Artikels 1 tot 10 van 72 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Le Panasonic Leica Elmarit DG 200mm f/2.8

Het nieuwe teleobjectief van Panasonic staat zijn mannetje. Hoe licht deze telelens ook in de hand ligt, ze verwent liefhebbers van dieren- of sportfotografie met veel mogelijkheden en een hoge kwaliteit.

 

 

Lees meer

“Het lot van de mens moet centraal staan in de fotografie”

Oliviero Toscani maakte portretten van 500 Luikenaars met zijn Canon EOS - 1D Mark III, voorzien van een 24-105 mm zoomobjectief. In zijn project “Razza Umana”, een ode aan de diversiteit van het menselijk ras, kijkt bijna iedereen frontaal in de lens, op ooghoogte.

 

Lees meer

De kleuren van Meyerowitz

De Brusselse Botanique brengt hulde aan Joël Meyerowitz, al meer dan een halve eeuw een monument van de street photography.

 

 

Copyright Joel Meyerowitz

Lees meer

Zoom op de Lumix G9 van Panasonic

0

Het zou weleens kunnen dat de verleidelijke Lumix G9, de nieuwe hybride van Panasonic, de concurrenten uit reflexland alle kleuren van de regenboog laat zien.

 

Lees meer

Gonnord op het PhotoBrussesFestival

De tweede editie van het PhotoBrusselsFestival ruimt plaats in voor de portretkunst, met werken van 16 fotografen. Eén van hen is de Fransman Pierre Gonnord, die ons raakt met zijn gezichten van mensen aan de rand van de maatschappij, in een soort clair-obscur dat erg 17e eeuws aandoet. Sterke beelden!

 

Lees meer

Wat is de Sony Alpha 7R Mark III waard?

De nieuwste telg in de Alpha-familie ontbreekt het niet aan overtuigingskracht. Met talrijke verbeteringen en hoogwaardige elektronica geeft deze nieuwe hybride met hoge resolutie van Sony de concurrenten opnieuw handenvol werk.

 

Lees meer

Fotograferen zonder clichés

0

Een fotograaf kiest zijn onderwerp en draagt daardoor een enorme verantwoordelijkheid: clichés al dan niet in stand houden. Dat blijkt nog maar eens uit een boek en tentoonstelling over de Masai.

 

Copyright Jan Hoek

Lees meer

Onze mening over de Canon PowerShot G1X Mark III

Drie jaar na de Mark II ondergaat de G1X een eerste grote revisie. Welk pluspunt het meest in het oog springt? Een APS-C-beeldsensor die een wereld van verschil maakt.

Lees meer

Stéphane Lavoué: portret van een portrettist

In een reeks artikels over Leica-fans belicht het legendarische merk het werk van Stéphane Lavoué, van wie terecht wordt beweerd dat hij met licht schrijft. Zijn meesterschap komt helemaal tot zijn recht in de portretkunst.

 

Copyright Stéphane Lavoué

Lees meer

Op de proefbank: de Olympus OM-D E-M10 Mark III

0

 Wij vinden de retrolook heel geslaagd en vragen ons af wat de Mark III meer te bieden heeft dan de vorige editie. Het antwoord is duidelijk: heel veel. Een woordje uitleg.

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 72 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5