Sony Cybershot DSC-HX95 (DSCHX95B)

SKU NSDSCHX95B | EAN 4548736087927

Photogalerie : Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraadWordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Mail me bij prijsdaling
Mail me bij beschikbaarheid

Eind prijs: € 499,00

Sony

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Sony Cybershot DSC-HX95 (DSCHX95B) Alle belangrijke functies in de palm van uw hand Met een 24-720 mm ZEISS ®-zoomlens en 4K23-video-opnamen Met de HX95, 's werelds kleinste camera met een zoombereik van 24-720 mm, legt u alle actie vast. Dankzij de ZEISS®

Details

Sony Cybershot DSC-HX95 (DSCHX95B)

Alle belangrijke functies in de palm van uw hand

Met een 24-720 mm ZEISS ®-zoomlens en 4K23-video-opnamen

Met de HX95, 's werelds kleinste camera met een zoombereik van 24-720 mm, legt u alle actie vast. Dankzij de ZEISS® Vario-Sonar T* 24-720 mm-lens en geavanceerde functies zoals snelle, intelligente AF en responsieve oog-autofocus levert de camera ongekende prestaties, ongeacht de omstandigheden.


Specificaties en kenmerken

De HX95 is de kleinste compactcamera ter wereld en is gemakkelijk mee te nemen. De camera is uitgerust met een zoombereik van 24–720 mm, video-opnamen in 4K, snelle intelligente AF, oog-autofocus, Optical SteadyShotTM, een OLED Tru-FinderTM met hoog contrast en een 180° kantelbaar scherm.

  • ZEISS® Vario-Sonnar® T*-zoomlens van 24–720 mm
  • Video-opnamen in 4K met een maximaal aantal pixels opgenomen
  • Zeer nauwkeurige snelle, intelligente AF en oog-autofocus
  • Intrekbare OLED Tru-Finder™ voor helderdere weergave en meer gebruiksgemak
  • 180° kantelbaar lcd-scherm voor gemakkelijke selfies
  • Type sensor : Type 1/2.3 (7,82 mm) Exmor R®-CMOS-sensor
  • Aantal pixels (effectief) : Circa 18,2 megapixels
  • ISO-gevoeligheid (foto's) (Recommended Exposure Index)
  • Auto (ISO 80–3200, instelbaar met boven-/onderlimiet), 80 / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 (uitbreidbaar naar ISO 6400), multi-frame ruisonderdrukking: Auto (ISO 80–3200 gelijk aan het geselecteerde bereik in Auto), 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 64005 / 12.80056


De kleinste camera ter wereld met een groot zoombereik

De HX95, die het bereik van 24 mm14 groothoek tot 720 mm telefoto beslaat, is de perfecte camera voor elke situatie, van onvergetelijke reisfoto's tot alledaagse snapshots. De ZEISS® Vario-Sonnar T*-lens levert een superieure beeldkwaliteit over het hele zoombereik en met de functie Clear Image Zoom kan het onderwerp nog verder worden vergroot (tot 1440 mm) met behoud van hoge resolutie.


Exmor R™ en BIONZ X™ leveren superieure beeldkwaliteit

De beeldsensor van de HX95, een CMOS-sensor met (effectief) 18,2 megapixel en achterverlichting, werkt met het geavanceerde BIONZ X-beeldverwerkingssysteem om een superieure beeldkwaliteit te leveren voor de fijnste texturen en details. Met een ISO-bereik van 80–6400 (uitgebreid) kunnen zelfs zwak verlichte scènes prachtig worden gefotografeerd en verbeteringen in de kleurweergave laten huidtinten er natuurlijk uitzien.


4K-films met een maximaal aantal pixels opgenomen

De HX95 is de eerste in de HX-serie die 4K-video opneemt (QFHD, 3840 x 2160 pixels). Hoogwaardige 4K-filmopnamen worden mogelijk gemaakt door uitlezing van elke pixel en zonder pixelsamenvoeging; de camera verzamelt ca. 1,6 keer zoveel gegevens als is vereist. Dit oversampling-effect leidt tot beelden met een uitstekende resolutie met minder moiré en onregelmatigheden.


