Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon DL 24-85 Zwart KIT + VF De Nikon DL24-85 Premium Compact Camera: geen teleurstellingen meer voor fotografen die altijd actief zijn.Met deze camera in uw zak kunt u altijd prachtige foto's van 20,8 MP en 4K/UHD-films maken wanneer u onderweg bent. Geniet van een

Details

Nikon DL 24-85 Zwart KIT + VF

De Nikon DL24-85 Premium Compact Camera: geen teleurstellingen meer voor fotografen die altijd actief zijn.

Met deze camera in uw zak kunt u altijd prachtige foto's van 20,8 MP en 4K/UHD-films maken wanneer u onderweg bent. Geniet van een perfecte balans tussen scherpte en bokeh dankzij het lichtsterke NIKKOR-objectief van 24-85 mm met f/1.8-2.8 en de CX-formaat sensor van 1 inch. Dankzij het uitzonderlijk snelle AF-systeem kunt u snelle acties met een adembenemende precisie vastleggen. De supermacrofunctie biedt u de flexibiliteit om scherpe, gedetailleerde beelden vast te leggen van kleine details die met het blote oog wellicht niet zichtbaar zijn. De optionele externe elektronische zoeker maakt duidelijke en flexibele kadrering mogelijk.

COMPACT EN COMPROMISLOOS: LEGENDARISCHE NIKKOR-OPTIEK

De Nikon DL24-85 is weliswaar klein, maar het lichtsterke NIKKOR-zoomobjectief van 24-85 mm met f/1.8-2.8 biedt u ruim voldoende opties. Van groepsfoto's tot spontane opnamen op straat en portretten in close-up, de camera biedt u de flexibiliteit om praktisch alles wat op uw pad komt te fotograferen. Het grote maximale diafragma van f/1.8 in de groothoekstand maakt dynamische opnamen van slecht verlichte onderwerpen mogelijk. In de telestand is het maximale diafragma van f/2.8 ideaal voor gedetailleerde portretten. Beproefde NIKKOR-technologie, zoals asferische lenselementen, elementen van ED-glas (extra lage dispersie) en HRI-elementen (hoge brekingsindex), biedt overal in het beeld een schitterende helderheid en contrast. Kleurranden en chromatische aberratie worden tot het minimum beperkt en vertekening wordt goed tegengegaan over het hele zoombereik. Nikon's fluorcoat stoot water, stof en vuil actief af en maakt het gemakkelijker om het objectief schoon te maken zonder het oppervlak te beschadigen.

HANDZAAMHEID EN PRESTATIES: GEEN TELEURSTELLINGEN MEER

U komt altijd met een tevreden gevoel thuis. Met de Nikon DL24-85 in uw zak kunt u zonder beperkingen 20,8-MP foto's van Nikon-kwaliteit in de JPEG- of NEF (RAW)-indeling maken en 4K/UHD-films opnemen. De CX-formaat CMOS-sensor van 1 inch met belichting via de achterzijde haalt alles uit iedere pixel om zo zelfs de fijnste details scherp vast te leggen en smetteloze, heldere beelden te produceren. Dankzij een standaard ISO-bereik van 160 tot 12.800 vormen situaties met weinig licht geen enkel probleem voor de camera. Het ingebouwde grijsfilter van de camera vermindert bovendien de hoeveelheid invallend licht waardoor uw creatieve mogelijkheden worden uitgebreid wanneer u met lange sluitertijden fotografeert. Dankzij de krachtige nieuwe EXPEED 6A-beeldverwerkingsengine van Nikon kunt u met hoge snelheid fotograferen en filmen en wordt de ruisonderdrukking verbeterd wanneer u hoge ISO-waarden gebruikt.

SNELLE SCHERPSTELLING, STABIELE OPNAMEN: GEREED OM ELKE FOTOKANS TE GRIJPEN

Een plotselinge oogopslag. Bewegingen van een fractie van een seconde. Dankzij de uitzonderlijk snelle respons van de Nikon DL24-85 bent u altijd gereed om onverwachte fotomomenten vast te leggen. Leg actiebeelden van volledige resolutie vast met maximaal 20 bps en continue AF. Of fotografeer met 60 bps als de scherpstelling is vastgezet in het eerste beeld. Wat u ook fotografeert, Nikon's veelgeprezen geavanceerde hybride AF-systeem identificeert het onderwerp en gebruikt 105 fasedetectiepunten of 171 contrastdetectiepunten. Fasedetectie-AF volgt bewegingen razendsnel. Contrastdetectie-AF loopt door tot aan de rand van het beeld, zodat u zelfs bij weinig licht nauwkeurig kunt scherpstellen op onderwerpen aan de rand. De uitstekende mogelijkheden van de camera om scherp te stellen op het onderwerp worden verder verbeterd door het optische VR-systeem (vibratiereductie) met dubbele detectie. Dit systeem combineert informatie van de beeldsensor en een aparte hoeksnelheidssensor om zo een betere detectie en correctie van trillingen te kunnen bieden. Het systeem werkt wanneer u opnamen maakt van snelle bewegingen, maar ook wanneer u een toevallige ontmoeting op straat vastlegt.

