De verzakingstermijnen

Je hebt het gehoord om van mening te veranderen!

In overeenstemming met artikelen 47 en 90 en volgens de wet van 6 april 2010 op de handelspraktijken en het informeren en beschermen van de consument, beschikt iedere consument bij een bestelling van producten of diensten op afstand, heeft iedere consument de beschikking over een termijn van 14 kalenderdagen om af te zien van zijn bestelling bij FOTO NELISSEN BVBA heeft gedaan. Dit recht is van toepassing zonder boetes en zonder opgave van reden.

 

Mag ik een product uitproberen en daarna alsnog terugsturen?

U hebt het recht om uw aankoop uit te proberen en te inspecteren. Om zijn eigenschappen te leren kennen en om zeker te zijn dat het wel goed werkt. Net alsof u in een echte winkel bent dus. Niet meer en niet minder. Anders mag de verkoper het terug te betalen bedrag verminderen met de waardevermindering van het product. Meer informatie over uw rechten op de site ECC België.

 

Indien de producten binnen deze termijn al geleverd zijn, dient de consument deze onverwijld terug te zenden*, in hun oorspronkelijke verpakking, intact, niet beschadigd, samen met alle eventuele accessoires of hulpstukken en een begeleidend schrijven, aan het volgende adres:

 

FOTO NELISSEN BVBA
Brusselpoortstraat 9
2800 MECHELEN
Telefoon: +32 (0)15 41 42 66

* Retourkosten zijn uw verantwoordelijkheid, behalve in het geval van een leveringsfout van onze kant of een defect product.
    
         

 

 

 

 

 

Elk product dat onvolledig of beschadigd is of waarvan de originele verpakking beschadigd is, zal niet terugbetaald worden.                                                                  

Hiebij een formulier voor herroeping.

 
   foto-nelissen