Summer Deals
Panasonic

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Panasonic DMC-GX7 + 14-42mm + 45-150mm + 20mm + SD 8Go + Bag   Nieuwe Venus EngineEen snellere en efficiëntere engine in de Panasoni LUMIX GX7 zorgt voor uitstekende beeldverwerkingsmogelijkheden. De snellere fotofunctie zorgt ervoor dat u nooit meer een

Details

Panasonic DMC-GX7 + 14-42mm + 45-150mm + 20mm + SD 8Go + Bag

 

Nieuwe Venus Engine
Een snellere en efficiëntere engine in de Panasoni LUMIX GX7 zorgt voor uitstekende beeldverwerkingsmogelijkheden. De snellere fotofunctie zorgt ervoor dat u nooit meer een opname mist, en de texturen en het driedimensionale perspectief zijn zichtbaarder dan ooit tevoren. Dankzij betere verwerkingssnelheden hoeft u nooit meer te wachten om uw opname op het scherm te bekijken; het resultaat verschijnt onmiddellijk.

Nieuwe Live MOS Sensor
De sensor die gebruikt wordt in de Panasoni LUMIX GX7 is gebaseerd op een volledig nieuw concept. De spectaculaire verbetering van de beeldkwaliteit is niet het gevolg van een toename van het aantal megapixels, maar van een verbetering van het detail en de precisie van elke individuele pixel via grotere en efficiëntere lichtopvangende vlakken. Dit zorgt voor extra verzadiging en een groter dynamisch bereik, waardoor u adembenemende opnames kunt maken.

Kantelbare Live View Finder
De 90 graden kantelbare beeldzoeker beschikt over de hoogste resolutie die u op een fotocamera zult vinden, wat betekent dat de beelden die u te zien krijgt nagenoeg levensecht zijn. Of u nu opnames maakt vanaf de grond, vanaf ooghoogte of boven het onderwerp, de 2,7 miljoen beeldpunten en de kleurenreproductie van nagenoeg 100% zorgen ervoor dat wat u ziet ook precies is wat u krijgt.

Kantelbaar touchscreen
Het scherm met hoge resolutie heeft ten opzichte van de concurrenten een aantal voordelen. U kunt in een oogwenk scherpstellen op het onderwerp, de sluiter activeren, of zelfs beide tegelijk. Daarnaast zorgt de nieuwe In Cell Touch LCD-technologie – een gevoeligheid die tot voor kort alleen beschikbaar was bij smartphones – voor een spectaculaire vermindering van de weerspiegelingen,wat een optimale helderheid met zich meebrengt, ongeacht het weer.

Sille opnamemodus
Wanneer u subtiel moet fotograferen, of zelfs helemaal geen lawaai mag maken, is de stille opnamemodus van de Panasoni LUMIX GX7 precies wat u nodig hebt. Met deze modus kunt u een of alle geluiden die de fotocamera maakt tijdens het scherpstellen, fotograferen of activeren van de sluiter, uitschakelen. Dit betekent dat u uw onderwerp niet zult storen en volledig onopgemerkt foto's kunt maken.

Ingebouwde beeldstabilisator
De Panasoni LUMIX GX7 is de eerste LUMIX G-fotocamera met ingebouwde beeldstabilisator, wat betekent dat u de stabilisatie kunt inschakelen voor elke lens die u gebruikt. De fotocamera gaat eerst na of de gebruikte lens een eigen beeldstabilisatiesysteem heeft, en als dit niet het geval is, gebruikt de fotocamera zijn eigen systeem. Dit betekent dat zelfs oudere, klassieke lenzen voordeel kunnen halen uit deze beeldstabilisatietechniek.

Subliem ontwerp en prachtige vormgeving
De Panasoni LUMIX GX7 heeft een licht en duurzaam frame dat bestaat uit een magnesiumlegering en zorgt voor een maximaal comfort en een optimale grip tijdens zowel het opnemen als bekijken van beelden. Alle onderdelen van de fotocamera, zowel functioneel als esthetisch, worden nauwgezet gefabriceerd om een consistente kwaliteit en optimale prestaties te kunnen garanderen.

Snelle en nauwkeurige AF
Maak heldere en nauwkeurige opnames van snelbewegende onderwerpen dankzij de bliksemsnelle autofocus met een werkingstijd van slechts 0,06 seconden.

Full-Area Touch AF en Touch AE
Het was nog nooit zo eenvoudig om de scherpstelling en de belichting in te stellen. Dankzij de functies Full-Area Touch Auto-Focus en Touch Auto-Exposure kunt u nu met een eenvoudige aanraking de perfecte instellingen selecteren voor uw opname, zelfs wanneer u de kantelbare beeldzoeker met hoge resolutie gebruikt.

