Artikels 1 tot 10 van 100 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De nieuwe trend: de vlogging

Voor iedere vlogger een passend model om overal hoogwaardige content te maken

 

Lees meer

Nikon Z, met de Z van Zijsprong

Met zijn Z6 en Z7 begeeft Nikon zich voor het eerst op het terrein van de 24x36 spiegelloze hybrides om ook deze markt af te tasten en te voorkomen dat trouwe klanten bij de concurrentie naar een hybride gaan lonken. De reflex-specialist hoeft zich echt niet te schamen voor deze zijsprong.

 

Lees meer

Schijnwerpers op het Canon Full Frame formaat

Het gamma Full Frame camera’s met verwisselbare lenscamera’s van Canon is ontworpen om fotografen en filmmakers van alle niveaus de beste resultaten te geven. Hierbij een eenvoudig overzicht

 

Lees meer

Fujifilm GFX 50R, voor het betere straat- en reportagewerk

De nieuwe hybride middenformaatcamera 50R van Fujifilm is slanker, lichter en beter betaalbaar dan zijn voorganger, de 50S, waarvan hij alle goede eigenschappen overneemt. Wij gaan op stap met deze ergonomische, prestatiegerichte en robuuste reporter.

 

Lees meer

Tentoonstelling: De wereld een spiegel voorhouden

160 persfoto’s, zorgvuldig geselecteerd uit 73.000 beelden! In de tentoonstelling World Press Photo 2018 geeft de fotojournalistiek een onverbiddelijke stand van de wereld in 2017. Een schokkende momentopname van crisissen, drama’s, hoop en menselijkheid.

 

( copyright ronaldo schemidt )

Lees meer

Nieuwe star met schitterende optiek

Pentax zet voor de lancering van de nieuwe generatie van zijn Star-serie de grote middelen in: een hoogwaardig 50 mm f/1.4 objectief. Deze flinke brok technologie, bedoeld voor grootformaat reflexcamera’s van het K1 en K-1 II gamma, is toekomstbestendig door zijn onberispelijke en robuuste optiek.

 

Lees meer

Passie of arty: de comeback van het fotorolletje

Analoge filmrolletjes zijn nog niet de wereld uit, dankzij OWAX! Het Belgische bedrijfje levert hoogwaardige fotofilms. De onvoorwaardelijke fans van de goede oude rolletjes zijn in de wolken. Terecht?

 

Lees meer

Luxe, stilte en perfectie

De schitterende M10 krijgt er een nieuwe versie bij, met de P van Perfectie. Stil, verfijnd en een echte high potential. De nieuwe Leica blijft streven naar  voortreffelijkheid. In alle stilte. 

Lees meer

Welgemikt Canon-schot in hybrideland

Met de EOS R lanceert Canon zijn eerste fullframe mirrorless body! En het voegt er meteen een nieuw gamma van vier heel lichtsterke objectieven aan toe. Terwijl je dankzij adapters je EF en EF-S objectieven niet in de kast hoeft achter te laten. Een mooie … hybride oplossing.

 

canon-eos-r

Lees meer

Zoom eens in met je klank!

Het leven bestaat uit meer dan beelden … Er is bijvoorbeeld ook geluid. Om dat op te nemen zijn Zoom-microfoons handig. Deze vier audiorecorders halen een hoge klankkwaliteit en je hebt er al eentje voor slechts 119 euros.

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 100 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5