Sales

Sony alpha 77 II + 16-50mm f/2.8 SSM

SKU PRSA077M2Q | EAN 4905524979299

24,3 mégapixels
Photogalerie : Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraadWordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Mail me bij prijsdaling
Mail me bij beschikbaarheid
Kortingen inbegrepen (leer meer)

Eind prijs: € 1.479,00

Sony

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Sony alpha 77 II + 16-50mm f/2.8 SSM   APS-C Exmor® CMOS-sensor met 24,3 MP BIONZ X™-engine voor ongelooflijke details en ruisonderdrukking Veelzijdig A-bevestigingssysteem met verwisselbare lens Speciale AF-sensor met 79 AF-punten, 15

Details

Sony alpha 77 II + 16-50mm f/2.8 SSM

 

  • APS-C Exmor® CMOS-sensor met 24,3 MP
  • BIONZ X™-engine voor ongelooflijke details en ruisonderdrukking
  • Veelzijdig A-bevestigingssysteem met verwisselbare lens
  • Speciale AF-sensor met 79 AF-punten, 15 kruispunten
  • Translucent Mirror-technologie voor opnamen met 12 fps

Fixation de l'objectif
    Objectif de type A Sony

Type de capteur
    Type APS-C (23,5 x 15,6 mm), capteur CMOS Exmor® avec filtre de couleurs primaires

Pixels effectifs
    24,3 mégapixels env.

Sensibilité ISO
Photos : ISO 100 - 25600 (paliers de 1/3 EV), (les sensibilités ISO à partir d'ISO50 peuvent être réglées comme plage ISO étendue.), Auto (ISO 100-25600, limite inférieure et limite supérieure sélectionnables), Films : Équivalent ISO 100-12800 (paliers de 1/3 EV), AUTO (ISO 100-12800, limite inférieure et limite supérieure sélectionnables)

Type de viseur
    Viseur électronique 1,3 cm (type 0,5")

Type d'écran
    Lecteur TFT 7,5 cm (type 3.0)

Exmor® CMOS-sensor met ultrahoge resolutie
Geniet van een nieuwe sensor van APS-C-formaat met 24,3 effectieve megapixels. Sensor biedt 20% hogere gevoeligheid dan het vorige model, voor vlekkeloze, Full HD-video en foto's met weinig ruis.

BIONZ X™-processor
De verbeterde verwerkingsprocessor verwerkt enorme hoeveelheden sensorgegevens zodat u zeer snelle opnamen van superieure beelden met weinig ruis kunt maken.

Fasedetectie-AF-systeem met 79 punten
Nieuw ontwikkeld AF-systeem met 15 kruissensoren voor accurate, ononderbroken automatische scherpstelling - effectief met zoeker of Live View op lcd-scherm.

Eigen Translucent Mirror Technology™
Het unieke ontwerp van Sony vervangt een bewegende spiegel in een DSLR door een vaste doorzichtige spiegel, waarmee u ultrasnelle foto's maakt met continu gebruik van nauwkeurige fasedetectie-AF.

12 fps met AF-tracking
Leg snelle actie vast met een supersnelle scherpstelling, tot wel 12 fps (ongeveer de maximale snelheid met de Continue AF-modus). Leg 60 frames per burst vast, wanneer de kwaliteit is ingesteld op 'FINE' en het beeldformaat op 'L'.

Quick AF Full HD-film
Maak 1920x1080-video-opnamen met volledige AF-tracking van bewegende onderwerpen: nu met progressieve 60p/24p-opnamen voor bioscoopresultaten.

Creatieve filmfuncties voor Full HD
Geniet van een scherpe en nauwkeurige automatische scherpstelling met volledige AF; de PASM-belichtingsmodi bieden u totale creatieve vrijheid.

AF Range Control
Vergrendelt automatische scherpstelling op een opgegeven afstandsbereik vanaf de camera voor scherpe resultaten, zelfs als het onderwerp tijdelijk uit beeld verdwijnt door een ander passerend object.

Breed gevoeligheidsbereik van ISO 100-25600
De hoge maximumgevoeligheid maakt natuurlijke beelden met weinig ruis mogelijk, zelfs bij weinig licht: de uitgebreide modus verlaagt het gevoeligheidsbereik tot ISO 50.

Een op 3 manieren kantelbaar lcd-scherm
Vrij verstelbaar lcd-scherm met hoge resolutie (1.228.000 dots) met WhiteMagic-technologie voor duidelijke weergave, zelfs in direct zonlicht.

