Artikels 1 tot 10 van 46 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sony World Photography Awards: hulde aan Martin Parr

Dat de overwinning van onze landgenoot Frederik Buyckx op de prestigieuze World Photography Awards van Sony een pluim verdient, spreekt vanzelf. Dit jaar werd er ook een hommage gebracht aan Martin Parr. Maar wie is deze fotograaf?

 

Copyright - Martin Parr

Lees meer

Sony World Photography Awards: België doet het goed

Eind april vond in Londen de 10e uitreiking van de Sony World Photography Awards plaats. De jury kreeg dit jaar meer dan 200.000 beelden te beoordelen, een record. En België heeft alle reden om trots te zijn: Frederik Buyckx eindigde in koppositie.

 

Frederik-Buyckx

Lees meer

Wij legden voor jou de Nikon D7500 op de proefbank

De D7200 blijft in de catalogus en toch kondigde Nikon begin april al zijn opvolger aan. De Nikon D7500 is aangekomen bij Foto Nelissen en hij heeft heel wat sterke punten. Zijn prijs? Vanaf 1499 euro incl. btw.

nikon-d7500

Lees meer

Test van de Sony HVL-F45RM Wireless Radio Flash

Op de beurs WPPI 2017 lanceerde Sony, samen met de objectieven FE 100 mm f/2,8 en FE 85 mm f/1,8, zijn eerste draadloze flitser met kantelbare flitskop voor de A7. Hij is ondertussen beschikbaar bij Foto Nelissen. Wat zijn onze indrukken?

Sony-HVL-F45RM

Lees meer

De Artist Playground palmt het Pullman-hotel in Brussel in

Van schilderkunst tot fotografie, met een ommetje langs de architectuur: in het Pullman-hotel van Brussel krijgt de hedendaagse kunst een ereplaats. Op 16 maart lanceerde de keten er de “Artist Playground”, die eerder ook Londen heeft aangedaan.

 

pullman-artist-playground

Lees meer

Stephen McNally, van amateur tot zwart-wittovenaar

Deze kapper en amateurfotograaf besloot nog maar 8 jaar geleden om zijn muze te volgen. Wat hem origineel maakt? Zwart-witopnames met lange sluitertijd. Ontdek zijn traject en enkele van zijn geheimen.

 

Copyright Stephen McNally

Lees meer

En de meest Amerikaanse foto van het jaar is …

Hoe giet je die typisch Amerikaanse cultuur en ontspanning in een foto? Marcia Fernandes verklapt haar recept aan de hand van “Happy boy in Times Square”, een foto die haar onlangs een onderscheiding opleverde.

 

Marcia-fernandes

Lees meer

Wat wij vinden van de Canon EOS M6

0

Canon wilde met deze nieuwe EOS de kwaliteiten van een reflex in een compacte behuizing stoppen. En het is daarin geslaagd.

 

canon-eos-m6

 

Lees meer

De Imaging Days worden de Photo Days!

Wij ontvangen u op 10, 11 en 12 maart in Brussel voor permanente demonstraties van camera's en apparatuur door de huisspecialisten. Kom uw fotografietalent uitproberen op onze verschillende, exclusieve, plateau’s en test de nieuwste printers en scherp uw kennis aan tijdens de verschillende voordrachten en trainingen.

 

Lees meer

5 dingen die je moet weten over de Leica M10

0

Even eenvoudig – maar geraffineerd – ontworpen als een analoge M: de Leica M10 Black Paint Finish 20000 komt eraan! Aarzel je nog? Dit zijn de argumenten die ons hebben overtuigd.

 

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 46 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5