Pinpoint AF & Picture-in-Picture-weergave
De Pinpoint AF is nog indrukwekkender wanneer u de functie gebruikt voor het instellen van de vergroting tussen 3x en 10x, en dit in stappen van slechts 0,1x. U kunt de autofocus zelfs gebruiken in de handmatige scherpstelstand. Dit betekent dat u zelf de nodige fijnafstemming kunt doorvoeren nadat de autofocus eerst het zware werk heeft gedaan.
Daarnaast biedt de Picture-in-Picture-stand u nog meer flexibiliteit bij het kadreren van uw opname door u de mogelijkheid te bieden belangrijke aanpassingen aan de scherpstelling door te voeren zonder dat u het overzicht over het volledige beeld verliest.

Manual Focus Peaking
De Panasoni LUMIX GX7 biedt een meer praktische controle over het scherpstellen met de functie Focus Peaking, die de piek van de scherpstelling toont. U kunt het detectieniveau instellen op 'High' of 'Low' en een kleur selecteren om te contrasteren met de opnameomgeving. In de stand 'High' zijn dit lichtblauw, geel of groen, en in de stand 'Low' blauw, oranje of wit.

Low-Light AF
De Panasoni LUMIX GX7 beschikt over tal van functies en innovaties die ervoor zorgen dat u altijd in elke situatie fantastische opnames kunt maken zowel overdag als 's nachts. De Low-Light AF is een van deze functies. Hiermee kunt u tot -4EV snel en eenvoudig scherpstellen op het gewenste deel van het onderwerp.

Sluitertijd van 1/8.000s
De ongelooflijke sluitertijd van 1/8.000 seconden van de Panasoni LUMIX GX7 legt u nooit een duimbreed in de weg en zorgt ervoor dat u de kortste ogenblikken met een perfecte helderheid en adembenemende details kunt 'bevriezen'. Deze sluitertijd brengt ook extra creatieve mogelijkheden met zich mee doordat u zelfs bij fel zonlicht opnames kunt maken met een geringe scherptediepte.

Burstopnames van 5fps
Als u de beste opname wilt kiezen uit een snelbewegende scène, kunt u de burstopnamefunctie gebruiken. Hiermee kunt u fotograferen aan een snelheid van 5 frames per seconde, of tot 40 frames per seconde met de elektronische sluiter. En wat meer is, elke opname wordt genomen met dezelfde adembenemende resolutie van 16 megapixels als van enkelvoudige opnames.

Reactiesnelheid
De Panasoni LUMIX GX7 is in minder dan 0,5 seconden na het drukken op de aan/uit-toets klaar om opnames te maken. Maar dat is niet alles. Compatibiliteit met een ultrasnelle geheugenkaart houdt in dat uw foto's en videobeelden in een fractie van een seconde weggeschreven en opgeslagen kunnen worden, zelfs in raw-formaat.

Gamma Curve-aanpassingen
De Panasoni LUMIX GX7 is de eerste LUMIX-fotocamera die uitgerust is met een gradatiecurve. U kunt deze gebruiken om de contrastgedragingen van de fotocamera individueel af te stemmen. Met deze functie, die de highlights en schaduwen aanpast, kunt u een van drie voorgeprogrammeerde instellingen kiezen of kunt u zelfs een eigen unieke look creëren met behulp van het touchscreen of de knoppen op de voor- en achterkant. Deze eigen configuratie kunt u vervolgens opslaan onder een van de drie aangepaste instellingen.

Kleurenfilters
Kleurenfilters waren vroeger erg populair bij zwart-witfotografie. De Panasoni LUMIX GX7 zorgt ervoor dat deze meteen weer up-to-date zijn door u de mogelijkheid te bieden spectaculaire effecten te creëren bij digitale zwart-witfoto's. U kunt bijvoorbeeld een rode filter gebruiken om karakter te geven aan de lucht bij landschapsfotografie, of groene filters om portretten extra in de verf te zetten.

Zwart-witfilmsimulatie
Zorg voor een authentiek, vintage gevoel bij foto's of voor extra drama bij zwart-witopnames door een van de monochroomfilters op de Panasoni LUMIX GX7 te gebruiken, zoals korrel of zijde. U kunt uw zwart-witfoto's ook een tint van de geel-blauwe as meegeven.

Miniatuur Mode
Tilt-shiftlenzen zijn duur en vaak erg moeilijk te gebruiken. De Miniature-stand op de Panasoni LUMIX GX7 zorgt voor een prachtige reproductie van het Scheimpflug-effect, waarmee u prachtige landschappen kunt creëren die eruitzien als een miniatuurwereld. Perfect dus voor de creatievere en inventievere fotograaf.

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Niet meer beschikbaar
Fabrikant Panasonic
Kleur N/A
Montuur Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik 25600
Type sensor MICRO 4/3

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Panasonic DMC-GX7 + 14-42mm + 45-150mm + 20mm + SD 8Go + Bag

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')