NewPromo

Nikon Z7 II + FTZ Mount Adapter

SKU PRNZ07201 | EAN 4960759154255

45.7 Megapixels

Photogalerie : Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraadWordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Mail me bij prijsdaling
Mail me bij beschikbaarheid
Kortingen inbegrepen (leer meer)

Eind prijs: € 3.349,00

Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon Z7 II + FTZ Mount Adapter   Geen canvas is te groot. Geen detail is te klein. Nauwgezette aandacht voor detail. Stoer en vol werklust. De vaardigheid om zich aan te passen. Maak kennis met de full-frame systeemcamera die in elke fase van het fotograferen

Details

Nikon Z7 II + FTZ Mount Adapter

 

Geen canvas is te groot. Geen detail is te klein.

Nauwgezette aandacht voor detail. Stoer en vol werklust. De vaardigheid om zich aan te passen. Maak kennis met de full-frame systeemcamera die in elke fase van het fotograferen past bij je passie voor detail. Hoe je ook opnamen wilt creëren met het licht, de Nikon Z 7II biedt je krachtige functies om je ideeën perfect te realiseren.

 

Meer kracht, meer detail

Met twee EXPEED-processors die het hart vormen, biedt de Z 7II de uitdaging om full-frame beelden met een hoge resolutie te maken moeiteloos het hoofd. Profiteer van een groter dynamisch bereik en helderdere beelden over het grote ISO-bereik. Je kunt met absolute trefzekerheid scherpstellen, zelfs wanneer je fotografeert bij extreem weinig licht.

 

Maximale snelheid en betrouwbaarheid

Met twee kaartsleuven kun je UHS-II SD-kaarten in de ene sleuf en XQD- of ultrasnelle CFexpress-kaarten in de andere sleuf gebruiken. Configureer de camera zo dat je de tweede kaart gebruikt voor overloop, voor back-up, om  RAW-bestanden te scheiden van je JPEG-bestanden en om foto's te scheiden van je video bestanden.

 

Messcherpe AF met ultragrote dekking

Het gevoelige hybride AF-systeem biedt een grote, haarscherpe dekking en de camera keert terug naar het geselecteerde scherpstelpunt wanneer deze vanuit stand-by weer wordt geactiveerd. Een meetbereik tot -4 LW is beschikbaar bij fotograferen met een f/2-objectief (of een objectief met een grotere lichtsterkte).

 

Fotografeer sneller en langer in stilte

Opnamesnelheden tot maximaal 10 bps bieden een enorme flexibiliteit en dankzij de grotere buffer en twee kaartsleuven kun je zonder onderbreking opnamen blijven maken. Leg in één serieopname maximaal 200 JPEG-beelden met volledige resolutie vast of 77 12-bits ongecomprimeerde RAW-beelden.

 

Prachtig dynamisch bereik

Texturen, patronen en kleuren. De Z 7II biedt een ongelooflijk dynamisch bereik, zowel bij hoge als bij lage ISO-waarden. Toongradaties zijn uitzonderlijk vloeiend en huidtinten worden met een verbluffende nauwkeurigheid gereproduceerd. Dankzij de mogelijkheid om video op te nemen met een maximale resolutie van 4K/60p kun je dynamische scènes met betoverende details in beeld brengen.

 

Nauwkeurige tracking

Zelfs kleine onderwerpen kunnen nauwkeurig worden gevolgd. Je kunt de AF-tracking in- en uitschakelen via de ontspanknop of de functie toewijzen aan een Fn-knop op de camera of  objectief.

 

Mensen en dieren

Oogdetectie AF volgt de ogen van mensen. Dierdetectie AF doet hetzelfde voor katten en honden. Stel betrouwbaar scherp op de ogen van je onderwerp, ongeacht of je foto's maakt of video opneemt.

 

Een zoeker die het tempo bijhoudt

De high-definition elektronische zoeker (EVF) met 3.690.000 beeldpunten biedt een vloeiend, ononderbroken beeld, zelfs wanneer je met hoge snelheid fotografeert. De hoge vernieuwingsfrequentie vermindert black-out, zodat je datgene wat zich voor je bevindt nooit uit het oog verliest.

