Pentax

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Pentax Q10 + 5-15mm f/2.8-4.5 + 15-45mm f/2.8 Uitzonderlijke beeldkwaliteit.Dankzij de nieuw ontworpen van achter verlichte CMOS-beeldsensor met een uitstekende hoge gevoeligheid, de lage ruiseigenschappen, biedt de PENTAX Q10 opnamen met een hoge resolutie en rijke

Details

Pentax Q10 + 5-15mm f/2.8-4.5 + 15-45mm f/2.8

Uitzonderlijke beeldkwaliteit.

Dankzij de nieuw ontworpen van achter verlichte CMOS-beeldsensor met een uitstekende hoge gevoeligheid, de lage ruiseigenschappen, biedt de PENTAX Q10 opnamen met een hoge resolutie en rijke schakeringen met ongeveer 12,4 effectieve megapixels en een topgevoeligheid van ISO 6400. Dankzij de combinatie van een hoogwaardige beeldmotor, ontwikkeld aan de hand van de lange expertise van PENTAX in digitale SLR-cameraontwikkeling en exclusief ontworpen, sterk presterende Q-vattingobjectieven, zorgt de PENTAX Q10 ook voor duidelijke opnamen met een sterk contrast, rijk aan schakeringen en textuur, zelfs aan de randen. Met een minimum aan hogegevoeligheidsruis kan de fotograaf het volledige gevoeligheidsbereik gebruiken van ISO 100 tot de hoogste ISO 6400 zonder zich zorgen te maken over de vervelende digitale ruis. De fotograaf kan zelfs gebruik maken van de HDR-functie (groot dynamisch bereik), die één samengestelde foto maakt van meerdere opnamen om mooie, gedetailleerde opnamen te creëren vrij van witgewassen hoge lichten en pikzwarte schaduwen.

Opgewaardeerde AF-prestaties

Dankzij de nieuwe beeldsensor en een opgewaardeerd AF-algoritme, is de autofocuswerking van de PENTAX Q10 veel sneller dan voordien, zelfs in zwakbelichte locaties of met een telefoto-objectief. Er zit een AF-hulplicht op de camerabehuizing om de scherpstelnauwkeurigheid in het donker te optimaliseren, terwijl de Gezichtsherkenning AF-functie automatisch tot 12 gezichten detecteert en de scherpstelling op een hoofdonderwerp lokaliseert.

Snelkeuze om gemakkelijker creatieve visuele effecten toe te passen

Door de creatieve Smart Effect-functie toe te wijzen aan de toegankelijke Snelkeuze die op het voorpaneel van de camera is geplaatst, kan de fotograaf moeiteloos de gewenste afwerking geven aan een opname, terwijl het effect op het LCD-scherm wordt weergegeven. Aangezien de Snelkeuze vier posities heeft, kan de fotograaf op voorhand vier van zijn favorieten toewijzen uit de negen Smart Effect-standen. Om de PENTAX Q10 te personaliseren wat specifieke opnamestijlen en gebruikervoorkeuren betreft, kan de gebruiker ook andere opties toewijzen — zoals de instellingen aangepaste opname, digitale filter of beeldverhouding — aan de Snelkeuze.

Een selectie van beeldverwerkingstools om gepersonaliseerde opnamen te makenAangepaste opname-functie om speciale afwerkingen toe te voegen

De Aangepaste opname-functie geeft de opname een speciale afwerking om de creatieve bedoeling van de fotograaf betrouwbaarder uit te drukken of de sfeer van een specifieke scène weer te geven. De gebruiker heeft de keuze uit negen Aangepaste opname-standen, waaronder Bleach Bypass, die een spectaculaire filmachtige afwerking geeft.Digitale filter-functie om artistieke visuele effecten toe te passenMet de digitale filter-functie kan de fotograaf een verscheidenheid van visuele effecten toepassen zonder daarvoor een computer nodig te hebben. Van in totaal 19 digitale filters kunnen er 11 filters zoals Speels, Kleurinversie en Posterisatie toegepast worden tijdens het maken van foto's en videoclips, terwijl de resterende acht enkel van toepassing zijn tijdens weergave. De gebruiker kan zelfs één na één verschillende filters toepassen op één opname om inventievere visuele effecten te creëren.Smart Effect-functie voor een eenvoudige knopbesturing van afwerkingenDoor de Snelkeuze te gebruiken die op het voorpaneel van de camera is geplaatst, geeft de gebruiker een opname snel en moeiteloos een afwerking, terwijl het effect op het LCD-scherm wordt weergegeven. Van negen Smart Effect-standen, waaronder Schitterende kleur, die een hoge verzadiging geeft, en Kruisverwerking, met een unieke dramatische toon, kan de gebruiker op voorhand vier favoriete standen toewijzen aan de knop. 

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Niet meer beschikbaar
Fabrikant Pentax
Kleur black
Montuur Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik Nee
Type sensor Nee

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Pentax Q10 + 5-15mm f/2.8-4.5 + 15-45mm f/2.8

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')