Oog-autofocus voor perfecte portretfoto's

De geavanceerde oog-autofocus van de camera kan worden geactiveerd om automatisch de ogen van de belangrijkste onderwerpen in uw opnamen te detecteren en daarop scherp te stellen. Deze functie detecteert ogen snel en nauwkeurig zelfs onder moeilijke omstandigheden, zoals wanneer het onderwerp naar beneden kijkt of bij gezichten in zwak licht of tegenlicht.


Continu fotograferen tot 1017 frames per seconde

U kunt supersnel continu fotograferen met maximaal 10 frames per seconde. Zelfs wanneer de helderheid verandert tijdens continu fotograferen, past de camera zich automatisch aan voor een optimale belichting. Continu gefotografeerde beelden kunnen ook in groepen worden weergegeven, verwijderd en beschermd.


Snelle, intelligente AF om belangrijke momenten vast te leggen

De camera is uitgerust met snelle, intelligente AF: razendsnelle, uiterst nauwkeurige autofocus met contrastdetectie. Scherpe resultaten worden behaald door lensbewegingen te minimaliseren, het AF-bereik te voorspellen en de lensaandrijving te versnellen. Hierdoor wordt de respons verbeterd, zodat u ook onvoorspelbare momenten kunt vastleggen.


180° kantelbaar lcd-scherm voor flexibele composities

Dankzij het scherm van 7,5 cm met hoge resolutie en kantelfunctie kunt u perfecte selfies maken en opnamen vanuit een lage hoek. U kunt het scherm in diverse opnameposities gebruiken om op flexibele wijze creatieve composities te kunnen maken.


Duidelijke, gebruiksvriendelijke OLED Tru-Finder™

De OLED Tru-Finder met hoog contrast is nu nog compacter en is veel helderder dan conventionele elektronische zoekers. Hij geeft een realtime voorbeeld en opnamegegevens weer, dus wat u op het scherm ziet is precies hoe de opname eruit komt te zien. De zoeker is gemakkelijk intrekbaar voor draagbaarheid, veiligheid en gemak.


Beeldstabilisatie met Optical SteadyShot™

De Optical SteadyShot-functie van de camera is handig voor fotograferen uit de hand en bij het fotograferen met telezoominstellingen, zelfs met hoge vergroting. Deze is ontworpen om het beeld te stabiliseren en effectief bewegingsonscherpte te verminderen dankzij een krachtige gyro-sensor en speciaal algoritme. Omdat dit een optische functie is, wordt de beeldstabilisatie uitgevoerd zonder de resolutie te verlagen. [1] SteadyShot UIT [2] SteadyShot AAN


Opnamen in RAW-indeling

Om gebruikers meer controle te geven over het uiteindelijke resultaat van hun foto's, biedt de HX95 de optie om beelden vast te leggen in de RAW-indeling. Bij deze indeling worden alle gegevens van de sensor bewaard, zodat belichting, helderheid, witbalans en andere aspecten eenvoudig kunnen worden aangepast met behulp van beeldbewerkingssoftware.


Zoom Assist

Als u tijdens het zoomen een bewegend onderwerp kwijtraakt, kunt u het onderwerp gemakkelijk terugvinden met Zoom Assist. Stel de functie in op de aanpasbare C-knop, houd deze ingedrukt om automatisch uit te zoomen, uw onderwerp te vinden en in te kaderen, en laat de knop dan los. De camera zoomt snel terug naar de oorspronkelijke brandpuntsafstand, zodat u verder kunt gaan met opnamen van het onderwerp.


HD-video-opnamen met hoge framesnelheid voor snel bewegende onderwerpen

Wanneer u films opneemt, kunt u snel bewegende onderwerpen vastleggen in HD met een hoge framesnelheid tot 120p (NTSC) of 100p (PAL) voor indrukwekkende slowmotionseries tijdens bewerking. De hoge bitsnelheid tot 100 Mbps16 zorgt voor gedetailleerde beelden.


Opname met proxy-gegevens voor gemakkelijker video's delen in 4K

Bij het opnemen van films in 4K-resolutie kan de camera ook een proxy-bestand met een lage bitsnelheid opslaan dat kleiner en eenvoudiger te verwerken is. Dit maakt het gemakkelijker om foto's meteen te uploaden en te delen. Ideaal voor online samenwerken.


Meer grip voor stabielere opnamen

De handgreep is ontworpen om beter in de hand te passen, waardoor de camera gemakkelijker vast te houden is. Dit zorgt voor stabiliteit, ondanks het compacte formaat van de camera. Opnamen uit de hand worden stabieler geframed en camerabewegingen worden geminimaliseerd voor strakke resultaten, zelfs met één hand.


