Artikels 1 tot 10 van 107 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Canon EOS RP, een full frame dat past in de hand

De nieuwe Canon EOS RP – een kleine, lichte en praktische spiegelloze camera voor serieuze amateurfotografen die op zoek zijn naar het volgende, hogere niveau in Canon’s revolutionaire EOS R-systeem.

 

 

Lees meer

Sony α6400

Sony introduceert vandaag een nieuwe E-mount systeemcamera: de α6400 (model ILCE-6400). Dit model is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën uit de fullframe line-up.

Lees meer

Sterker, beter en voordeliger inzoomen

Met zijn 70-200 mm uit het Sports-gamma voltooit Sigma zijn trio f/2.8-objectieven voor meerdere cameramerken. De bodemprijs van het nieuwe professionele telezoomobjectief is omgekeerd evenredig met de hoge technologische kwaliteit ervan.

 

Lees meer

Een nieuwe super D-Lux(e) metgezel

Met de steun van Panasonic breidt Leica zijn aanbod uit met een nieuwe, uiterst lichtsterke, praktische en hoogwaardige compactcamera. Hoe modern de 7 uit de D-Lux-reeks ook is, vooral de elegante eenvoud van het Duitse merk verleidt.

 

Lees meer

Relaxen op een fototentoonstelling

Om het nieuwe jaar met een frisse blik aan te vatten gaat er niets boven een fototentoonstelling! Wij serveren je er vier en ze zijn allemaal gratis. En inspirerend.

 

Lees meer

Sigma tekent voor nieuw, uitzonderlijk objectief

De zelfverklaarde “Bokeh Master” levert sublieme portretten en sportfoto’s op en brengt als zeer schappelijk geprijsd multimerken-objectief menige professionele fotograaf in vervoering.

 

Lees meer

Het Perfecte profiel van de Leica Q

De Leica Q, een kleinood in het zwart, zilver, khaki of snow, was al om te stelen. De P-versie van deze compactcamera combineert nu matte soberheid met de technologische perfectie van zijn voorganger.

Lees meer

De nieuwe trend: de vlogging

Voor iedere vlogger een passend model om overal hoogwaardige content te maken

 

Lees meer

Nikon Z, met de Z van Zijsprong

Met zijn Z6 en Z7 begeeft Nikon zich voor het eerst op het terrein van de 24x36 spiegelloze hybrides om ook deze markt af te tasten en te voorkomen dat trouwe klanten bij de concurrentie naar een hybride gaan lonken. De reflex-specialist hoeft zich echt niet te schamen voor deze zijsprong.

 

Lees meer

Schijnwerpers op het Canon Full Frame formaat

Het gamma Full Frame camera’s met verwisselbare lenscamera’s van Canon is ontworpen om fotografen en filmmakers van alle niveaus de beste resultaten te geven. Hierbij een eenvoudig overzicht

 

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 107 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5