Ricoh

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Pentax K-S2 Grijs-Kakhi + DAL 18-50mm   De Pentax K-S2 beschikt over een 3.0" kantelbaar LCD display en een groot voordeel is dat deze camera tevens ook over ingebouwde wifi en NFC beschikt. Zo is het eenvoudig om opnames over te zetten op je pc of laptop en

Details

Pentax K-S2 Grijs-Kakhi + DAL 18-50mm

 

De Pentax K-S2 beschikt over een 3.0" kantelbaar LCD display en een groot voordeel is dat deze camera tevens ook over ingebouwde wifi en NFC beschikt. Zo is het eenvoudig om opnames over te zetten op je pc of laptop en tevens kun je de camera bedienen met jouw smartphone. Met een maximale ISO-gevoeligheid van 51.200 en de snelle Prime M II beeldprocessor is de K-S2 in staat om onder bijna elke omstandigheid prachtige resultaten te behalen. Daarbij kun je dankzij de Shake Reduction beeldstabilisatie gebruik maken van langere sluitertijden.

De Pentax K-S2 is voorzien van geavanceerde HDR- en Clarity Enhancement-functies die zorgen voor foto's met meer details, helderheid en een groot dynamisch bereik. Ook is de camera voorzien van een AA-filtersimulator om moiré-gevoelige onderwerpen vast te kunnen leggen. Een heel leuke en creatieve functie is de 4K time-lapse modus waarmee je time-lapse video's kunt maken met 24 beelden per seconde. Hiermee kunt je bijvoorbeeld een lichtspoor van de sterren aan de nachtelijke hemel vastleggen. Wanneer je dit combineert met de fade-out-functie kun je zo mooie video's maken.

Het scherpstelsysteem van de Pentax K-S2 maakt gebruik van een elf-punts fasedetectie waarvan negen cross-type punten om zeer snel scherp te stellen op het onderwerp. Daarnaast kun je met de focus peaking-functionaliteit tijdens live view zeer gemakkelijk en snel in handmatige modus scherpstellen. De Pentax K-S2 maakt gebruik van het Shake Reduction mechanisme om camerabewegingen met alle objectieven, van ultra-groothoek tot supertele, effectief te onderdrukken. Met behulp van de SR beeldstabilisatie kun je sluitertijden gebruiken die tot 3.5 keer langer zijn dan normaal. Daarbij corrigeert de camera automatische de horizontale kanteling die optreedt wanneer je de ontspanknop indrukt.

Dankzij de ingebouwde wifi en NFC-connectiviteit van de Pentax K-S2 kun je jouw foto's en video's gemakkelijk en snel delen op social media. Daarnaast kun je de camera met de gratis Image Sync app voor Android en iOS-apparaten op afstand bedienen. De camera is voorzien van een aparte knop om wifi snel aan en uit te kunnen schakelen om de accu te sparen.

 

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Niet meer beschikbaar
Gestabiliseerde body Ja
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik Nee
Brandpuntsafstand van Nee
Brandpuntsafstand Nee
Opening op Nee
Opening van Nee
Grootte van het scherm 3"
Type sensor Nee
Fabrikant Ricoh
Enkel body No
Sensor grootte APS-C
Processor Nee
Mogelijke bestandsformaten RAW / JPEG
Compatibele geheugenkaarten Nee
Videoformaten MPEG-4 / H.264
Videoresolutie N/A
Uitgangen N/A
Montuur Pentax K
Kleur None
Type body Amateur
Materiaal body Polycarbonate
Serieopnamen 5.4
Ingebouwde flits Yes
Interne microfoon Yes
Microfoonaansluiting No
Maximum beelden per seconde 5.4
PictBridge Yes
Afmetingen L x H x B 91 x 123 x 73mm
Tropicalisatie Yes
Garantie Oui

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Pentax K-S2 Grijs-Kakhi + DAL 18-50mm

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')