Interne pop-up flitser

De ingebouwde, handmatige pop-up flitser maakt verschillende manieren van fotograferen met flits mogelijk. Gebruik Langzame synchronisatie voor sfeervolle nachtportretten. Met Flitssynchronisatie met achterste gordijn kunt u op een creatieve manier beweging uitdrukken. De instelling Automatische flits bepaalt automatisch of de flits nodig is.


Autofocus met vergrendeling voor elk fotomoment

Met autofocus met vergrendeling kunt u bewegende onderwerpen volgen en vastleggen. De framegrootte wordt automatisch afgestemd op het formaat van het onderwerp, waardoor de tracering van bewegende onderwerpen verbetert en u optimaal kunt profiteren van elk fotomoment.


Handige functie voor waarderen en sorteren op locatie

Beoordeel en bescherm uw afbeeldingen ter plekke met een handige toewijzing aan de aanpasbare knop. Beoordelingen van 1 t/m 5 sterren kunnen worden bekeken wanneer beelden worden geïmporteerd op uw pc met PlayMemories Home™ of de nieuwe Imaging Edge-software van Sony, voor een snelle sortering van kleine tot grote beeldbibliotheken.


Nieuwe lcd-energiebesparende modus

Terwijl de camerabehuizing is ingeschakeld, kan het lcd-scherm automatisch worden uitgeschakeld (2, 5 of 10 seconden nadat het voor het laatst is gebruikt) om energie te besparen.


'Mijn menu' zoals u het wilt

Met 'Mijn menu' kunt u aangepaste menu's maken en menuopties registreren zodat u ze op een later moment direct opnieuw kunt gebruiken. Het menuscherm is opnieuw ontworpen en u kunt tot 30 functies toewijzen om de camera-interface volledig aan uw voorkeuren aan te passen.


Voorzie uw opnamen van een geo-label via Bluetooth®

Met de locatiegegevenskoppeling via Bluetooth® kunt u gemakkelijk uw beelden van een geo-label voorzien: perfect tijdens reizen. Koppel de camera aan een compatibele smartphone met de PlayMemories Mobile-app en uw locatiegegevens kunnen bij elke foto worden vastgelegd. Met de PlayMemories Home-app kunt u op een computer alle geïmporteerde foto's ordenen op een kaart.


Imaging Edge-softwarepakket van Sony

Met het Imaging Edge-softwarepakket kunt u de beeldkwaliteit optimaliseren, de efficiëntie van de productie verbeteren en RAW-afbeeldingen tot in detail aanpassen. Gebruik de 'Remote' (afstandsbediening) om opnamen op afstand te bedienen met live pc-bewaking; 'Edit' (Bewerken) om RAW-gegevens te ontwikkelen tot hoogwaardige foto's; en 'Viewer' om foto's te bekijken, beoordelen en selecteren uit een lijst met opnamen.

One-touch remote/One-touch sharing

Met One-touch remote fungeert een smartphone of tablet als monitor / afstandsbediening. Met One-touch sharing zet u foto's / video's over op uw apparaat. Installeer gewoon de PlayMemories Mobile™-app via Wi-Fi® op een Android™-apparaat met NFC-functie. Raak de camera vervolgens met het apparaat aan om ze met elkaar te verbinden. Dankzij de compatibiliteit met QR-codes kunt u verbinding maken met niet-NFC-smartphones.

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Draaibaar scherm Ja
Gevoeligheidsbereik 6400
Opening van 6.4
Opening op 3.5
Grootte van het scherm 2.75
Type sensor CMOS Exmor
Sensor grootte 1/2.3"
Fabrikant Sony
Optische zoeker No
Elektronische zoeker Yes
Compatibele geheugenkaarten Micro SDXC
Ingebouwde flits Yes
Externe flits No
Videoformaten XAVCS
Maximum beelden per seconde 10
Kleur None
Type body Compact
Aantal views Nee
Afmetingen L x H x B 102.0 x 58.1 x 35.5mm
Materiaal body Polycarbonate
Lens 24 - 720mm
Optische zoom 28x
Garantie Oui
Gevoeligheid 6400
shockproof No

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Sony Cybershot DSC-HX95 (DSCHX95B)

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)

Sony NP-BX1

Sony NP-BX1

€ 55,00