Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon D610 + AF-S 24-120 f/4G ED VR   Ervaar de werkelijke kracht van full-frame fotografie met de Nikon D610.Deze krachtige D-SLR-camera is uitgerust met professionele Nikon-technologie en produceert een beeldkwaliteit die alleen door het FX-formaat kan worden

Details

Nikon D610 + AF-S 24-120 f/4G ED VR

 

Ervaar de werkelijke kracht van full-frame fotografie met de Nikon D610.

Deze krachtige D-SLR-camera is uitgerust met professionele Nikon-technologie en produceert een beeldkwaliteit die alleen door het FX-formaat kan worden geboden.

De FX-formaat sensor van 24,3 megapixels legt elk detail met een levensechte scherpte vast voor schitterende kleurrijke foto's en vloeiende Full HD-films. U kunt actie snel vastleggen met een snelheid van zes beelden per seconde en met Nikon’s nieuwe stand voor serieopnamen Stil ontspannen kunt u praktisch in stilte opnamen maken. Dit komt perfect van pas wanneer u wilde dieren wilt fotograferen.

De Nikon D610 is volledig weerbestendig en uiterst robuust, zodat u de camera overal mee naartoe kunt nemen. En met Nikon’s draadloze mobiele adapter kunt u uw beelden in al hun pracht delen via een smartapparaat.

FX-formaat CMOS-sensor met 24,3 megapixels
Leg ongelooflijk gedetailleerde beelden van extreme groothoek tot supertele vast met vloeiende toongradaties en weinig ruis wanneer u fotografeert met hoge ISO-instellingen.

Stand voor serieopnamen Stil ontspannen
Perfect voor het fotograferen van wilde dieren. Het geluidsvolume van het spiegelmechanisme van de camera wordt merkbaar verminderd tijdens serieopnamen, zodat u gemakkelijker opnamen kunt maken van moeilijk te fotograferen onderwerpen.

Continu-opnamen met een snelheid van 6 bps
Maak scherpe opnamen van actiemomenten met snelle bewegingen met een snelheid van zes beelden per seconde in FX- en DX-formaat.

Ingebouwde HDR (hoog dynamisch bereik)
Leg beelden vast met weinig ruis en een groot toonbereik in zowel lichte als donkere delen wanneer u onderwerpen met een hoog contrast fotografeert.

Superieure prestaties bij weinig licht
Dankzij ISO 100-6400 (uitbreidbaar tot 25.600 (equivalent)) legt u zeer gedetailleerde beelden met een minimale ruis vast, zelfs als u opnamen maakt in uiterst moeilijke lichtomstandigheden.

Multi-veldstand D-film
Neemt Full HD-films (1080p) in FX- en DX-formaat op met 30p, 25p en 24p. Biedt ongecomprimeerde HDMI-uitvoer naar externe apparaten en hifi-audioregeling.

 • Draadloze overdracht: met behulp van Nikon's optionele WU-1b mobiele adapter en een smartphone of tablet kunt u beelden direct delen of de camera op afstand bedienen.*
 • Zeer gevoelig autofocussysteem: profiteer van een superieure scherpstelling op het onderwerp dankzij het Multi-CAM4800 39-punts AF-systeem. Doordat de Nikon D610 compatibel is met objectieven met een gecombineerd open diafragma tot f/8 en een gevoeligheid tot een ondergrens van -1 LW, kunt u zelfs scherpe opnamen maken bij het licht van de volle maan.
 • EXPEED 3-beeldverwerkingsengine met 14-bits A/D-conversie en 16-bits beeldverwerking voor prachtige toongradaties.
 • Systeem voor onderwerpherkenning: de beeldsensor van de camera en de RGB-sensor met 2.016 pixels leveren nauwkeurige gegevens voor het systeem voor onderwerpherkenning, dat de belichting, autofocus en witbalans optimaliseert vlak voordat de sluiter wordt ontspannen. Dit levert zeer scherpe beelden op.
 • Ingebouwde time-lapse-functie: maak time-lapse-foto's via eenvoudige menu's zonder dat u uitgebreide berekeningen en bewerkingen hoeft uit te voeren. Gebruik intervalopnamen om de sluiter met vooraf ingestelde tussenpauzes te ontspannen. Met time-lapse-fotografie kunt u beelden opslaan als filmbestanden en trage bewegingen met een snelheid weergeven die 24 tot 36.000 maal hoger is dan normaal.
 • Met Picture Controls kunt u de uitstraling van foto's en video's aanpassen door parameters zoals scherpte, verzadiging en tint voorafgaand aan de opname in te stellen.
 • Nauwkeurige VGA-lcd-monitor van 8 cm (3,2 inch) met 921.000 beeldpunten en automatische aanpassing van de monitorhelderheid. Biedt een scherpe en heldere beeldweergave met een indrukwekkende kleurreproductie.
 • Krachtige zoeker met een beelddekking van circa 100% en een vergroting van 0,7x. Biedt een DX-uitsnede met zoekermaskering.
 • Duurzaam en licht: de camera is bestand tegen zeer zware omstandigheden, heeft een boven- en achterzijde van magnesiumlegering en weegt slechts 760 gram (zonder batterij). Weerbestendige afdichting die net zo goed is als die van de D800, Nikon's professionele DSLR-camera, voor extra bescherming tegen vocht en stof.
 • Elektronische virtuele horizon met dubbele as: u kunt de camerapositie ten opzichte van het horizontale vlak en de kanteling (naar voren of naar achteren) controleren op de lcd-monitor of in de zoeker.
 • Twee SD-geheugenkaartsleuven: voor een grotere flexibiliteit tijdens opnamen. U kunt de tweede kaart gebruiken als de eerste vol is of foto's opslaan op de ene kaart en films op de andere. SDXC- en UHS-I-compatibel.


* Compatibel met smartapparaten met iOS™ en Android™. Vereist het gebruik van de speciale toepassing Wireless Mobile Utility die u gratis naar uw smartapparaat kunt downloaden via Google Play™ en de Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Niet meer beschikbaar
Fabrikant Nikon
Kleur N/A
Montuur Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik 25600
Type sensor Nikon CMOS 24x36

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon D610 + AF-S 24-120 f/4G ED VR

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)

Nikon WU1b

Nikon WU1b

€ 39,00