Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon DL 24-500 f/2.8-5.6 De Nikon DL24-500 Premium Compact Camera: lang bereik, lichtgewicht, uitstekende resolutie. Deze handzame camera is voorzien van een zeer krachtig NIKKOR-objectief met 21x zoom en is daarmee perfect voor de immer actieve fotograaf met oog voor

Details

Nikon DL 24-500 f/2.8-5.6

De Nikon DL24-500 Premium Compact Camera: lang bereik, lichtgewicht, uitstekende resolutie.

Deze handzame camera is voorzien van een zeer krachtig NIKKOR-objectief met 21x zoom en is daarmee perfect voor de immer actieve fotograaf met oog voor beweging. Van stadsgezichten tot verafgelegen onderwerpen: het krachtige 24-500mm f/2.8-5.6 NIKKOR-objectief en de snelle CX-formaat sensor produceren prachtige foto's van 20,8 MP en 4K/UHD-films. Dankzij de korte responstijden en het razendsnelle hybride AF-systeem kunt u plotselinge bewegingen probleemloos vastleggen, terwijl de ingebouwde elektronische zoeker een helder beeld biedt. Nikon’s optische VR-systeem (vibratiereductie) met dubbele detectie en de VR-stand SPORT blinkt uit in het volgen van snelle actie.

LEGENDARISCHE NIKKOR-OPTIEK: SCHERPTE VAN RAND TOT RAND OVER HET HELE ZOOMBEREIK

De Nikon DL24-500 is het bewijs dat u geen enkel moment hoeft te missen wanneer u onderweg bent. Deze camera is voorzien van een krachtig NIKKOR 24-500mm f/2.8-5.6-objectief en produceert perfecte hogeresolutiebeelden, ongeacht of u groothoekopnamen maakt of inzoomt op het onderwerp. Dankzij het grote brandpuntsbereik van 24-500 mm (kleinbeeldequivalent) beschikt u over uiteenlopende perspectieven, terwijl het heldere diafragma van f/2.8-5.6 een aantrekkelijke bokeh, heldere opnamen bij weinig licht en een duidelijke scheiding tussen het onderwerp en de achtergrond produceert. Met zo'n groot brandpuntsbereik is het optische ontwerp van groot belang en dit objectief heeft naast een asferisch element van ED-glas (extra lage dispersie) ook asferische lenselementen en elementen van ED-glas. Daardoor worden kleurranden, vertekeningen en chromatische aberraties over het hele zoombereik tot het minimum beperkt. Daarnaast is het objectief voorzien van Nikon's fluorcoat, die water, stof en vuil actief afstoot zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. Dankzij deze coating kan het glas ook makkelijk worden gereinigd zonder het oppervlak te beschadigen.

COMPACT EN COMPROMISLOOS: GROOT BEREIK MET DE BEELDKWALITEIT DIE HET DE MOEITE WAARD MAAKT

Echte veelzijdigheid betekende voorheen een zwaar objectief en een zware camera. Nu biedt de Nikon DL24-500 u een nieuwe optie. Ongeacht of de opnamesituatie vraagt om groothoek of supertele, u kunt foto's van 20,8 MP met Nikon-kwaliteit in de JPEG- of NEF (RAW)-indeling maken en prachtig gedetailleerde 4K/UHD-films met 30p/25p opnemen. De CX-formaat CMOS-sensor van 1 inch met belichting via de achterzijde haalt alles uit iedere pixel om zo fijne details scherp vast te leggen en smetteloze, heldere beelden te produceren. Dankzij een standaard ISO-bereik van 160 tot 12.800 vormen situaties met weinig licht geen enkel probleem voor de camera. Het ingebouwde grijsfilter van de camera vermindert bovendien de hoeveelheid invallend licht waardoor uw creatieve mogelijkheden worden uitgebreid wanneer u met lange sluitertijden fotografeert. Full HD-video wordt volledig ondersteund en de camera biedt heldere HDMI-uitvoer bij films die zijn opgenomen met maximaal 1920×1080 pixels. U kunt ook foto's maken tijdens het filmen. Of u nu fotografeert of filmt, dankzij de krachtige nieuwe EXPEED 6A-beeldverwerkingsengine van Nikon kunt u met hoge snelheid opnamen blijven maken en wordt de ruisonderdrukking verbeterd wanneer u hoge ISO-waarden gebruikt.

