Olympus

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Olympus Tough TG-5 Black   Uitdagende avonturen vinden vaak plaats onder lastige lichtomstandigheden. Van schemeravonden tot de prachtige wereld onder water – het goed omgaan met moeilijk licht is cruciaal als u een mooie opname wilt maken. De nieuwe, snelle

Details

Olympus Tough TG-5 Black

 

Uitdagende avonturen vinden vaak plaats onder lastige lichtomstandigheden. Van schemeravonden tot de prachtige wereld onder water – het goed omgaan met moeilijk licht is cruciaal als u een mooie opname wilt maken. De nieuwe, snelle en zeer gevoelige beeldsensor zorgt samen met de meest recente TruePic VIII-beeldprocessor, die we al kennen van onze beste systeemcamera, voor een betere beeldkwaliteit dan ooit tevoren, met een groter dynamisch bereik en verbeterde respons.

In combinatie met de gratis OI.Track-app zorgt de nieuwe TG-5 ervoor dat u de gps-, kompas-, manometer- en temperatuurgegevens kunt koppelen aan uw foto's en video's, en via wifi kunt overzetten naar uw smartphone of tablet.

Het beschermende dubbellaags glas is slechts één van de nieuwe kenmerken van deze weersbestendige camera. Wat de omstandigheden ook zijn, u kunt gewoon blijven fotograferen. Extreme temperatuurswisselingen kunnen voor condensatie op de lens zorgen. De TG-5 voorkomt dit met beschermend dubbellaags glas zodat u gewoon kunt blijven fotograferen.

Leg nog meer actie vast.
Geweldige bewegingen goed vastleggen, betekent dat je elk detail op het juiste moment moet pakken. De snellere beeldtechnologie van de TG-5 maakt dat makkelijker dan ooit. De high-speed TruePic VIII-processor maakt het mogelijk om in ongeloo 4resolutie op te nemen en hiermee 120fps slow-motion films met volledige HD-grootte te creëren. Zie de dynamiek in elke beweging of neem prachtig landschapfoto's met een verbluffend hoge definitie.

Kom dichterbij.
Ooit kleine onderwerpen willen vastleggen die je niet met het blote oog tot in de kleinste details kunt zien?
De maximale 7x* beeldvergroting van het geavanceerde, viermodus variabele macro-systeem van de TG-5 (met microscoop, microscoopbesturing, focusbeugel en focus stapelmodus) maakt dit mogelijk. In de microscoopmodus kan de camera onderwerpen tot 1cm dichtbij vastleggen.

In de Microscope Control modus kan de weergavevergrotingsfactor (m.b.v. de zoomhendel) worden veranderd tot maximaal 44,4x .

Verder zijn er nog twee optionele accessoires beschikbaar: de LD-1 Light Guide en de FD-1 Flash Diffuser om het volledige potentieel van het Variable Macro System uit te buiten. Maak spectaculaire close-up opnames, alsof u via een microscoop kijkt.

*35mm equivalent

Herleef het moment volledig.
Leg prachtige ervaringen vast in 4K en slow motion video, houd uw informatie bij en deel het geheel met gemak.

Importeer sensordata zoals kompas, manometer en temperatuur en afbeeldingen die op de camera zijn gemaakt naar een smartphone via de ingebouwde Wi-Fi en OI.Share capaciteit van de TG-5. Koppel ze dan om video's te maken met een tracking data overlay in de gratis Olympus Image Track (OI.Track) app.

Deel uw ervaringen met vrienden precies zoals u ze herinnert.

 • 12 Megapixels: De nieuw ontwikkelde beeldsensor die wordt gebruikt in de TG-5, levert hoge snelheid en superieure gevoeligheid. Het geeft betere beeldkwaliteit dan voorheen met minder geluid en verbeterde beelddetails en levert natuurlijke hoge-resolutie films.
 • TruePic VIII: De TG-5 beschikt over de nieuwste TruePicVIII-beeldprocessor die is opgenomen in de Olympus Pro flagship systeemcamera OM-D E-M1 Mark II. Het verbeterde beeldverwerkingsalgoritme is zelfs krachtiger om een hogere beeldresolutie in lage contrastgebieden te leveren, vooral bij opnames met een lage ISO-gevoeligheid.
 • Maximaal ISO12800: Nog betere kwaliteit met hoge ISO gevoeligheid! De nieuw ontwikkelde beeldsensor en high-speed beeldprocessor verminderen geluid in uw afbeeldingen bij hoge ISO-gevoeligheid. Wil je een snowboarding event fotograferen tijdens schemering? Dat is geen probleem met de maximale ISO van 12800!
 • 4x Zoom Lens: Of het nu gaat om vogelperspectieven met groothoekinstellingen (35mm equivalent: 25mm) of ingezoomde opnamen van verre objecten met telelensinstellingen (35mm equivalent: 100mm) De 4x zoomlens levert foto's die overeenkomen met uw voornemens.
 • Pro Capture Modus
 • Bij het vastleggen van exacte momenten in de natuur, kunt u soms wat hulp gebruiken. De TG-5 is uitgerust met een klasse-exclusieve Pro Capture Modus die een reeks opnames vastlegt voor en na het ontspannen van de sluiter om u te helpen dat ene exacte shot vast te leggen.
 • Art Filter: Met Art Filters kunt u een keuze maken uit klassieke effecten. Ontdek uw creativiteit met 14 populaire opties voor nog meer fotopret.
 • Live Composite: Hiermee schiet je vallende sterren, vuurwerk of vuurvliegjes met stationaire onderwerpen in hetzelfde beeld. Live Composite combineert alleen die gebieden van meerdere beelden die nieuw licht bevatten zonder de overbelichting die zich voordoet bij opnames met normale gloeilampen.
 • RAW Recording: Met de TG-5 kunt u het ideale beeld produceren in postproductie. Zelfs als u van huis bent, kunt u opnames in de camera bewerken. Sla uw afbeeldingen op in RAW formaat en gebruik de meegeleverde Olympus Viewer 3 software om parameters zoals belichting, contrast, witbalans en kleurbalans af te stellen.

 

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Niet meer beschikbaar
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik 12800
Opening van 4.9
Opening op 2
Grootte van het scherm 3.0
Type sensor CMOS 1/2.3
Sensor grootte 1/2.3"
Fabrikant Olympus
Optische zoeker No
Elektronische zoeker No
Compatibele geheugenkaarten SDXC
Ingebouwde flits Yes
Externe flits No
Videoformaten MPEG-4 / AVC / H.264
Maximum beelden per seconde 30p to 480p
Kleur None
Type body Compact
Aantal views Nee
Afmetingen L x H x B 113 x 66 x 31,9mm
Materiaal body Nee
Lens Nee
Optische zoom 4x
Garantie Nee
Gevoeligheid 12800
shockproof Yes

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Olympus Tough TG-5 Black

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)

Experten van Foto Nelissen spreken van: Olympus Tough TG-5 Black

Nieuws

Alle updates voor uw Olympus-camera

 • Alle updates voor uw Olympus-camera

  Lees Meer

U kunt de nieuwste firmware voor uw camera downloaden via internet langs de OLYMPUS Digital Camer...

5 pluspunten van de Olympus Tough TG-5 Zwart

 • 5 pluspunten van de Olympus Tough TG-5 Zwart

  Lees Meer

Olympus versterkt zijn assortiment compacte alle-terrein-toestellen met de Tough TG-5. Je merkt h...