New

Nikon D6 Body

SKU PRND6 | EAN 4960759903440

20.8 Megapixels

Photogalerie : Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraadWordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Mail me bij prijsdaling
Mail me bij beschikbaarheid

Eind prijs: € 7.299,00

Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon D6 Body   Fotografeer zonder beperkingen Al die ervaring en planning komen samen wanneer de camera die u gebruikt op elke situatie kan reageren. Wees bestand tegen extreme omstandigheden. Dankzij een nieuwe AF-engine, EXPEED 6-verwerking, robuuste camerabody

Details

Nikon D6 Body

 

Fotografeer zonder beperkingen

Al die ervaring en planning komen samen wanneer de camera die u gebruikt op elke situatie kan reageren. Wees bestand tegen extreme omstandigheden. Dankzij een nieuwe AF-engine, EXPEED 6-verwerking, robuuste camerabody en snelle verbindingen in de camera kunt u met deze D-SLR altijd en overal perfecte beelden produceren. U hebt geen controle over de actie, de verlichting of de omgeving. Maar u hebt wel controle over de D6.

 

Vasthoudende scherpstelling

Hoe weet u zeker dat de scherpstelling altijd correct is? Een speciale AF-engine die sneller is dan ooit tevoren. Een raster van 105 kruissensoren die allemaal kunnen worden geselecteerd en waarvan de dichtheid 1,6x keer hoger is dan bij de D5. Groep-veld-AF met meer eigen instellingen voor een ongeëvenaarde meevolgende scherpstelling. Een verbeterd systeem voor onderwerpherkenning waarmee probleemloos kan worden scherpgesteld op het onderwerp. De D6 biedt meer mogelijkheden dan ooit te voren om te anticiperen op de actie en deze vast te leggen.

 

Maak de perfecte opname

Omdat u de keuze hebt uit een groter aantal patronen voor Groep-veld-AF, kunt u voor elke opdracht de optimale AF-instellingen selecteren. Vermijd vaste obstakels, zoals tennisnetten, in uw zichtlijn en maak mooiere actieopnamen.

 

Geef prioriteit aan de ogen

De D6 is de eerste D-SLR waarmee u bij de scherpstelling prioriteit kunt geven aan de ogen wanneer u Automatisch veld-AF of 3D-tracking gebruikt. In combinatie met de bredere, dichtere dekking legt u hiermee die vastberaden blik prachtig vast.

 

Anticipeer op de actie

Met de D6 kunt u het beginpunt van de scherpstelling aangeven wanneer u fotografeert met Automatisch veld-AF. Informatie van alle 105 scherpstelpunten wordt gebruikt om scherp te stellen op het onderwerp en dit te volgen, zodat u zich kunt concentreren op de compositie.

 

Blink uit bij elk licht

De meevolgende scherpstelling is zeer nauwkeurig, zelfs bij de lastigste lichtomstandigheden. Dankzij een minimale AF-gevoeligheid van -4,5 LW op het middelste scherpstelpunt en -4 LW op alle andere punten, kunt u onderwerpen 's nachts volgen.

 

Ongekende precisie en snelheid

Wanneer u bij snelle acties maar één kans krijgt om een foto te maken, kunt u met de D6 serieopnamen tot maximaal 14 bps met volledige AF/AE gebruiken. Het spiegelmechanisme van de camera heeft een nieuw ontwerp waardoor de spiegel minder hard terugklapt, wat leidt tot een scherper, stabieler zoekerbeeld.

 

Stille kracht

U kunt volledige-resolutieopnamen maken met maximaal 10,5 bps met AE-tracking in de stand Stil fotograferen. Geluidloze time-lapse-video-opnamen en intervalfotografie zijn ook mogelijk: beelden worden gemaakt met behulp van de elektronische sluiter, waardoor slijtage van de mechanische sluiter wordt voorkomen.

 

Snelle video-opnamen

Wilt u de exacte bewegingen laten zien? Bij Filmlivebeeld kunt u met de D6 een reeks foto's van 8 MP schieten met een snelheid van 30 bps en foto's van 2 MP met 60 bps. Volledige AE-tracking is beschikbaar bij beide beeldsnelheden.

 

Alles begint met een geweldige foto

Wanneer u onder hoge druk met krappe deadlines werkt, is de kwaliteit van de bestanden zoals deze rechtstreeks uit de camera komen, van essentieel belang. De D6 produceert uitzonderlijk heldere beelden en een nieuw algoritme voor de automatische witbalans zorgt voor zeer natuurgetrouwe kleuren en helderdere huidtinten. Het dynamische bereik is ook uitzonderlijk, zowel bij hoge als bij lage ISO-waarden. In het stadion of buiten op de skihelling, elke foto is perfect.

 

Real-time weergave

Volg de actie in real-time, zelfs wanneer u fotografeert met hoge beeldsnelheden en een lang objectief. Met de 0,72x optische zoeker met OLED-elementen kunt u het onderwerp zonder vertraging haarscherp controleren.

Aanduidingen voor de stand en draaiing van de camera worden weergegeven in de zoeker.

 

Instellingen oproepen

Onvoorspelbaarheid is geen punt wanneer u zich snel en moeiteloos aan elke situatie kunt aanpassen. U kunt vooraf geselecteerde instellingen snel oproepen, waaronder nu ook instellingen voor witbalans, AF-patronen en AF-vergrendeling.

