Panasonic

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

 

 

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Details

Panasonic Lumix DMC-GH4R + 14-140mm Power OIS + DMW-BGGH3 Battery Grip   Nu met V-Log L opnames voor nóg nauwkeurigere kleurengradatiesOm aan de vraag van filmproducenten te voldoen, zijn log video-opnames (V-Log L) beschikbaar gemaakt op de Panasonic Lumix

Details

Panasonic Lumix DMC-GH4R + 14-140mm Power OIS + DMW-BGGH3 Battery Grip

 

Nu met V-Log L opnames voor nóg nauwkeurigere kleurengradaties
Om aan de vraag van filmproducenten te voldoen, zijn log video-opnames (V-Log L) beschikbaar gemaakt op de Panasonic Lumix DMC-GH4R. Dit zorgt voor een uitzonderlijke flexibiliteit en een groter dynamisch bereik voor kleurengradities tijdens het post-productieproces.

De functies V-Log en V-Log L zijn ontwikkeld met dezelfde eigenschappen als Cineon, een curve-eigenschap voor filmdigitalisatie. V-Log L maakt gebruik van een Four Thirds sensor en verhoogt de log-eigenschap met 12 stops. Zowel V-Log als V-Log L hebben dezelfde curve-eigenschap en zijn beschikbaar met LUT (Look Up Table).

Maak foto's met een hoge resolutie uit 4K video's
Knip magische momenten uit in 8-megapixel-equivalent uit 4K video-opnamen. Wanneer de 4K Photo modus is geselecteerd, worden opnameformaat, beeldkwaliteit en helderheidsniveau automatisch ingesteld om optimale foto's te kunnen maken. Naast 16:9 kan men ook kiezen uit 4:3 of 3:2. Elk afzonderlijk JPEG-beeld dat uit de videofilm wordt gesneden, voldoet aan EXIF-informatie. Er zijn ook een markeerfunctie en lusopnamefunctie beschikbaar.

Geavanceerde beeldprocessor Venus Engine
Ook de beeldprocessor Venus Engine is onlangs vernieuwd en levert nu aanzienlijk verbeterde prestaties dankzij een quad-core CPU, waarmee de signaalverwerking met hoge snelheid mogelijk wordt die voor veeleisende video-opnames zoals 4K vereist is. De Panasonic Lumix DMC-GH4R heeft geïntegreerde, superieure ruisonderdrukkingssystemen, waardoor opnemen bij maximaal ISO25600 mogelijk is. De gevoeligheid, kleurovergangen, resolutie en kleurweergave zijn aanzienlijk verbeterd voor een nog betere beeldkwaliteit.

Twee OLED-schermen - LVF en monitor
De Panasonic Lumix DMC-GH4R beschikt over twee nieuw ontwikkelde, uiterst nauwkeurige OLED-schermen (organische LED) voor de LVF (Live View Finder) van ongeveer 1,34x / 0,67x* met 2359K beeldpunten en de 3,0 inch vrijehoek-monitor met 1036K beeldpunten aan de achterzijde van de camera. Deze schermen bereiken een respons met hoge snelheid en minimale tijdvertraging, terwijl ze de resolutie verbeteren. De OLED voor de LVF onderscheidt zich met een hoog contrast van 10.000:1 voor superieure kleurenreproductie.

*vergelijkbaar met een 35 mm camera

Contrast AF met DFD-technologie
Het Contrast-AF-systeem is uitgebreid met DFD-technologie (Depth from defocus), waardoor de focustijd nog korter wordt. Deze technologie berekent in een oogwenk de afstand tot het onderwerp door twee beelden met verschillende scherpteniveaus te vergelijken op basis van de optische karakteristieken van de huidige lens. Het resultaat is een ultrasnelle AF van circa 0,07 seconde*. Deze verbetering is nog effectiever naarmate de brandpuntsafstand toeneemt.

*In AFS, met H-FS14140 of H-HS12035

Maak video’s van professionele kwaliteit
De nieuwe Panasonic Lumix DMC-GH4R is zo ontwikkeld dat hij voldoet aan professionele kwaliteitseisen en standaarden met de mogelijkheid van 4K (Cinema 4K: 4096x2160 / 24 fps en QFHD 4K: 3840x2160 / tot 30 fps) video-opnames in MOV/MP4 of video-opnames met ultrahoge bitsnelheid van 200 Mbps (ALL-Intra) of 100 Mbps (IPB) zonder beperking van de opnametijd. * Daarnaast is nu een aantal praktische functies geïntegreerd die nodig zijn voor het maken van professionele video-opnames.

* Gebruik een SDXC/SDHC geheugenkaart die compatibel is met UHS snelheidsklasse 3 (U3) als je een video-opnamemodus gebruikt met een hoge bitsnelheid van 100 Mbps of hoger.


  • Zebra Pattern: Geeft een overbelicht gebied aan voor/tijdens het opnemen. Het patroon kan ook worden uitgevoerd naar de externe monitor.
  • Master Pedestal: Hiermee kan de helderheidsbalans in ±15 stappen worden afgesteld, uitgaande van de kleur zwart.
  • Cinelike Gamma: 'CINELIKE D' en 'CINELIKE V' zijn sinds kort beschikbaar voor expressieve tonen zoals in een bioscoop.
  • Synchro Scan: Heel praktisch voor het onderdrukken van flikkeringen op TV- of PC-beeldschermen of bij fluorescentielampen.
  • Middenmarkering: Door de middenmarkering in het hart van de zichthoek weer te geven, werkt deze als referentiepunt voor het samenstellen van videobeelden.
  • Kleurenbalken en 1kHz testtoon: De kleurenbalken (SMPTE- / EBU- / ARIB-standaard) kunnen dienen als referentie voor het instellen van kleur of helderheid. De 1 Khz testtoon kan dienen als referentie voor het instellen van het geluidsvolume.
  • Tijdcode: SMPTE-compatibele tijdscodering volgens de Rec Run- of Free Run-methode, waardoor meerdere video- of geluidsopnames tijdens het postproductieproces gemakkelijk kunnen worden gesynchroniseerd.

Extra Informatie

Extra Informatie

Extra Informatie

Gestabiliseerd camerahuis Nee
Draaibaar scherm Ja
Lichtgevoeligheid Nee
Schermgrootte Nee
Sensortype Nee
Merk Panasonic
Body Alleen No
Taille du capteur Micro 4/3
Rafale 12 fps
Formats possibles de fichier RAW / JPEG
Cartes mémoire compatibles Micro SDXC
Flash intégré Yes
Flash Externe Yes
Nombre guide 12
Fonction Live view Yes
Micro intégré Yes
Prise micro Yes
Formats video MOV / MP4
Images par seconde maximum 12
PictBridge No
Vatting MFT - Micro 4/3
Kleur None
Type de boitier Amateur averti
Nombre de vues 12 fps
Dimensions LxHxP 132.9 x 93.4 x 83.9mm
Tropicalisation No
Matériau boitier Aluminium / Polycarbonate
Viewfinder Electronique
Waarborg Nee

Wat klanten vinden

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Panasonic Lumix DMC-GH4R + 14-140mm Power OIS + DMW-BGGH3 Battery Grip

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')