VERTROUWDE INDELING EN BEDIENING: U WISSELT MOEITELOOS TUSSEN UW PREMIUM COMPACT CAMERA EN UW D-SLR-CAMERA

Veel van de ontwerpkenmerken van de Nikon DL24-85 zullen D-SLR-gebruikers vertrouwd voorkomen, zoals de duidelijk ingedeelde menu's. Op de camerabody is de standknop voor de PSAM-standen aangevuld met een speciale instelschijf voor een belichtingscorrectie van ±5 LW, een draaibare multi-selector (met i-knop) en de zeer belangrijke functieknop (fn). De kantelbare OLED-monitor met touchscreen en een hoge resolutie van 1.037.000 beeldpunten geeft ook belangrijke opnamefuncties precies weer waar u ze nodig hebt. Als u wat extra verlichting nodig hebt, kunt u de opklapbare flitser van de camera gebruiken. En als u gewend bent om aspecten zoals de scherpstelling en het diafragma op het objectief in te stellen, zal de DL24-85 u niet teleurstellen. Op de cilinder van het NIKKOR-objectief zijn een instelring en een zoomring aangebracht waarmee u instellingen kunt aanpassen. Met de zoomring kunt u een startzoomstand opgeven, zodat u kunt fotograferen met de brandpuntsafstand van uw voorkeur zodra de camera is ingeschakeld. Instellingen die aan de instelring kunnen worden toegewezen zijn onder meer sluitertijd, diafragma, ISO-gevoeligheid, witbalans en Picture Controls. U kunt de instelring ook gebruiken om AF met prioriteit voor handmatige scherpstelling te selecteren, waarbij u de scherpstelling handmatig kunt aanpassen terwijl u fotografeert met AF.

KLEINE CAMERA, GROOTSE FILMRESOLUTIE: NEEM 4K/UHD-VIDEO OP

De handzame Nikon DL24-85 laat de kracht van bewegende beelden niet onbenut. U kunt met de camera prachtig gedetailleerde 4K/UHD-films van 30p/25p of Full HD-films opnemen. Het is mogelijk om tijdens het filmen foto's op te slaan. Daarbij maakt een reeks geavanceerde filmfuncties het u gemakkelijk om video-opnamen snel in de camera te verbeteren. Duik verder in uw onderwerp met slow motion. Neem time-lapse-films op met vloeiende belichtingsovergangen. Met de functie Superlapsefilm kunt u de actie zelfs versnellen en bijvoorbeeld een snelle rondgang door een nieuwe stad vastleggen. De camera biedt heldere HDMI-uitvoer bij films die zijn opgenomen met maximaal 1920×1080 pixels. Sluit de camera eenvoudig aan op een externe HDMI-recorder, waarna u de filmopnamen die u op de monitor ziet in een ongecomprimeerde indeling kunt vastleggen.

FOTOGRAFEER HET LEVEN, LEVENSGROOT. LEG ONDERWERPEN VAN ZEER DICHTBIJ VAST IN DE SUPERMACROSTAND

Hoe dichterbij u het onderwerp haalt, des te belangrijker de details worden. De Nikon DL24-85 beschikt over een supermacrofunctie die een levensgrote, 1:1-vergroting van kleine onderwerpen mogelijk maakt. Deze stand is gemakkelijk toegankelijk via de zoomring en levert samen met het lichtsterke objectief van de camera zeer gedetailleerde beelden met nauwkeurige scherpstelpunten en een diepe bokeh. Voor situaties waarin een kleine scherptediepte de scherpstelling kan bemoeilijken, kan de functie voor scherpstelbracketing uitkomst bieden. Deze functie is beschikbaar tijdens continu-opnamen. Kies 5, 11 of 21 beelden voor de continu-opname: de camera verschuift bij elk beeld de scherpstelpositie automatisch een beetje en combineert de beelden vervolgens direct. En als u opnamen maakt in de supermacrostand met AF met prioriteit voor handmatige scherpstelling, kunt u met focuspeaking de rand van het scherpstelveld duidelijker laten uitkomen in rood, geel, wit of zwart. Of u nu de schoonheid van de vleugels van een vlinder of van afbladderende verf in de avondzon wilt benadrukken, de supermacrostand ontsluit een geheel nieuwe wereld van creativiteit op microscopisch niveau.

VUL DE LEGE RUIMTE IN UW TAS: NIKON-SYSTEEMACCESSOIRES

Met deze camera in uw zak hebt u ruimte over in uw tas voor die onmisbare accessoires die u niet graag thuis laat. De Nikon DL24-85 is uitgerust met een ISO 518-compatibele accessoireschoen waarop vertrouwde Nikon D-SLR-accessoires, zoals Speedlight-flitsers, kunnen worden bevestigd. De flitsschoen ondersteunt ook de optionele kantelbare DF-E1 elektronische zoeker die speciaal voor deze camera is ontworpen. Deze externe elektronische zoeker is voorzien van een ultra-high-definition OLED-scherm met 2.359.000 beeldpunten en biedt een duidelijk zichtbaar beeld met een contrastrijk informatiescherm. Dankzij de flitsschoen zijn diverse Nikon Speedlight-flitsers compatibel met de camera, zoals de handzame SB-500. Met een speciale ingebouwde LED-lamp met hoge intensiteit is de SB-500 de perfecte partner wanneer u macrofoto's maakt of films opneemt. Naast Speedlight-flitsers ondersteunt de camera een speciaal objectieffilter en een zonnekap.

