druppel

 

Onze Fotoservice

 

  

Foto’s afdrukken beschouwen wij als één van onze belangrijkste taken.  Uw beste herinneringen verdienen namelijk een mooie verzorgde print.  In tijden van digitale media en vluchtige opslag van beelden vergeten we soms hoe moeilijk het is om foto’s te bewaren.  Naast communiceren met beelden is er nog steeds behoefte om foto’s af te drukken.

 

Jouw foto’s worden afgedrukt op onze Fuji Frontier printer.  Deze staat bekend om zijn constante kwaliteit. We gebruiken de beste papiersoorten van Fuji. Mat of blinkend, in kleur of zwart-wit, met of zonder witte boord.  “Jij vraagt, wij draaien.” Bovendien kan je genieten van onze snel-service.

Hier vind je onze prijzen voor fotowerken.

Maak van je beste opnamen een kunstwerk. Veel van onze klanten, amateurfotografen of professionals zijn echt talentvolle fotografen. Steevast maken ze van de beste foto’s vergrotingen.  Deze foto’s, posterprints, canvas, di-bond zijn niet alleen fijne herinneringen maar doen vaak dienst als decoratie in de leefruimte.  Foto’s tot het formaat 25 x 38 cm worden afgedrukt op de Frontier printer. Voor de grotere formaten werken we met de Epson P9900 inkjet large format printer. Met deze printer kunnen we posters, canvas (foto op doek), plexiglas of aluminium (Dibond) afdrukken tot 125 cm breed en 200 cm lang.

Foto’s, een formidabel geschenkidee. Zowel oude foto’s als nieuwe zijn ideaal om als geschenk te geven. Een oude foto kan door ons opgesmukt worden om zo goed als nieuw  afgeprint te worden. Hiermee kan je familie en vrienden serieus verrassen.

 

Maar ook fotoboeken in hoge definitie:

Met de Canon HD Book programma’s stel je zelf je album samen en bestel je het.  Eerst kies je het gepaste album, daarna vul je dit met de foto’s die op je computer staan.  Dan bestel je het album en na een 10-tal dagen haal je het af in onze winkel.

 

  

foto-print 

Hoe ga je te werk:

 1. Kom naar onze winkel met je USB-stick, geheugenkaart, dvc/cd en lees de foto’s in op één van onze fotokiosken.
 2. Of ga op onze website naar de rubriek "Informatie en diensten" en lees je foto’s in op onze digitale online foto's afdrukken rubriek. Deze online service gebruik je voor de alle formaten. 
 3. Voor grotere formaten kan je ook mailen naar labo@fotonelissen.be. Indien je meerdere foto’s wil laten printen kan je gebruik maken van handige tools op het net om grote bestanden te verzenden zoals WeTransfer.
   

Wat wij bieden:

 1. Fotoprint op de klassieke fotoformaten.
 2. Foto op doek, canvas
 3. Foto op een flinterdunne aluminium plaat: dibond 5.
 4. Dia-print: vaak staan kelders en zolders vol met oude dia’s als even zoveel kostbare herinneringen. Maak een selectie van de belangrijkste dia’s en breng ze naar ons, wij maken er foto’s van. 
 5. Foto van foto:heb je oude foto’s die je met andere wil delen?  Het kan niet eenvoudiger, foto’s tot 20 x 30 cm drukken wij opnieuw kwaliteitsvol voor je af.
 6. Je oude foto’s digitaliseren. Wens je een kopie van je foto’s? Wij scannen de foto in en leveren de digitale versie op jouw usb-stick of dvd.
 7. Retouchewerk. We smukken je oude foto op en maken er opnieuw een prachtige foto van.
 8. Wenskaarten op maat voor verschillende gelegenheden: geboorte, huwelijk, communiefeest, lentefeest,…
 9. Fotoboeken. Via onze fotoservice kan je doorklikken naar twee verschillende programma’s.  Met deze programma’s stel je zelf je album samen en bestel je het.  Eerst kies je het gepaste album, daarna vul je dit met de foto’s die op je computer staan.  Dan bestel je het album en na een 10-tal dagen haal je het af in onze winkel.

 

   

Analoge fotografie

In dit digitale tijdperk zouden we bijna vergeten dat er nog wel degelijk films worden verkocht. Ja er zijn nog liefhebbers van de analoge fotografie. Ook deze films zijn bij ons nog verkrijgbaar en wij kunnen ze voor jou ontwikkelen en afdrukken.

 

Kaders en albums

Nog steeds hebben we een groot assortiment kaders en albums in huis. Klassiek maar voor velen nog steeds belangrijk, tastbaar. Een album houdt herinneringen levend en zorgt voor de nodige animo.

Heb je nog vragen in verband met onze fotoservice, mail dan naar labo@fotonelissen.be
       
       

 

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer