Zoom H1n Handy Recorder

SKU YZOH1N | EAN 4515260018215

Photogalerie : Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraadWordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Mail me bij prijsdaling
Mail me bij beschikbaarheid

Eind prijs: € 119,00

Zoom

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Zoom H1n Handy Recorder De Zoom H1n Handy Recorder in de kleur zwart is, net als zijn voorganger, een gebruiksvriendelijke, veelzijdige stereo digitale audio recorder die in de palm van uw hand past. Deze nieuwste uitvoering heeft enkele ingebouwde functies die ermee

Details

Zoom H1n Handy Recorder

De Zoom H1n Handy Recorder in de kleur zwart is, net als zijn voorganger, een gebruiksvriendelijke, veelzijdige stereo digitale audio recorder die in de palm van uw hand past. Deze nieuwste uitvoering heeft enkele ingebouwde functies die ermee omgaan nog gemakkelijker maken. Waar de Zoom H1 een enkele opnameknop aan de voorzijde van de recorder had en een hele reeks knoppen aan de zijkant voor afspelen/pauzeren, terugspoelen/snel vooruitspoelen en duiken in menu's, heeft de H1n knoppen waar u ze gemakkelijk kunt zien: aan de voorkant van de recorder, zodat u gemakkelijk van opname naar pauze kunt gaan en van stoppen naar navigeren tussen nummers, allemaal met uw duim. Er zijn ook vier knoppen boven de opnamefunctie waarmee je de samplefrequentie en resolutie kunt wijzigen, een low-cut filter kunt toepassen om ruis te dempen, de ingebouwde limiter aan en uit kunt zetten en auto-level kunt instellen, waarmee automatisch de versterking voor u wordt ingesteld.

De H1n is geschikt voor muzikanten, journalisten, podcasters en meer, en neemt WAV- en MP3-bestanden op om aan uw professionele behoeften te voldoen. De H1n heeft een stereo X/Y-microfoonconfiguratie die een realistisch stereobeeld vastlegt. Het apparaat neemt audio op naar microSD- of microSDHC-flashgeheugenkaarten, met capaciteiten tot 32 GB. De H1n neemt WAV-audio op met snelheden tot 24-bit/96 kHz en MP3-audio met snelheden tot 320 kbps. Het apparaat in zakformaat werkt op twee AAA-batterijen, voor maximaal 10 uur continu gebruik.

Met een 3,5 mm microfoon-/lijningang kunt u een externe microfoon of muziekspeler aansluiten, terwijl u met een hoofdtelefoon-/lijnuitgang van 3,5 mm uw favoriete hoofdtelefoon of kleine externe luidsprekers kunt aansluiten. Met een high-speed USB 2.0-poort kunt u eenvoudig gegevens overbrengen naar uw Mac- of Windows-computer. Het apparaat functioneert ook als een audio-interface, zodat u rechtstreeks vanuit de Zoom H1n kunt opnemen naar uw favoriete DAW.
Kenmerken van de Zoom H1n Handy Recorder Zwart

    X/Y stereo microfoon
    Nieuwe configuratie van knoppen
    Neemt WAVs & MP3s op tot 24-Bit/96 kHz
    Neemt op naar microSD/SDHC
    High-Speed USB 2.0 connectiviteit
    Werkt als een USB audio interface
    Gebruikt 2 AAA-batterijen

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Fabrikant Zoom
Kleur None
Montuur T

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Zoom H1n Handy Recorder

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Experten van Foto Nelissen spreken van: Zoom H1n Handy Recorder

Nieuws

Zoom eens in met je klank!

Het leven bestaat uit meer dan beelden … Er is bijvoorbeeld ook geluid. Om dat op te nemen...