Artikels 1 tot 10 van 75 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Canon EOS M 50, nieuwe, talentvolle hybride

De nieuwe hybride van Canon, letterlijk en qua prijs een pluimgewicht, betekent een technologische doorbraak in het meer betaalbare M-gamma.

 

Lees meer

Tentoonstelling Eyes Wild Open (on a Trembling Photography)

De Botanique schenkt ons een formidabele blikopener met een onthutsende collectieve tentoonstelling van een dertigtal eigenzinnige fotografen. Zij belichamen een ontembare en ongetemde fotografie, fysiek, wrang, gelinkt aan de moderne wereld. Verbluffend!

 

Lees meer

Canon TS-E 50, 90 en 135 mm Macro: 3 nieuwe objectieven in de L-reeks

Een trio met langere brandpuntsafstand maakt de Canon-reeks specialistische tilt-shiftlenzen compleet. Om perspectief, scherptediepte, scherptevlak en macro’s naar je hand te zetten. In de natuur of de studio…

 

Lees meer

Le Panasonic Leica Elmarit DG 200mm f/2.8

Het nieuwe teleobjectief van Panasonic staat zijn mannetje. Hoe licht deze telelens ook in de hand ligt, ze verwent liefhebbers van dieren- of sportfotografie met veel mogelijkheden en een hoge kwaliteit.

 

 

Lees meer

“Het lot van de mens moet centraal staan in de fotografie”

Oliviero Toscani maakte portretten van 500 Luikenaars met zijn Canon EOS - 1D Mark III, voorzien van een 24-105 mm zoomobjectief. In zijn project “Razza Umana”, een ode aan de diversiteit van het menselijk ras, kijkt bijna iedereen frontaal in de lens, op ooghoogte.

 

Lees meer

De kleuren van Meyerowitz

De Brusselse Botanique brengt hulde aan Joël Meyerowitz, al meer dan een halve eeuw een monument van de street photography.

 

 

Copyright Joel Meyerowitz

Lees meer

Zoom op de Lumix G9 van Panasonic

0

Het zou weleens kunnen dat de verleidelijke Lumix G9, de nieuwe hybride van Panasonic, de concurrenten uit reflexland alle kleuren van de regenboog laat zien.

 

Lees meer

Gonnord op het PhotoBrussesFestival

De tweede editie van het PhotoBrusselsFestival ruimt plaats in voor de portretkunst, met werken van 16 fotografen. Eén van hen is de Fransman Pierre Gonnord, die ons raakt met zijn gezichten van mensen aan de rand van de maatschappij, in een soort clair-obscur dat erg 17e eeuws aandoet. Sterke beelden!

 

Lees meer

Wat is de Sony Alpha 7R Mark III waard?

De nieuwste telg in de Alpha-familie ontbreekt het niet aan overtuigingskracht. Met talrijke verbeteringen en hoogwaardige elektronica geeft deze nieuwe hybride met hoge resolutie van Sony de concurrenten opnieuw handenvol werk.

 

Lees meer

Fotograferen zonder clichés

0

Een fotograaf kiest zijn onderwerp en draagt daardoor een enorme verantwoordelijkheid: clichés al dan niet in stand houden. Dat blijkt nog maar eens uit een boek en tentoonstelling over de Masai.

 

Copyright Jan Hoek

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 75 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5