Artikels 1 tot 10 van 159 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M1:2, Japanse betrouwbaarheid voor weinig geld

Tamron zet zijn opmars voort met een uitbreiding van zijn objectievenaanbod voor de full frame compact camerasysteem van Sony. De drie zoom krijgen nu het gezelschap van groothoeken met vaste brandpuntsafstand van hoge kwaliteit. Na de 20 mm en de 35 mm is het de beurt aan de 24 mm.

 

Lees meer

De Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM, compromisloos hoogstandje en toch compact

Het zou om een uiterst compact en slank professioneel teleobjectief gaan, robuust, met de nieuwste technologische innovaties en een onberispelijke constructiekwaliteit. Lost de Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM al die beloften in? Wij zochten het uit.

Lees meer

Hasselblad XCD 45mm f/4, pluimgewicht ziet het groot

De Hasselblad XCD 45mm f/4, het nieuwe AF middenformaatobjectief van de Zweedse fabrikant, wordt aangekondigd als de “lichtste en meest compacte” groothoek in deze categorie. En hij heeft nog een troef: zijn voor dit merk alleszins betaalbare prijs.

Lees meer

Nikon Coolpix P950, nieuwe troefkaart om te bridgen

Nikon positioneert zijn P950 bridge tussen de wat verouderde P900 en de P1000 met zijn enorm zoombereik. Het nieuwe toestel is een compacte, polyvalente bridgecamera, zonder de tekortkomingen van de P900 en met vrijwel alle kwaliteiten van de P1000. 

Lees meer

Sony E 16-55mm f/2.8 G, nieuw E-objectief is allrounder voor Sony systeemcamera’s

0

Het nieuwe 16-55 mm objectief van Sony is polyvalent, lichtsterk en veelzijdig en dus prima geschikt voor de nieuwe Sony systeemcamera’s. Een uitblinker op elk gebied.

Lees meer

Sony Alpha 6600, Alpha-serie krijgt nieuw topmodel

0

Het hybride-merk bij uitstek zet met de nieuwe Alpha 6600 de kroon op zijn gamma met APS-C-sensor. De pluspunten zijn talrijk, de doorbraken inzake batterijduur, reactiesnelheid en autofocus heel reëel.

 

Lees meer

Nikkor Z 58 mm f/0,95 S Noct, nu al legendarisch objectief

Nikon breidt zijn Z-gamma uit met een uitzonderlijk lichtsterk objectief. Voor de nieuwste fullframe-hybridecamera’s van het merk is dit de gedroomde aanvulling. De prijs is navenant: 8999 euro … Maar wat een prestaties, zowel voor foto als video!

Lees meer

Waarom iedere landschapsfotograaf met een geared head zou moeten werken

Tijdens workshops krijg Bas Meelker vaak vragen over de statiefkop waar ik mee werk. Het wordt dus nodig tijd daar eens een artikel aan te wijden. Maar voordat we beginnen eerst het volgende. Dit is geen test. Bas Meelker vergelijkt in dit artikel twee ‘geared’ statiefkoppen (Benro GD3WH en Sunwayfoto GH-PRO) met elkaar om de voordelen van een geared statiefkop met jou te delen.

 

Lees meer

Nieuwe standaardzoom voor fullframe hybrides

Voordelig, mooie prestaties, compact en licht: het nieuwe Sigma-objectief kan op veel belangstelling rekenen bij fotografen met een fullframe hybride zoals de Sony Alpha.

 

Lees meer

DJI Mavic Mini, minidrone voor maxiplezier

De Chinese dronefabrikant DJI vervolledigt zijn uitgebreide aanbod met een nieuw instapmodel: de Mavic Mini. Door zijn eenvoud, compacte afmetingen en grote autonomie is hij ideaal voor starters en het grote publiek. Al mist hij wel enkele belangrijke functies.

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 159 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5