XGA OLED TruFinder™
Nauwkeurige elektronische zoeker met hoog contrast en 100% framedekking voor nauwkeurige composities, scherpstelling en opnameweergave.

Informatiescherm met hoge resolutie
Maak een keuze uit de weergaveopties Grafisch display, Alle info weergeven, Geen info weergeven, Histogram of Digitale vlaktemeter.

Heldere beeldzoom
Zoomt met een vergroting van 2x digitaal in op het middelste gedeelte, met amper zichtbaar kwaliteitsverlies, waardoor uw zoombereik vrijwel wordt verdubbeld.

Gezichtsherkenning met gezichtsregistratie
Herkent tot acht gezichten in een foto, maximaliseert optimale belichting, witbalans, flitsen en andere instellingen voor mooie portretten.

Uitgebreide flexibele spot
Als het actieve AF-punt uw onderwerp niet meer kan vinden, wordt één van de 8 omliggende AF-punten onmiddellijk geactiveerd voor continu en nauwkeurig volgen van het bewegende onderwerp.

Verbeterde AF-gebiedsmodi
AF met vergrendeling optimaliseert de framegrootte van het doel en kiest het optimale AF-punt. Nu beschikbaar als een modus voor het scherpstelgebied. U kunt het eerste AF-punt voor volgen kiezen uit de AF-gebiedsmodi Breed, Zone, Centrum, Flexibele Spot of Uitgebreide Flexibele Spot.

Volgen verstelbaar in 5 stappen
De duur van AF-scherpstelling is verstelbaar in 5 stappen, met lage instellingen voor betere stabiliteit en hoge instellingen voor snelheid (ideaal bij het vastleggen van diverse onderwerpen op verschillende afstanden). Er zijn ook drie instellingen beschikbaar bij het opnemen van films.

Eye AF
Legt gezichten scherp vast, zelfs als het onderwerp gedeeltelijk van de camera is weggedraaid met een kleine scherptediepte.

Toonaangevende beeldtechnologieën
Gedetailleerde reproductietechnologie minimaliseert benadrukte contouren en produceert realistische foto's met fijnere details. Diffractiebeperkende technologie corrigeert wazige elementen voor verfijnde details, zelfs bij instellingen voor een klein diafragma (groot F-nummer).

Gebiedspecifieke ruisonderdrukking
Onderdrukt samen met gedetailleerde reproductietechnologie effectief beeldruis voor scherpere en meer gedetailleerde opnamen, zelfs bij hoge gevoeligheidsinstellingen.

Verbeterde beeldstabilisatie in de behuizing
Effectieve beeldstabilisatie voor elke compatibele lens, voor alle brandpuntsafstanden. Helpt het beeld in de zoeker te stabiliseren terwijl de sluiterknop half is ingedrukt.

Vergrootglas voor scherpstelling en peaking-functie
Vergroot uw foto of film in de zoeker met hoge resolutie voor handmatige afstemming van de scherpstelling of gebruik peaking om de scherpste gebieden van uw foto kleur te geven voor snelle bevestiging.

Aanpasbare instellingen voor de zoeker
Pas de kleurtemperatuur en helderheid van de zoeker aan in 5 eenvoudige stappen om het type en de hoeveelheid licht in uw omgeving te compenseren.

Aanpasbare functieknoppen
Wijs veelgebruikte functies toe aan de aanpasbare knoppen van uw keuze. Wijs eenvoudig 11 knoppen opnieuw toe om een van de 53 functies te activeren voor snellere, intuïtievere bediening.

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Gestabiliseerde body Ja
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik 25600
Brandpuntsafstand van 50
Brandpuntsafstand 16
Opening op 2.8
Opening van 22
Grootte van het scherm 3
Type sensor Nee
Fabrikant Sony
Enkel body No
Sensor grootte APS-C
Processor Bionz X
Mogelijke bestandsformaten RAW / JPEG
Compatibele geheugenkaarten Nee
Videoformaten MPEG-4 / AVCHD
Videoresolutie Nee
Uitgangen Nee
Montuur Nee
Kleur None
Type body Nee
Materiaal body Nee
Serieopnamen 12.0
Ingebouwde flits Yes
Interne microfoon Yes
Microfoonaansluiting Yes
Maximum beelden per seconde 12.0
PictBridge Yes
Afmetingen L x H x B 143 x 104 x 81mm
Tropicalisatie No
Garantie Oui

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Sony alpha 77 II + 16-50mm f/2.8 SSM

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')