Sales
Panasonic

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Panasonic Lumix GF6 + G Vario 14-42 f/3.5-5. PowerZoom De LUMIX DMC-GF6, de nieuwe DSLM (Digital Single Lens Mirrorless) camera van Panasonic, is de nieuwste camera in de LUMIX G serie.De camera beschikt over een nieuwe Live MOS-sensor, een vernieuwde Venus Engine en

Details

Panasonic Lumix GF6 + G Vario 14-42 f/3.5-5. PowerZoom

De LUMIX DMC-GF6, de nieuwe DSLM (Digital Single Lens Mirrorless) camera van Panasonic, is de nieuwste camera in de LUMIX G serie.

De camera beschikt over een nieuwe Live MOS-sensor, een vernieuwde Venus Engine en hoge precisie Light Speed AF. Dit draagt bij aan een uitstekende beeldkwaliteit voor fotografen die gewend zijn creatieve beelden te maken met hun smartphone, maar die op zoek zijn naar een gesofisticeerder en professioneler resultaat door meer handmatig te kunnen bepalen, zoals het diafragma, de sluitertijd of de lenskeuze.

Robuuste camera met ingebouwde flitser en kantelbaar scherm

Door de 19 filtereffecten is de DMC-GF6 niet alleen een camera met verwisselbare lens, maar ook een creatief hulpmiddel voor iedere gebruiker die zijn of haar manier van fotograferen wil uitdiepen en veranderen. Het is een camera voor gebruikers die serieuzer aan de slag willen met hun fotografie. Door Wi-Fi-connectiviteit en NFC (New Field Communication) is het nu nog gemakkelijker om op afstand foto's te maken via een tablet of smartphone en om beelden over te zetten en te delen met vrienden en familie en op online netwerken.Daarnaast heeft de DMC-GF6 bovenop de camera een speciale video-opnameknop waarmee Full HD video's (1920x1080, 50i) in AVCHD en met stereogeluid kunnen worden vastgelegd. Hoewel zijn stijlvolle uiterlijk anders doet vermoeden, is de DMC-GF6 een robuuste camera met een ingebouwde flitser (GN6.3 ISO160・m/GN5.0 ISO100・m) en een 3,0-inch beeldscherm, dat ongeveer 180° kantelbaar is. De camera is verkrijgbaar in modieus zwart, bruin en wit.

Perfecte beeldkwaliteit met nieuwe 16,0-megapixel Live MOS-sensor en Venus Engin

De nieuwe Live MOS-sensor maakt opnames in hoge resolutie en met hoge gevoeligheid mogelijk, terwijl ruis wordt geminimaliseerd. Ook de Venus Engine-beeldprocessor is aangepast en voorzien van geavanceerde ruisonderdrukkingssystemen. Het beheersbare ruisgebied is ongeveer 64x vergroot. Hierdoor kunnen nu grote stukken ruis worden verwijderd die eerder lastig te ontdekken waren. Dit heeft tot resultaat dat er ook 's avonds duidelijke, vloeiende beelden kunnen worden vastgelegd. De combinatie van de nieuwe Live MOS-sensor en de Venus Engine biedt een gevoeligheid van ISO 3200 (Auto) en maximaal ISO 25600 (Uitgebreid).

Een geavanceerd fotografisch hulpmiddel voor creatieve gebruikers

Met zijn grote verscheidenheid aan opnamemogelijkheden, zoals de Self Shot-modus, de Creative Control-functie met 19 filters en de Stop Motion Animation-functie, is de DMC-GF6 niet alleen maar een hoogwaardige camera.Gebruikers kunnen een zelfportret maken door de camera met uitgestrekte arm vast te houden en het scherm ongeveer 180° verticaal te draaien, waardoor ze perfect in het beeld passen.
De populaire Creative Control-modus is verbeterd door uitbreiding van het aantal filters van 14 bij de DMC-GF5 naar 19 bij de DMC-GF6. Naast de al bestaande filters Expressive, Retro, High Key, Sepia, High Dynamic, Soft Focus*, Dynamic Monochrome, Impressive Art, One Point Color, Cross Process, Low Key, Toy Effect, Star Filter* en Miniature Effect** zijn Old Days, Sunshine*, Bleach Bypass, Toy Pop en Fantasy toegevoegd. Een aantal van deze filters kan ook worden toegepast bij zelfportretten die worden gemaakt in de Self Shot-modus.

Draadloze connectiviteit met Wi-Fi en NFC

Voor het eerst beschikt een camera met verwisselbare lens over Wi-Fi- en NFC-connectiviteit. De camera biedt hierdoor meer flexibiliteit en beelden kunnen gemakkelijker worden gedeeld. Na de eerste instelling kunnen tablets en smartphones die gebruikt worden voor het maken van opnames op afstand met één enkele aanraking worden aangesloten. De gebruiker hoeft dus niet iedere keer opnieuw autorisatiegegevens in te voeren.

Een sneller en nauwkeuriger LUMIX G AF-systeem

 Alle camera's in de LUMIX G categorie maken gebruik van Contrast AF als autofocussysteem. In vergelijking met het Phase difference AF-systeem, biedt Contrast AF een grotere nauwkeurigheid, vooral bij opnames met een lichtsterke lens en een groot diafragma.
Light Speed AF maakt het mogelijk om snel bewegende onderwerpen duidelijk vast te leggen. Daarnaast kan men met AF Tracking scherpe, opeenvolgende opnames maken van een bewegend onderwerp.

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Niet meer beschikbaar
Fabrikant Panasonic
Kleur N/A
Montuur Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik Nee
Type sensor Nee

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Panasonic Lumix GF6 + G Vario 14-42 f/3.5-5. PowerZoom

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')