Olympus

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Olympus Stylus XZ-10   Als u kwalitatief geweldige foto- en Full-HD-filmopnamen wilt maken met de juiste creatieve tools – maar zonder grote en zware spiegelreflexcamera – dan is de XZ-10 misschien wel iets voor u. Deze camera maakt gebruik van iHS-technologie

Details

Olympus Stylus XZ-10

 

Als u kwalitatief geweldige foto- en Full-HD-filmopnamen wilt maken met de juiste creatieve tools – maar zonder grote en zware spiegelreflexcamera – dan is de XZ-10 misschien wel iets voor u. Deze camera maakt gebruik van iHS-technologie en is voorzien van een uiterst gevoelige CMOS-sensor en dezelfde geweldige beeldprocessor die ook in ons toonaangevende OM-D-model wordt gebruikt. De i.ZUIKO DIGITAL 5x optische zoomlens (26-130 mm, 35-mm equivalent) heeft een extra breed en super helder maximaal diafragma (1:1.8) zodat u ook onder donkere omstandigheden haarscherpe opnamen kunt maken zonder gebruik van een statief of flitser. De afwezigheid van ruis is een groot voordeel wanneer u sterk inzoomt – met de superresolutiezoom kunt u tot max. 10x inzoomen zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies. Verder kunt u met de XZ-10 handmatige functies toewijzen aan de controlering die om de lens is geplaatst, zodat u instellingen als diafragma, belichtingstijd en programmaverschuiving kunt aanpassen als een professionele fotograaf – zonder uw oog van het voorwerp te halen. U kunt de ISO-instelling of lichtmeetfunctie ook toewijzen aan de Fn-knop op de achterzijde. En de P/A/S/M-programma's regelt u met de functieschakelaar naast het LCD. Het aanraakgevoelige display van 7,6 cm bestaat uit 920.000 pixels en ondersteunt een handmatige 'one-touch' autofocus. Verder kunt u opnamen maken in het Full-HD-filmformaat of in high-speed 120 fps zodat u de beelden in prachtige slow-motion kunt afspelen. Ook kunt u eigen composities maken van uw foto's met behulp van de Photo Story-functie en/of speciale effecten toevoegen met een van de 11 creatieve filters. En als het resultaat u bevalt, deelt u het direct vanaf uw camera, met behulp van een FlashAir™-kaart, via sociale netwerken. Het is moeilijk voor te stellen dat al deze functionaliteit is samengebracht in onze kleinste compactcamera uit de X-serie tot nog toe.

iHS-technologie: voor nog betere opnamen.

Het is geen wonder dat de XZ-10 zulke geweldige foto’s oplevert: dat komt door de TruePic VI beeldverwerkingsengine die ook gebruikt wordt in ons topmodel OM-D, plus een hoge gevoeligheid en een 12mp backlit CMOS-sensor die optimaal gebruik maakt van de iZUIKO DIGITAL lens met zijn state-of-the-art componenten.

Maak fantastische opnamen – zelfs onder donkere omstandigheden.

De extra grote lensopening van deze i.ZUIKO DIGITAL 26-130mm 1:1.8-2.7 lens (equivalent 35mm) laat maximaal licht toe in uw camera. U merkt de voordelen hiervan pas goed onder gedempte omstandigheden, waarin u zelfs zonder statief of flitser nog scherpe beelden krijgt. U kunt ook artistieke onscherpte-effecten gebruiken, net als bij een eenoogreflex.

Pas de XZ-10 aan uw wensen aan en verander instellingen met één vingerbeweging.

Ongeacht de modus die u gebruikt kunt u de belangrijkste instelling - zoals diafragma of sluitersnelheid - met een enkele draai aan de ring veranderen. En alsof dat nog niet gemakkelijk genoeg is, kunt u ook een functie toewijzen aan de instelbare Fn-knop. Dat is allemaal van onschatbare waarde als u maar een paar seconden hebt om de foto te maken.

Scherpstellen en fotograferen in een oogwenk – gewoon met je vingers.

De XZ-10 combineert een supersnelle autofocus met een snel reagerend aanraakscherm - wat een geheel nieuwe manier van fotograferen mogelijk maakt. Hiermee kunt u in een oogwenk met uw vingertoppen scherpstellen en fotograferen. Zo legt u de perfectie van vluchtige momenten vast.

De XZ-10 is zo compact dat u hem overal mee naar toe kunt nemen.

Dit is de kleinste compacte camera uit de XZ-reeks op dit moment - waardoor het gemakkelijker dan ooit wordt om hem mee te nemen en kwaliteitsfoto’s te maken waar de gelegenheid zich voordoet. En ondanks zijn afmetingen bevat hij zelfs een ultragemakkelijke bedieningsring!

Word creatief met uw composities.

Met de XZ-10 kunt u verschillende opnamen combineren voor een enkelbeelds collageachtige compositie. U kunt kiezen uit meerdere thema’s, die automatisch Art Filter-effecten toepassen voor een opvallende look.

Extra belichtingscontrole

Dankzij een ingebouwde ND-filter kunt u de belichtingstijd aanpassen om zo altijd de beste opname te maken.

Een voorkeur voor RAW?

In dat geval gaat er helemaal niets van de geweldige kwaliteit verloren wanneer u uw foto’s opslaat of afdrukt

Extra Informatie

Extra Informatie

MFR N/A
Fabrikant Olympus
Kleur black
Montuur Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik Nee
Type sensor Nee

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Olympus Stylus XZ-10

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)

Olympus LI-50B

Olympus LI-50B

€ 65,00