Artikels 1 tot 10 van 178 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een teleconverter van Nikon... Ja, maar welke?

Wat is een teleconverter van Nikon en kan ik die gebruiken met mijn camera en lens?

Lees meer

De Fujifilm Fujinon GF 30mm F/3.5 R WR, een lichte maar kwaliteitsvolle groothoeklens

De GF 30 mm F/3.5 R WR is een groothoeklens met een brandpuntafstand van 24 mm (equivalent aan 35 mm filmformaat) en sluit zich aan bij de familie van onderling verwisselbare GF-objectieven.

Lees meer

De Canon RF 600 mm IS STM, groothoek met klein gewicht

De RF 600 mm IS STM is een supertelelens met vaste brandpuntafstand en diafragmaopening. Hij is perfect voor reisfotografie, dierenportretten en occasionele dierenfotografie, zelfs in uw eigen tuin, dankzij zijn korte minimale scherpstelafstand (4,5 m).

Lees meer

De Nikon Z5, het kleine broertje met volwassen ambities!

Nu het Z-systeem bij Nikon is gelanceerd met de Z6 en Z7 op full frame en Z50 op APS-C stort het merk zich nu ook op de instapmarkt in het full-frame segment. Met de Nikon Z5, die zich dus onder de Z6 positioneert, richt Nikon z’n pijlen op de gebruikers die op zoek zijn naar een uitmuntende fotokwaliteit zonder alle professionele ditjes en datjes.

 

Lees meer

Leica V-LUX 5, het laatste stukje van de puzzel

De Leica V-Lux 5 is de perfecte bridgecamera voor elke fotograaf die kwaliteit, compactheid en veelzijdigheid wil combineren.

 

Lees meer

Nikon D6: snel, performant, betrouwbaar en nauwkeurig!

De D6 is een feilloze camera gemaakt voor snelheid, prestaties, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Hij behoort dan ook tot de top van het gamma digitale reflexcamera’s van Nikon.

Lees meer

Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD is een unieke lens!

Tamron breidt zijn lijn van lichtsterke zoomobjectieven verder uit. De Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD is een unieke lens met een combinatie om van te watertanden: veelzijdig zoombereik, hoge lichtsterkte én compact ontwerp. Tamron heeft dit objectief speciaal ontworpen voor de immens populaire Sony fullframe systeemcamera's, zoals de Sony A7 III en de Sony A7R IV. Dankzij het grote maximale diafragma kun je werken bij weinig licht én een schitterende bokeh in je beelden krijgen.

Lees meer

Fujifilm GF 45–100mm f/4 R LM OIS WR, de langverwachte polyvalente zoomlens

De Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR is een nieuw standaard zoomobjectief dat speciaal is ontworpen voor het gamma middelgrote GFX spiegelloze camera’s van Fujifilm.

Lees meer

Sony ZV-1, het ultieme wapen voor vloggers!

Misschien denken sommigen dat de ZV-1 niet meer is dan een nieuwe variant van de Sony RX100, maar hij is veel meer dan dat. Zo zijn de sensor en lens vertrouwd, maar de behuizing, de bedieningselementen, de audio-instellingen en het scherm achteraan zijn allemaal nieuw en anders. En dit alles is briljant geoptimaliseerd voor het vloggen.

Lees meer

NIKKOR Z 20mm f/1.8 S, een veelzijdige groothoeklens

De NIKKOR Z 20mm f/1.8 S van Nikon, met zijn ultragrote beeldhoek en stijlvolle ontwerp, is een veelzijdig objectief dat geschikt is voor een breed scala aan onderwerpen, van architectuur tot landschappen en interieurs. 

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 178 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5