Pentax

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Pentax Optio WG-3 GPS   Waterdicht tot 14 m, stofdicht, schokbestendig tot 2 m Koudebestendig tot - 10°C, drukbestendig tot 100 kg Backlit CMOS 16 MP 4X groothoek optische zoom Full HD video   Ontwikkeld als topmodel van de betrouwbare,

Details

Pentax Optio WG-3 GPS

 

  • Waterdicht tot 14 m, stofdicht, schokbestendig tot 2 m
  • Koudebestendig tot - 10°C, drukbestendig tot 100 kg
  • Backlit CMOS 16 MP
  • 4X groothoek optische zoom
  • Full HD video

 

Ontwikkeld als topmodel van de betrouwbare, heavy-duty PENTAX WG serie, bezit de WG-3 de allerbeste eigenschappen van de serie voor wat betreft waterdichtheid (tot 14 m onder water) en schokbestendigheid (tegen een val van 2 m). Verder beschikt dit model ook over een nieuw ontworpen, lichtsterke, optisch viervoudige zoomlens (met een max. lensopening van F2.0 in groothoekstand) en een hooggevoelige backlit CMOS-beeldsensor, alsmede over een nieuwe generatie beeldprocessor voor de realisatie van afbeeldingen van hoge kwaliteit met weinig ruis - zelfs onder water, 's nachts en binnenshuis bij weinig bestaand licht. Voeg daar eigenschappen aan toe als bestand tegen temperaturen tot - 10°C, het dual shake reduction systeem, Full HD video-opnames (1920 x 1080 pixels) en een uitstekend LCD- breedbeeldscherm van 3,0 inch en het is duidelijk dat de WG-3 fantastisch presteert en betrouwbaar is bij een groot aantal veeleisende scènes buitenshuis.

 

Heavy-duty constructie voor onderwaterfotografie

Door verdere verbetering van de waterdichtheid van het camerahuis heeft PENTAX de WG-3 geschikt gemaakt voor verblijf onder water tot 14 meter diep - tegen 12 meter voor haar voorgangers - en wel gedurende twee uur continu gebruik (komt overeen met de IPX8- of JIS Class 8-eigenschappen inzake waterdichtheid). Deze camera is tevens zeer schokbestendig*, stofdicht**, koudebestendig *** en drukbestendig****. Al deze eigenschappen maken de WG-3 tot een betrouwbare heavy-duty partner onder zware omstandigheden buitenshuis.

* Gemeten volgens originele PENTAX teststandaard (val van een hoogte van 2 m op het oppervlak van een 5 cm dikke multiplex plaat), volgens de 516.5-Shock Method van de MIL-Standard 810F.

** Gemeten volgens originele PENTAX teststandaard, komt overeen met IPX6 of JIS Class 6.

*** Gemeten volgens originele PENTAX teststandaard waarbij wordt aangetoond dat de camera is bestand tegen temperaturen van - 10 °C.

Gemeten volgens originele PENTAX teststandaard waarbij de camera wordt verzwaard met een gewicht tot 100 kgf/9,6 N of kilogramkracht.


4X optische zoomlens met max. lensopening van F2,0

De nieuw ontworpen optische zoomlens bezit een max. lensopening van F2,0 om prachtige, heldere foto's te kunnen maken met een minimale ruis, zelfs onder water bij slechte lichtomstandigheden. Het viervoudig zoombereik van 4,5 mm tot 18 mm (kleinbeeld equivalent van ca. 25 mm groothoek tot ca. 100 mm medium telebereik) maakt deze veelzijdige zoomlens uitermate geschikt voor een groot aantal toepassingen - van macro-opnames van bloemen tot groothoekopnames van spectaculaire landschappen. De intelligente zoomfunctie van deze camera's vergroot het zoombereik nog eens tot ong. 28,8X en omvat zo een brandpuntsafstand van 720 mm supertelelens (in kleinbeeldformaat) om afbeeldingen vast te leggen met een zeer aanzienlijke vergrotingsmaatstaf, zonder aan beeldkwaliteit in te boeten.

 

Backlit CMOS-beeldsensor die uitstekende prestaties levert

De WG-3 is uitgerust met een state-of-the-art backlit CMOS-beeldsensor die in vergelijking tot conventionele beeldsensoren superieur is in lichtgevoeligheid en lage ruiseigenschappen en die tevens een high-speed uitlezing garandeert van de beelddata. Gekoppeld aan een nieuwe generatie beeldprocessor levert deze beeldsensor een topgevoeligheid van 6.400 ISO en een superhoge resolutie van 16,0 megapixels effectief. Dit model biedt tevens geavanceerde beeldprocessorfuncties - die mogelijk zijn dankzij de allernieuwste superresolutietechnologie - om scherpe en heldere opnames in een hoge resolutie te realiseren. Verder biedt de WG-3 innovatieve functies zoals de 'handheld night snap'-modus , waarbij van hetzelfde tafereel automatisch vier opnames worden gemaakt, die worden samengevoegd tot één enkele afbeelding, zonder bewegingsonscherpte.

 

Dubbele beeldstabilisatie voor briljante foto's zonder bewegingsonscherpte

Het dubbele beeldstabilisatiesysteem van de WG-3 combineert een beeldsensor met verschuivingsmechanisme van het type SR (Shake Reduction) met een digitale SR modus voor een meer effectieve vermindering van het effect van cameratrillingen of onscherpte door beweging van het onderwerp onder omstandigheden waarbij dit gemakkelijk kan voorkomen, zoals bij het fotograferen van slecht verlichte onderwerpen bij bestaand licht of bij zonsondergang.

Extra Informatie

Extra Informatie

Fabrikant Pentax
Kleur black
Montuur Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik Nee
Type sensor Nee

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Pentax Optio WG-3 GPS

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')