Artikels 1 tot 10 van 53 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waarom Lexar er het bijltje bij neerlegt

Micron stopt met de productie van Lexar-geheugenkaarten. Nog slechts één XQD-fabrikant neemt het nu op tegen C-Fast. Een stand van zaken.

 

lexar

Lees meer

100 jaar Nikon: feestelijke apparaten

Nikon kondigt een hele reeks modellen en accessoires aan om op 25 juli zijn honderdste verjaardag te vieren. Er zitten drie jubileumapparaten in de pijplijn, maar ze zijn niet voor iedereen weggelegd ...

Lees meer

De nieuwe Tamron 18-400mm voor Canon en Nikon, de ultieme zoom?

Een polyvalent objectief voor alle situaties. Landschap, reportage, sport: de nieuwste Tamron voor Canon ligt voor je klaar bij Foto Nelissen. Wij nemen deze zoom voor jou langs alle kanten onder de loep!

Lees meer

Nieuw ! Billingham Hadley One cameratassen

Billingham kent al jaren vele enthousiaste gebruikers van het merk. De absolute bestseller is de Hadley Pro cameratas: een compacte schoudertas voor een kleine dslr-uitrusting of een compacte systeemcamera met een aantal objectieven.

Lees meer

Brussel toont deze zomer Duitse negatieven van de Grote Oorlog

Het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium organiseert in het Warandepark in Brussel een schitterende openluchttentoonstelling: “De Duitse negatieven (1917-1918)”. Nog tot 17 september.

 

Lees meer

Europeana Photography is online (en fantastisch)

Het project Europeana Photography wil de grootste collectie Europese foto’s van de eerste eeuw van de fotografie bij elkaar brengen. Een ambitieuze doelstelling!

 

man-ray

Lees meer

Bezoek onze studio’s (via foto’s)

Deze zomer toont het fotografiemuseum in Charleroi honderden opnamen die werden geselecteerd uit de duizenden foto’s van SONUMA, de archiefafdeling van de Franstalige openbare omroep RTBF. Het verhaal begint in de jaren 50.

 

Lees meer

5 pluspunten van de Olympus Tough TG-5 Zwart

Olympus versterkt zijn assortiment compacte alle-terrein-toestellen met de Tough TG-5. Je merkt het aan zijn naam: dit is een toestel voor avonturiers. En zijn troeven zijn …

 

Lees meer

Sony World Photography Awards: hulde aan Martin Parr

Dat de overwinning van onze landgenoot Frederik Buyckx op de prestigieuze World Photography Awards van Sony een pluim verdient, spreekt vanzelf. Dit jaar werd er ook een hommage gebracht aan Martin Parr. Maar wie is deze fotograaf?

 

Copyright - Martin Parr

Lees meer

Sony World Photography Awards: België doet het goed

Eind april vond in Londen de 10e uitreiking van de Sony World Photography Awards plaats. De jury kreeg dit jaar meer dan 200.000 beelden te beoordelen, een record. En België heeft alle reden om trots te zijn: Frederik Buyckx eindigde in koppositie.

 

Frederik-Buyckx

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 53 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5