Software-update

Fujifilm X-T3 Firmware update - Versie 4.00

De Fujifilm X-T3 Firmware update Versie 4.00 is beschikbaar op de Fujifilm website

Meer lezen

Samyang, software update

Vergeet je Samyang objectieven niet up to date te brengen!

Meer lezen

Fujifilm GFX, software update 2.0 & 4.0

Belangrijke firmware update (2.0 & 4.0)  voor de drie FUJIFILM GFX camera's, GFX 50r, GFX 50S & GFX 100

Meer lezen

Fujifilm X-T30 firmware update versie 1.20

Bijwerken van firmware Ver.1.20 vanaf Ver.1.10 lost de volgende problemen op: Gimbal / Drone-ondersteuning, verbeterde autofocus, opname tot 9.999 beelden

Meer lezen

PowerShot G7 X Mark III, Firmware versie 1.1.0

This firmware update is for camera equipped with older firmware version. If the camera firmware is already the latest version (Version 1.1.0), firmware update is unnecessary.

Meer lezen

Alle updates voor uw Olympus-camera

U kunt de nieuwste firmware voor uw camera downloaden via internet langs de OLYMPUS Digital Camera Updater.

Meer lezen

Fujifilm, alle updates van alle modellen

Een eenvoudige en effectieve pagina met alle software-updates (Firmware) voor alle modellen van de Fujifilm camera.

Meer lezen

Fujifilm X-T3 – Firmware update 3.00

FUJIFILM biedt een firmware-update (versie 3.00) voor zijn FUJIFILM X-T3-hybride. De update verbetert de prestaties van de camera. De update is gratis. Hier zijn de details van de nieuwe functies.

Meer lezen

Nikon Z7 & Z6 - Firmware update 2.0

Nikon brengt firmwareversie 2.0 uit voor Nikon Z7 & Z6. De nieuwe firmware biedt oogherkenning AF, uitbreiding van het AF-detectiebereik bij weinig licht en toevoeging van AE-tracking in de continue stand voor hoge snelheid (uitgebreid).

Meer lezen

Ricoh GR III - Software update 1.10

Deze nieuwe versie van de firmware verbetert de algehele prestaties, maar vooral opnamen bij weinig licht en in situaties met weinig contrast.

 

Meer lezen

Canon EOS R firmware 1.2.0

Deze firmware-update is voor EOS R-camera's met firmware tot 1.1.0. Als de camerafirmware al 1.2.0 is, is deze update niet nodig. Lees de instructies zorgvuldig door voordat u de firmware downloadt wanneer u de firmware van uw camera bijwerkt.

Meer lezen

Sony Alpha 7M3 & 7RM3 - Versie 3.0

Beide camera's zullen de eerste Sony-camera's zijn die profiteren van de gloednieuwe Animal Eye AF. Om het te activeren, heb je nu een extra gezichtsprioriteitsmodus in de menu-instellingen om een dier te selecteren ("Onderwerpdetectie") - net als bij de verbeterde focusmodus op de ogen hierboven, kun je er direct toegang toe krijgen door de ontspanknop of de AF-Return-knop half in te drukken.

Meer lezen

Sony A9 “Reborn” - versie 5.0

Deze update voegt functies toe die zijn geoptimaliseerd voor de opnameomstandigheden en maakt wijzigingen in de specificaties. Hierdoor zijn er een aantal aanpassingen gedaan aan de bedieningsmethoden en andere aspecten van de camera. Bekijk de belangrijkste wijzigingen hieronder voordat u de update uitvoert.

Meer lezen