

Sony verrast de gebruikers van zijn full frame hybridecamera’s met een nieuwe teleobjectief met vaste brandpuntsafstand van 135 mm. Dit polyvalente objectief is dankzij de hoogwaardige optische elementen ideaal voor portretten.

 

Lees meer

Set en game

Hahnel pakt uit met een flitserset, met twee zwenkflitsers. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en loopt synchroon met veel ergonomie, een grote veelzijdigheid en compatibiliteit met talrijke merken.

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 125 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5