Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

 

 

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Details

Nikon D810 Body   Maak uw nieuwe meesterwerk met de voortreffelijke Nikon D810. Van fijne structuren tot snelle bewegingen, deze veelzijdige camera met 36,3 megapixels kan alles aan.Met een opnieuw ontworpen FX-formaat sensor, een zeer groot ISO-bereik en de EXPEED

Details

Nikon D810 Body

 

Maak uw nieuwe meesterwerk met de voortreffelijke Nikon D810. Van fijne structuren tot snelle bewegingen, deze veelzijdige camera met 36,3 megapixels kan alles aan.

Met een opnieuw ontworpen FX-formaat sensor, een zeer groot ISO-bereik en de EXPEED 4-beeldprocessor krijgt u een ongekende scherpte, rijke kleuren en minder ruis over het gehele gevoeligheidsbereik.

Dankzij uitstekende AF-prestaties, serieopnamen tot 7 bps en Full HD-filmopnamen met 1080/60p kunt u elk soort onderwerp met grote precisie vastleggen. Dankzij Nikon’s Picture Control 2.0 is een uitstekende flexibele beeldbewerking en -optimalisatie in de camera mogelijk.

FX-formaat sensor van 36,3 MP
De volledig nieuwe sensor zonder OLPF produceert prachtige details. Met een snelle kanaaluitlezing, groot dynamisch bereik en heldere beelden bij hoge gevoeligheden.

EXPEED 4
Tilt de algehele prestaties van de camera naar een geheel nieuw niveau. Biedt een veel betere beeldreproductie en hogere ISO-prestaties en maakt hogere beeldsnelheden mogelijk bij filmopnamen.

Serieopnamen tot 7 bps
Leg snelbewegende onderwerpen vast met veel flexibiliteit. Leg ongecomprimeerde beelden van volledige resolutie vast met een snelheid tot 5 bps. Leg beelden van 15,3 MP vast met een snelheid tot 7 bps bij DX-uitsnede.

Groot ISO-bereik
Het ISO-bereik van de D810 is een primeur bij D-SLR's en start bij ISO 64 voor helderdere, scherpere beelden. Fotografeer tot en met ISO 12.800 of breid het bereik nog verder uit tot het equivalent van ISO 32 of ISO 51.200.

Klaar voor de bioscoop
Neem Full HD-films (1080p) met 50p/60p op. Toegang tot het volledige lichtgevoeligheidsbereik, vanaf ISO 64, en controle over sluitertijd, diafragma en audioniveaus tijdens het filmen.

AF-prestaties van topkwaliteit
Met hetzelfde AF-systeem als de Nikon D4S biedt de D810 een zeer hoge precisie bij hoge resoluties. In de nieuwe stand Groep-veld-AF stelt de camera zeer snel scherp en wordt het onderwerp beter geïsoleerd van de achtergrond, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden.

RAW S-formaat
Versnel uw workflow met Nikon's bestandsindeling RAW S-formaat. Levert rijk geschakeerde, ongecomprimeerde 12-bits Nikon NEF-bestanden en maakt een snellere overdracht en eenvoudiger nabewerking mogelijk.

Picture Control 2.0
Voor een eenvoudiger nabewerking waarbij de stand Gelijkmatig een maximaal dynamisch bereik levert en u details kunt fijnregelen met Lokaal contrast: met Picture Control 2.0 kunt u parameters gemakkelijk definiëren, zodat u uw creatieve visie perfect kunt vastleggen in zowel foto's als video.

