Artikels 1 tot 10 van 92 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Welgemikt Canon-schot in hybrideland

Met de EOS R lanceert Canon zijn eerste fullframe mirrorless body! En het voegt er meteen een nieuw gamma van vier heel lichtsterke objectieven aan toe. Terwijl je dankzij adapters je EF en EF-S objectieven niet in de kast hoeft achter te laten. Een mooie … hybride oplossing.

 

canon-eos-r

Lees meer

Zoom eens in met je klank!

Het leven bestaat uit meer dan beelden … Er is bijvoorbeeld ook geluid. Om dat op te nemen zijn Zoom-microfoons handig. Deze vier audiorecorders halen een hoge klankkwaliteit en je hebt er al eentje voor slechts 119 euros.

Lees meer

Een fijngevoelige sterreporter

Een nieuwe groothoek met vaste brandpuntsafstand breidt de al goed gevulde objectievenkast van Nikon verder uit. De AF-S Nikkor 28mm f/1,4E ED waagt zich op het terrein van de polyvalente verslaggever op zoek naar landschappen, portretten en actie.

 

Lees meer

Wonderlijke lens levert uniek objectief op

Nikon lanceert heel binnenkort zijn AF-S NIKKOR 500MM F/5.6E PF ED VR, een schitterende telelens met vaste brandpuntsafstand. Ze heeft opmerkelijke optische kwaliteiten en is toch compacter en lichter dan haar concurrenten. Daar schuilt een geheim achter!

 

Lees meer

Digitaliseer je waardevol analoog beeldmateriaal

Onze oude analoge films en videocassettes verdienen een tweede leven. Aangezien de toekomst digitaal is, moeten we ze van de ene op de andere drager overzetten. En vooral zorgvuldig bewaren.

 

Lees meer

Klaar voor nieuwe avonturen?

Met zijn nieuwe Lumix FT7 maakt Panasonic een gespierde comeback in het segment van de compactcamera’s met een wild kantje. En met buitengewone beelden.

Lees meer

Yuneec plus ultra

Nu exclusief verkrijgbaar bij Foto Nelissen: de drones van de kampioen van het lichte vliegwezen, Yuneec uit Hong Kong. Ontdek de mogelijkheden van hexacopters met camera, zoals de robuuste Typhoon H en H520.

 

Lees meer

Als beelden bloeien tussen stenen

Het Brussels Street Photography Festival houdt al voor de derde keer een spiegel voor aan al wie hart heeft voor de stad. De straten van Brussel (en elders) figureren in dit fotofeest.

 

Lees meer

Zo compact en toch zo krachtig

De Sony DSC-RX100 VI kijkt letterlijk verder dan zijn voorgangers, met zijn 24-200mm zoom! En toch blijft het toestel even compact, elegant en snel. En het heeft nog andere pluspunten.

Lees meer

Grooteclaes, een klasse apart

ArtPhotoPrints breidt zijn catalogus uit met een belangrijke kunstenaar: de Belgische fotograaf Hubert Grooteclaes. Hoewel hij in 1994 is overleden, blijft hij een lichtend voorbeeld met zijn portretkunst, zijn “fotografismen” en zijn persoonlijkheid.

 

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 92 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5