UITSTEKENDE SCHERPSTELLING OP HET ONDERWERP

Met de Nikon DL24-500 mist u geen enkel voorval. De camera start op in net iets meer dan een seconde en de responstijd is slechts 0,115 sec. U kunt actiebeelden van volledige resolutie vastleggen met maximaal 20 bps en continue autofocus. Of fotografeer met 60 bps als de scherpstelling is vastgezet in het eerste beeld. Nikon's geavanceerde hybride AF-systeem identificeert het onderwerp en gebruikt 105 fasedetectiepunten of 171 contrastdetectiepunten. Fasedetectie-AF volgt bewegingen razendsnel. Contrastdetectie-AF loopt door tot aan de rand van het beeld, zodat u zelfs bij weinig licht nauwkeurig kunt scherpstellen op onderwerpen aan de rand. De kantelbare OLED-monitor met touchscreen en een hoge resolutie van 1.037.000 beeldpunten geeft belangrijke opnamefuncties precies weer waar u ze nodig hebt. De scherpstelling wordt verder verbeterd door het optische VR-systeem (vibratiereductie) met dubbele detectie. De VR-stand SPORT geeft een stabiel zoekerbeeld zodat u meer controle over de kadrering hebt wanneer u zeer snelle bewegingen vastlegt.

EEN ECHTE NIKON: VERTROUWDE BEDIENING ALS VAN EEN D-SLR

Met een indeling en bediening die vertrouwd zijn voor gebruikers van een Nikon D-SLR zorgt de Nikon DL24-500 ervoor dat u uw oog op de actie gericht kunt houden. Op deze camera bevindt alles zich precies waar u het zou verwachten. Zelfs het objectief is voorzien van de bekende gouden NIKKOR-ring. Op de bovenkant van de camerabody is de standknop voor de PSAM-standen aangevuld met een speciale instelschijf voor een belichtingscorrectie van ±5 LW. De camera heeft een draaibare multi-selector (met i-knop) en de zeer belangrijke functieknop (fn). Het menuontwerp is ook vertrouwd. De ingebouwde elektronische zoeker heeft een OLED-scherm met een hoge resolutie van 2.359.000 beeldpunten en biedt een duidelijk zichtbaar beeld met een contrastrijk informatiescherm. Als u gewend bent om aspecten zoals de scherpstelling en het diafragma op het objectief in te stellen, zult u de aanpasbare instelring op de objectiefcilinder zeker waarderen. Instellingen die aan de instelring kunnen worden toegewezen zijn onder meer sluitertijd, diafragma, ISO-gevoeligheid, witbalans en Picture Controls. U kunt de instelring ook gebruiken om AF met prioriteit voor handmatige scherpstelling te selecteren en zo handmatig scherpstellen terwijl u fotografeert met AF.

MEER RUIMTE VOOR ACCESSOIRES: FLITSERS, MICROFOONS, FILTERS EN ZONNEKAPPEN

De Nikon DL24-500 is uitgerust met een ISO 518-compatibele accessoireschoen waarop vertrouwde Nikon D-SLR-accessoires kunnen worden bevestigd. Diverse Nikon Speedlight-flitsers zijn compatibel met de flitsschoen, zoals de handzame SB-500. De SB-500 is voorzien van een speciale LED-lamp met hoge intensiteit en is daarmee de perfecte partner wanneer u films opneemt. Daarnaast is de camera compatibel met Nikon’s ME-1 stereomicrofoon en een speciaal objectieffilter en een zonnekap. U kunt het mooie uiterlijk van de camera ook beschermen met Nikon’s compacte systeemtas die lijkt op een schoudertas.

VOLLEDIGE CONTROLE: INGEBOUWDE FUNCTIES

Een reeks creatieve en praktische functies komt tegemoet aan zowel uw voorkeursstijl van fotograferen als uw creatieve visie. In de vooropnamestand begint de camera met het maken van opnamen wanneer de ontspanknop half wordt ingedrukt en gaat daarmee door nadat de knop is losgelaten. U kunt ervoor kiezen de volledige reeks op te slaan of alleen uw favoriete opnamen selecteren.¹ En wanneer u beelden wilt controleren, stroomlijnt een functie voor het automatisch verwijderen van beelden het workflowproces bij continu-opnamen. Deze functie is bedoeld om reeksen opnamen die met hoge beeldsnelheden zijn gemaakt sneller te controleren. Met deze functie kunt u opnamen markeren die automatisch worden verwijderd als beelden onscherp zijn, gezichten verborgen zijn of ogen gesloten zijn. Voor nog meer creatieve controle over uw beelden kunt u met Picture Controls, die ook bij Nikon D-SLR-camera's worden gebruikt, reeksen instellingen toepassen en aanpassen die speciaal zijn afgestemd op uw beoogde opname. U hebt bij het maken van foto's en video's volledige controle over verscherping, contrast, helderheid, tint en verzadiging.

 

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Niet meer beschikbaar
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik Nee
Opening van Nee
Opening op Nee
Grootte van het scherm N/A
Type sensor Nee
Sensor grootte N/A
Fabrikant Nikon
Optische zoeker N/A
Elektronische zoeker N/A
Compatibele geheugenkaarten Micro SDXC
Ingebouwde flits N/A
Externe flits N/A
Videoformaten N/A
Maximum beelden per seconde N/A
Kleur None
Type body N/A
Aantal views N/A
Afmetingen L x H x B N/A
Materiaal body N/A
Lens N/A
Optische zoom N/A
Garantie Oui
Gevoeligheid N/A
shockproof N/A

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon DL 24-500 f/2.8-5.6

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')