 

Weergaven die zich aan jou aanpassen

Met aanpasbare informatieschermen kun je snel instellingen aanpassen. Je kunt er echter ook voor kiezen om de informatieschermen volledig uit te schakelen wanneer je foto's maakt. Als je de monitor uitklapt om in livebeeld te fotograferen, wordt de EVF automatisch uitgeschakeld om stroom te besparen.

 

Maximale scherpte bij een klein diafragma

Creëer je beelden met een grote scherptediepte? De Z 7II gaat diffractie tegen die kan optreden wanneer je het diafragma van een objectief verkleint.¹ Of je nu landschappen of stadsgezichten fotografeert, je kunt een kleiner diafragma gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verlies van definitie.

 

Robuust is een understatement

Ruw terrein, barre weersomstandigheden of rookmachines op de set: de Z 7II deinst nergens voor terug. Deze systeemcamera is gemaakt van een supersterke, maar toch lichte magnesiumlegering en is volledig afgedicht tegen stof, vuil en vocht. Ga overal heen waar je ideeën je brengen en maak wanneer je daar eenmaal bent comfortabel foto's.

 

Meer opnamen per lading

De Z 7II werkt zo energiezuinig mogelijk en de nieuwe accu biedt meer opnamen per lading. Er is ook een stroombesparingsstand wanneer je deze nodig hebt.

 

Permanente voeding

Voor langdurige opnamesessies kun je de camera continu van voeding voorzien (en zelfs de accu opladen) via een USB-C kabel. Ideaal voor als je time-lapse-opnamen maakt.

 

Verticaal fotograferen

Fotografeer je portretten? De optionele battery grip MB-N11 beschikt over knoppen voor verticale bediening en biedt een stabiele grip bij opnames. Hotswapping van accu´s is mogelijk zonder stroomuitval.

 

Draadloze bediening

Wil je met opstellingen voor draadloze flitssturing werken of de camera op afstand bedienen? Dan kun je de optionele draadloze afstandsbediening WR-R11b en de draadloze afstandsbediening WR-1 met extra bereik gebruiken.

 

Firmware-updates via SnapBridge

Met de SnapBridge-app van Nikon, die continue wordt doorontwikkeld, kun je nu  firmware-updates op je camera installeren via je smart device Je kunt de app ook als afstandbediening gebruiken tijdens schieten van foto's of video's. Of je kunt JPEG- of RAW-bestanden filteren en delen met een smartapparaat of computer: je kunt dan direct vanuit de app hashtags en copyrightgegevens toevoegen.

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Gestabiliseerde body Ja
Draaibaar scherm Ja
Gevoeligheidsbereik 25600
Grootte van het scherm 3.2
Type sensor CMOS 24x36
Fabrikant Nikon
Enkel body Yes
Opening van Nee
Opening op Nee
Sensor grootte 24x36mm
Serieopnamen 10 fps
Mogelijke bestandsformaten RAW / JPEG
Compatibele geheugenkaarten CF Express / XQD
Ingebouwde flits No
Externe flits Yes
Interne microfoon Yes
Microfoonaansluiting Yes
Videoformaten MOV / MP4
Maximum beelden per seconde 10
PictBridge Nee
Montuur Nikon Z FX (Full Frame)
Kleur Zwart
Type body Professionnel
Aantal views 9
Afmetingen L x H x B 134 x 100.5 x 69.5mm
Tropicalisatie Yes
Materiaal body Nee
Viewfinder Electronique
Garantie Oui

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon Z7 II + FTZ Mount Adapter

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)

Nikon Z NIKKOR 35mm f/1.8 S

Nikon Z NIKKOR 35mm f/1.8 S

Regular Price: € 949,00

Special Price € 909,00

Nikon FTZ Adapter

Nikon FTZ Adapter

€ 299,00
Nikon EN-EL15b

Nikon EN-EL15b

€ 73,50
Nikon Z NIKKOR 24-70mm f/2.8 S

Nikon Z NIKKOR 24-70mm f/2.8 S

Regular Price: € 2.499,00

Special Price € 2.449,00

aanvullend artikel

Nikon MB-N11

€ 399,00