Artikels 1 tot 10 van 87 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Klaar voor nieuwe avonturen?

Met zijn nieuwe Lumix FT7 maakt Panasonic een gespierde comeback in het segment van de compactcamera’s met een wild kantje. En met buitengewone beelden.

Lees meer

Yuneec plus ultra

Nu exclusief verkrijgbaar bij Foto Nelissen: de drones van de kampioen van het lichte vliegwezen, Yuneec uit Hong Kong. Ontdek de mogelijkheden van hexacopters met camera, zoals de robuuste Typhoon H en H520.

 

Lees meer

Als beelden bloeien tussen stenen

Het Brussels Street Photography Festival houdt al voor de derde keer een spiegel voor aan al wie hart heeft voor de stad. De straten van Brussel (en elders) figureren in dit fotofeest.

 

Lees meer

Zo compact en toch zo krachtig

De Sony DSC-RX100 VI kijkt letterlijk verder dan zijn voorgangers, met zijn 24-200mm zoom! En toch blijft het toestel even compact, elegant en snel. En het heeft nog andere pluspunten.

Lees meer

Grooteclaes, een klasse apart

ArtPhotoPrints breidt zijn catalogus uit met een belangrijke kunstenaar: de Belgische fotograaf Hubert Grooteclaes. Hoewel hij in 1994 is overleden, blijft hij een lichtend voorbeeld met zijn portretkunst, zijn “fotografismen” en zijn persoonlijkheid.

 

Lees meer

Stabiele en vloeiende beelden … dankzij Zhiyun!

Voor video’s zonder trillingen en schokken is een stabilizer het ultieme hulpmiddel. Zhiyun toont zich een meester in de ontwikkeling van deze formidabele cameragreep, in een gamma met de beste kwaliteit-prijsverhouding.

 

Lees meer

K1 van Pentax waagt zich aan een update

De nieuwe reflex Mark II tilt de originele K1 nog een trapje hoger inzake resolutie en kleurenweergave, dankzij de grotere gevoeligheid. De stevige body met ongewijzigde basis ondergaat een technologische facelift waar velen naar uitkeken.

 

Lees meer

Door de blik van Folon

De fotografie was een beetje de geheime liefde van Jean-Michel  Folon. Ze inspireerde hem en gaf hem een schuilplaats. Eindelijk belicht een tentoonstelling dit onbekende aspect van deze schilder en beeldhouwer.

Lees meer

Alle avonturen over 360° in één GoPro

Dé action cam-specialist voor het grote publiek brengt zijn “Fusion” op de markt. Een uniek en krachtig “alles-in-één” toestel voor adembenemende 360° video’s. En voor een professioneel publiek.

 

Lees meer

Fujifilm X-H1, de glamour van een filmster

De nieuwste aanwinst in de X-reeks speelt allerlei troeven uit. Van 4K-video tot een gestabiliseerde sensor en korte reactietijden. Kortom, een hybride die zijn mannetje staat. En soms reflexen heeft van een … reflex.

 

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 87 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5