 

Veelzijdige kaartsleuven

U kunt JPEG+- en JPEG-beelden tegelijk vastleggen via de twee sleuven, waarin CFexpress- of XQD-kaarten passen. U kunt kleine of middelgrote JPEG-bestanden eenvoudig toewijzen aan de tweede kaartsleuf, zodat beelden sneller kunnen worden overgezet.

 

Snellere overdracht, gestroomlijnde workflows

Naar aanleiding van feedback van gebruikers hebben we ervoor gezorgd dat u met de D6 beelden ter plekke snel en eenvoudig kunt verzenden. Via snelle Wi-Fi- en Bluetooth-verbindingen in de camera kunt u uw beste foto's de wereld in sturen. Direct. En u kunt belangrijke opnamen controleren, selecteren en prioriteit geven via de scherpe en nauwkeurige aanraakgevoelige monitor. De overdrachtssnelheid is het hoogste in zijn klasse en neemt niet af tijdens het fotograferen.

 

Selectere, bevestingen, overzetten

Doordat u beelden die u wilt overzetten, op meer manieren kunt selecteren, bent u in het voordeel wanneer elke seconde telt. Gebruik de eerste kaartsleuf om de scherpstelling te controleren in het grotere JPEG+-beeld en ga vervolgens naar de tweede kaartsleuf om kleine of middelgrote JPEG-bestanden snel over te zetten. Ongewenste beelden kunnen gelijktijdig van de kaarten in beide sleuven worden verwijderd.

 

Beelden filteren

U kunt copyrightmeldingen, scores en spraakmemo's opslaan en vervolgens op beelden toepassen door eenvoudig omhoog of omlaag te vegen. Wanneer u beelden sorteert, kunt u beelden en de bijbehorende spraakmemo's of alleen spraakmemo's verwijderen. Tijdens de weergave kunt u bestanden filteren op basis van beveiliging, score en overdrachtsstatus.

 

Geef prioriteit aan de beste foto

Zet uw beste opnamen bovenaan in de wachtrij wanneer u beelden overzet naar een pc via een bedraad LAN of via de Wi-Fi-verbinding van de camera. Tijdens de weergave kunt u de prioriteit van beelden instellen door te vegen of met een FN-knop.

 

Bluetooth

Upload beelden naar sociale media, rechtstreeks vanaf het sportveld. Als de camera is verbonden via Bluetooth, kan deze beelden overzetten naar een smartapparaat waarop de SnapBridge-app is geïnstalleerd. Het smartapparaat kan ook worden gebruikt als eenvoudige afstandsbediening.

 

Wi-Fi

Verbind de camera met een computer via de ingebouwde Wi-Fi. Of gebruik de compatibele WT-6 draadloze zender om verbinding te maken met een draadloos netwerk over een afstand van maximaal 200 m. De WT-6 ondersteunt draadloos LAN IEEE 802.11ac en kan in de HTTP-stand worden gebruikt als externe ontvanger.

 

Hoogste snelheid in zijn klasse

Sluit een netwerkkabel op de camera aan en zet beelden razendsnel rechtstreeks over naar een pc of FTP-server. Het bedrade LAN van de camera ondersteunt de 1000BASE-T-standaard en de communicatie is circa 15% sneller dan bij de veelgeprezen D5.

 

Geschikt voor elke locatie

Een scherm met een hogere resolutie is beter zichtbaar en beter leesbaar. Door ergonomische verbeteringen is er ruimte vrijgekomen en zijn belangrijke poorten gemakkelijk toegankelijk, zelfs wanneer u fotografeert terwijl een draadloze zender is bevestigd.

De D6 is ook compatibel met de vertrouwde Kensington-sloten, zodat u zeker weet dat de camera veilig is wanneer u met meerdere opstellingen werkt.

 

Durf elke omgeving aan

Deze camera kan overal tegen, van extreme temperaturen en een hoge luchtvochtigheid tot een stoot tegen het teleobjectief wanneer u rondloopt met uw apparatuur. De D6 heeft dezelfde robuuste body die ervoor zorgde dat de D5 favoriet was onder professionals. Deze camera is ideaal wanneer u fotografeert in situaties waarin de camera het laatste is waarover u zich zorgen wilt maken.

 

Een systeem waarop u kunt rekenen

Wanneer u het nieuws achterna reist, wilt u er zeker van zijn dat uw systeem u niet in de steek laat. Nikon Professional Services staat u ter plekke of in een servicecentrum bij met technisch advies, reparaties en zelfs leenapparatuur. Van belangrijke sportwedstrijden tot grote culturele evenementen.

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Gestabiliseerde body Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik 3276800
Brandpuntsafstand van Nee
Brandpuntsafstand Nee
Opening op Nee
Opening van Nee
Grootte van het scherm 3.2"
Type sensor Full Frame / 24x36mm
Fabrikant Nikon
Enkel body Yes
Sensor grootte 24x36mm
Processor Expeed 6
Mogelijke bestandsformaten RAW / JPEG
Compatibele geheugenkaarten CF Express / XQD
Videoformaten MOV / MP4
Videoresolutie 3840 x 2160
Uitgangen HDMI "C"
Montuur Nikon FX (Full Frame)
Kleur Zwart
Type body Professionnel
Materiaal body Nee
Serieopnamen 14
Ingebouwde flits No
Interne microfoon Yes
Microfoonaansluiting Yes
Maximum beelden per seconde 14
PictBridge Nee
Afmetingen L x H x B 160 x 163 x 92mm
Tropicalisatie Yes
Garantie Oui

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon D6 Body

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')