Artikels 1 tot 10 van 82 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stabiele en vloeiende beelden … dankzij Zhiyun!

Voor video’s zonder trillingen en schokken is een stabilizer het ultieme hulpmiddel. Zhiyun toont zich een meester in de ontwikkeling van deze formidabele cameragreep, in een gamma met de beste kwaliteit-prijsverhouding.

 

Lees meer

K1 van Pentax waagt zich aan een update

De nieuwe reflex Mark II tilt de originele K1 nog een trapje hoger inzake resolutie en kleurenweergave, dankzij de grotere gevoeligheid. De stevige body met ongewijzigde basis ondergaat een technologische facelift waar velen naar uitkeken.

 

Lees meer

Door de blik van Folon

De fotografie was een beetje de geheime liefde van Jean-Michel  Folon. Ze inspireerde hem en gaf hem een schuilplaats. Eindelijk belicht een tentoonstelling dit onbekende aspect van deze schilder en beeldhouwer.

Lees meer

Alle avonturen over 360° in één GoPro

Dé action cam-specialist voor het grote publiek brengt zijn “Fusion” op de markt. Een uniek en krachtig “alles-in-één” toestel voor adembenemende 360° video’s. En voor een professioneel publiek.

 

Lees meer

Fujifilm X-H1, de glamour van een filmster

De nieuwste aanwinst in de X-reeks speelt allerlei troeven uit. Van 4K-video tot een gestabiliseerde sensor en korte reactietijden. Kortom, een hybride die zijn mannetje staat. En soms reflexen heeft van een … reflex.

 

Lees meer

ArtPhotoPrints, met beelden is het leven zoveel mooier

Deze specialist in fotoprints ontwikkelde een totaalconcept. Het recept is veelbelovend: mix talentvolle Belgische fotografen met hightech afdruktechnieken, hoogwaardige materialen en de overtuiging dat foto’s gelukkig maken door ernaar te kijken.

 

Lees meer

Expo : alle kleuren en schaduwen van Gruyaert

Een retrospectieve brengt hulde aan het formidabele oeuvre van Antwerpenaar Harry Gruyaert. Zowel zijn series als solowerken stralen een melancholische en tegelijk kleurrijke schoonheid uit.

 

Lees meer

Canon EOS M 50, nieuwe, talentvolle hybride

De nieuwe hybride van Canon, letterlijk en qua prijs een pluimgewicht, betekent een technologische doorbraak in het meer betaalbare M-gamma.

 

Lees meer

Tentoonstelling Eyes Wild Open (on a Trembling Photography)

De Botanique schenkt ons een formidabele blikopener met een onthutsende collectieve tentoonstelling van een dertigtal eigenzinnige fotografen. Zij belichamen een ontembare en ongetemde fotografie, fysiek, wrang, gelinkt aan de moderne wereld. Verbluffend!

 

Lees meer

Canon TS-E 50, 90 en 135 mm Macro: 3 nieuwe objectieven in de L-reeks

Een trio met langere brandpuntsafstand maakt de Canon-reeks specialistische tilt-shiftlenzen compleet. Om perspectief, scherptediepte, scherptevlak en macro’s naar je hand te zetten. In de natuur of de studio…

 

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 82 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5