VIA SNAPBRIDGE BLIJFT UW CAMERA VERBONDEN MET UW SMARTAPPARAAT

Uw foto's onderweg beheren is niet zo eenvoudig, maar de Nikon DL24-85 maakt dit een stuk gemakkelijker. De camera beschikt over een Wi-Fi- en NFC-functie en is volledig compatibel met Nikon's SnapBridge. Via Bluetooth®¹ Smart Ready handhaaft SnapBridge een continue verbinding met een laag stroomverbruik tussen uw Nikon DL24-85 en uw smartphone of tablet en biedt zo eenvoudige controle over uw fotografische activiteiten. Opnamen kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met uw smartapparaat terwijl u ze maakt, zodat u uw beelden van hoge kwaliteit direct kunt delen. U kunt met SnapBridge ook belangrijke camerafuncties bedienen via uw telefoon en de datum- en tijdinstelling van uw camera automatisch bijwerken. Uw beelden worden nu correct van tags voorzien, ongeacht het aantal tijdzones dat u doorkruist.

HET VOELT VERTROUWD: ECHT VAKMANSCHAP, NIKON-ONTWERP VAN TOPKWALITEIT

Met zijn fraaie uiterlijk roept de Nikon DL24-85 herinneringen op aan de gouden eeuw van de meetzoekercamera. De camera is verkrijgbaar in zilver of zwart en heeft een lichte, maar toch stevige constructie. De grip aan de voorzijde en de textuurafwerking van de camerabody zorgen ervoor dat de Nikon DL24-85 comfortabel en stabiel in de hand ligt. Knoppen, instelschijven en menu's hebben een ontwerp dat vertrouwd is voor gebruikers van een Nikon D-SLR en het objectief is voorzien van de bekende gouden NIKKOR-ring. En met een optionele leren cameratas die verkrijgbaar is in klassiek bruin blijft uw camera er als nieuw uitzien.

CREATIEVE STAND: EFFECTEN IN DE CAMERA

De Nikon DL24-85 is weliswaar een camera voor serieuze fotografen, maar de creatieve waarde van speelse fotografie wordt niet onderschat. U kunt opnamen bijwerken, wijzigen of zelfs opnieuw verbeelden met de reeks filters en belichtingsinstellingen die beschikbaar zijn in de creatieve stand. Gebruik HDR (hoog dynamisch bereik) om details in te vullen bij contrastrijke onderwerpen en landschappen. Voeg grappige miniatuureffecten toe aan stadsgezichten of drukke straattaferelen. Reproduceer schitterende lichtsporen met Meervoudige belichting (lichter).

VOLLEDIGE CONTROLE: INGEBOUWDE FUNCTIES

Een reeks creatieve en praktische functies komt tegemoet aan zowel uw voorkeursstijl van fotograferen als uw creatieve visie. In de vooropnamestand begint de camera met het maken van opnamen wanneer de ontspanknop half wordt ingedrukt en gaat daarmee door nadat de knop is losgelaten. U kunt ervoor kiezen de volledige reeks op te slaan of alleen uw favoriete opnamen selecteren*.² En wanneer u beelden wilt controleren, stroomlijnt een functie voor het automatisch verwijderen van beelden het workflowproces bij continu-opnamen. Deze functie is bedoeld om reeksen opnamen die met hoge beeldsnelheden zijn gemaakt sneller te controleren. Met deze functie kunt u opnamen markeren die automatisch worden verwijderd als beelden onscherp zijn, gezichten verborgen zijn of ogen gesloten zijn. Voor nog meer creatieve controle over uw beelden kunt u met Picture Controls, die ook bij Nikon D-SLR-camera's worden gebruikt, reeksen instellingen toepassen en aanpassen die speciaal zijn afgestemd op uw beoogde opname. U hebt bij het maken van foto's en video's volledige controle over verscherping, contrast, helderheid, tint en verzadiging.

 

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Niet meer beschikbaar
Draaibaar scherm Ja
Gevoeligheidsbereik 12800
Opening van 1.8000
Opening op 2.8000
Grootte van het scherm N/A
Type sensor CMOS 1"
Sensor grootte N/A
Fabrikant Nikon
Optische zoeker N/A
Elektronische zoeker N/A
Compatibele geheugenkaarten Micro SDXC
Ingebouwde flits N/A
Externe flits N/A
Videoformaten N/A
Maximum beelden per seconde N/A
Kleur None
Type body N/A
Aantal views N/A
Afmetingen L x H x B N/A
Materiaal body N/A
Lens N/A
Optische zoom N/A
Garantie Oui
Gevoeligheid N/A
shockproof N/A

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon DL 24-85 Zwart KIT + VF

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')