 • Scherp en stabiel: De constructie van sluiter en spiegelhuis en de elektronische eerste-gordijnsluiter van de Nikon D810 staan garant voor de scherpst mogelijke resultaten. Het sluiter-/spiegelmechanisme vermindert trillingen en staat daarmee garant voor een stabiel zoekerbeeld met een minimale black-out tijdens snelle opnamen. Als de elektronische eerste-gordijnsluiter is geactiveerd, vermindert deze de kans op micro-onscherpte in zelfs subtiele details door interne trillingen tijdens de belichting tot het minimum te beperken.
 • Verbeterde Picture Control: U hebt volledige controle over verscherping, contrast, helderheid, tint en verzadiging tijdens het maken van foto's en video. Maak opnamen met de nieuwe instelling Gelijkmatig voor volledige vrijheid tijdens de nabewerking: alle details en een rijkdom aan kleurinformatie in zowel hoge lichten als schaduwen blijven behouden. Gebruik de instelling Lokaal contrast om het contrast nauwkeurig te bepalen en fijne structuren goed te laten uitkomen.
 • Kleurinstelling op de monitor: u kunt de kleurbalans en helderheid van de RGBW-lcd-monitor van 8,0 cm (3,2 inch) met 1.229.000 beeldpunten en anti-reflectiecoating in elke gewenste richting aanpassen op basis van uw persoonlijke voorkeuren.
 • Split-screen zoomweergave: Controleer horizon en scherpte met grote precisie via de split-screen zoomweergave tijdens livebeeld. Bij deze functie kunt u twee punten in het beeld vergelijken: elk punt wordt vergroot en weergegeven op het split-screen. Deze functie is toegankelijk via de i-knop van de camera en is ideaal voor architectuur- of productfotografie.
 • Multi-CAM 3500FX 51-punts AF-systeem: Afgestemd op beelden met een zeer hoge resolutie. Kan worden geconfigureerd met een dekking van 9, 21 of 51 punten en is gevoelig tot -2 LW (ISO 100, 20°C). Andere verbeteringen zijn een betere scherpstelvergrendeling, uitgebreidere opties voor 'opslaan per stand' en opties voor beperkingen in de AF-stand. Vijftien kruissensoren in het midden zijn compatibel met AF NIKKOR-objectieven met een open diafragma van f/5.6 of groter en de elf middelste scherpstelpunten werken met een open diafragma van f/8.
 • Groep-veld-AF: Het onderwerp wordt beter gedetecteerd en gevolgd. De stand Groep-veld-AF controleert continu vijf verschillende AF-velden, waardoor de scherpstelling nauwkeuriger is en het onderwerp beter van de achtergrond kan worden geïsoleerd wanneer u onderwerpen fotografeert die relatief klein zijn en zich dicht bij een contrastrijke of afleidende achtergrond bevinden. Het 5-punts AF-veld kan al naar gelang de compositie over de 51 punten worden verplaatst.
 • Multi-veld D-film: Voor het filmen in uiteenlopende omstandigheden biedt D-film video van uitzendkwaliteit in meerdere beeldformaten. De Nikon D810 neemt Full HD-films (1080p) op in FX- en DX-formaat met beeldsnelheden van 60p/50p met aanzienlijk minder ruis, moiré en valse kleuren. De camera biedt HDMI-uitvoer zonder extra gegevens in beeld en kan opnamen van volledige resolutie gelijktijdig opslaan in de camera en op een externe recorder.
 • Filmen in alle vrijheid: Volledige controle over het beeld tijdens de opname. In de stand M kunt u de gevoeligheid instellen vanaf ISO 64 tot aan het equivalent van ISO 51.200 en met de functie voor automatische ISO kunt u zelf de maximale ISO-waarden instellen waarmee u wilt werken. Nikon's 3D-ruisonderdrukking vermindert willekeurige ruis, vertekening en flikkering wanneer u filmt bij een hoge gevoeligheid. In de stand Weergave hoge lichten kunt u op de cameramonitor precies zien welke hoge lichten uitgebeten zijn.
 • Hifi-audioregeling: De uitstekende audioregeling verbetert geluidsopnamen en biedt een grotere algemene flexibiliteit. Met een stereomicrofooningang en een audio-uitgang kunt u audioniveaus afzonderlijk fijnregelen, zowel voor als tijdens de opname. U kunt het geluidsbereik (breed/spraak) selecteren en windruis kan worden verminderd bij opnamen met de ingebouwde microfoon.
 • Snel en duurzaam: De Nikon D810 start op in circa 0,12 seconden en heeft een ontspanvertraging van slechts 52 ms. De sluiter van Kevlar en koolstofvezel is 200.000 ontspancycli getest en biedt sluitertijden van 1/8000 tot 30 sec., met flitssynchronisatie tot 1/250 sec.
 • Ongelimiteerde continu-opnamen: Leg ontelbare JPEG's vast en produceer spectaculaire lichtspoorfoto's. Fotografeer in de continu-ontspanstand met een sluitertijd van 4 seconden of langzamer en leg zo veel JPEG's in hoge resolutie vast als mogelijk is met de mediakaarten en de gebruiksduur van de accu. Met een zeer korte tijd tussen de belichtingen kunt u opnamen van sterrensporen of autolichten met behulp van software van derden naadloos samenvoegen voor een prachtig effect.
 • Total Digital Imaging System: Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden van de sensor van 36,3 MP van de Nikon D810 in combinatie met het grote assortiment NIKKOR-objectieven. Met hun buitengewoon hoog oplossend vermogen komen de NIKKOR-objectieven tegemoet aan de eisen van fotografen op elk terrein. De Nikon D810 is ook volledig compatibel met het toonaangevende Nikon Creatief Verlichtingssysteem en werkt samen met een reeks veelzijdige Speedlight-flitsers voor creative flitsfotografie, waarbij de flitser op of naast de camera kan worden gebruikt.
 • EN-EL15 accu met hoge capaciteit: Zeer compacte en lichte oplaadbare lithium-ionaccu met een capaciteit van 1900 mAh (7,0 V). Maak tot 1200 foto's¹ met één lading.
 • Opslagmedia: Twee kaartsleuven voor een probleemloze opnamesessie. Een CF-kaartsleuf voor snelle UDMA 7-kaarten en een SD-kaartsleuf voor snelle SDXC- en UHS-I-kaarten met hoge capaciteit.
 • Duurzame body van magnesiumlegering: Met uitgebreide weerbestendige afdichtingen die ervoor zorgen dat de D810 bestand is tegen stof en vocht.
 • Bedrade en draadloze verbinding: De Nikon D810 ondersteunt Ethernet en draadloos LAN. Gebruik voor de verbinding de optionele UT-1 gegevenszender samen met de WT-5 draadloze zender.

Extra Informatie

Extra Informatie

Extra Informatie

Gestabiliseerde body Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik 12800
Brandpuntsafstand van Nee
Brandpuntsafstand Nee
Opening op Nee
Grootte van het scherm 3.2"
Type sensor CMOS 24x36
Fabrikant Nikon
Enkel body Yes
Sensor grootte Nee
Processor Expeed 4
Mogelijke bestandsformaten Nee
Compatibele geheugenkaarten Nee
Videoformaten MPEG-4 / H.264
Videoresolutie Nee
Uitgangen Nee
Montuur Nee
Kleur None
Type body Professionnel
Materiaal body Nee
Serieopnamen 5.0
Ingebouwde flits Yes
Aantal gidsen Nee
Werking van live view Yes
Interne microfoon Yes
Microfoonaansluiting Yes
Maximum beelden per seconde 5.0
PictBridge Yes
Afmetingen L x H x B 146 x 123 x 82mm
Tropicalisatie Yes
Garantie Oui

Wat klanten vinden

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon D810 Body

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)

Nikon MB-D12

Nikon MB-D12

€ 349,00
Nikon EN-EL15

Nikon EN-EL15

€ 69,00