Artikels 1 tot 10 van 117 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sony FE 135 mm F1.8 GM Nieuw doordringend en beweeglijk oog

Sony verrast de gebruikers van zijn full frame hybridecamera’s met een nieuwe teleobjectief met vaste brandpuntsafstand van 135 mm. Dit polyvalente objectief is dankzij de hoogwaardige optische elementen ideaal voor portretten.

 

Lees meer

Set en game

Hahnel pakt uit met een flitserset, met twee zwenkflitsers. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en loopt synchroon met veel ergonomie, een grote veelzijdigheid en compatibiliteit met talrijke merken.

Lees meer

60 tinten IHECS

De “Haute Ecole de la Communication” in Brussel blaast 60 kaarsjes uit en viert dat met een tentoonstelling van 60 oud-studenten fotografie. Zij bekleden nu stuk voor stuk een belangrijke plaats in het Belgische of zelfs internationale visuele landschap. Hun 300 werken leveren een boeiende en contrastrijke mozaïek op.

 

Lees meer

Heel eenvoudig zelf ontwikkelen

0

Begin je met zelf je foto’s te ontwikkelen? Of ben je als fotograaf vaak onderweg? Dan biedt Ilford je onder andere een voordelige en praktische Simplicity-set.

Lees meer

Nikon Z 14-30, een ultragroothoekzoomlens, klein en licht

Nikon slaat een interessante weg in met het lenzengamma van de Z-serie. De fotografiegigant heeft zijn kleinste en lichtste lenzen ooit ontworpen, zodat ze compatibel zijn met de kleine body van de full frame hybride camera’s.

Lees meer

SpyderX Pro & SpyderX Elite kleurkalibratie

Als u gepassioneerd bent door fotografie, is het noodzakelijk om uw computerscherm te kalibreren.

 

Lees meer

Systeemcamera’s op vol formaat!

Eind maart stapt Panasonic een nieuw tijdperk binnen, dat van de fullframecamera. Het doet dat zelfs met twee nieuwe body’s: de S1 en de S1R (waarbij “R” staat voor resolutie). De bedenker en specialist van de systeemcamera wil de reflex nu op eigen terrein bekampen.

 

Lees meer

Olympische krachtpatser

0

Terwijl Panasonic en zijn concurrenten strijd leveren met als inzet de fullframe voor hybridetoestellen, kijkt Olympus toe. En breidt ondertussen zijn 4/3” gamma uit met een nieuwe, uiterst snelle atleet met veel uithoudingsvermogen.

 

Lees meer

Wat een zoom!

Nikon pakt uit met een nieuwe versie van zijn Coolpix-bridge. Die speelt vooral één enorme troef uit: zijn megazoom van 125x en een bereik van 3000 mm! Wij zoomen in op dit buitenbeentje.

Lees meer

Goed voornemen voor 2019? Meer expo’s bezoeken!

Weg met het navelstaren … Verruim je blik, verleg je horizon en bezoek eens vaker een fototentoonstelling. In februari krijgen Azië en België de kans om ons te verrassen. Met 4 gratis tentoonstellingen.

 

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 117 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5