Nikon Coolshot 40i GII Laser Rangefinder - BKA149YA

SKU JNBKA149YA | EAN 4580130921070

Photogalerie : Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraadWordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Mail me bij prijsdaling
Mail me bij beschikbaarheid

Eind prijs: € 399,00

Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon Coolshot 40i GII Laser Rangefinder - BKA149YA   De COOLSHOT 40i GII-laserafstandsmeter geeft u een voorsprong. Het is net alsof u een caddie in uw zak hebt, altijd klaar om u te helpen. Met LOCKED ON-technologie weet u zeker dat u de afstand meet tot de

Details

Nikon Coolshot 40i GII Laser Rangefinder - BKA149YA

 

De COOLSHOT 40i GII-laserafstandsmeter geeft u een voorsprong. Het is net alsof u een caddie in uw zak hebt, altijd klaar om u te helpen.

Met LOCKED ON-technologie weet u zeker dat u de afstand meet tot de vlag, niet tot de achtergrond. De stand Golf geeft de afstand weer met hellingcorrectie en met één druk op de knop MODE schakelt u over naar de werkelijke afstand. De werkelijke-afstandsindicator knippert groen zodat gebruik tijdens officiële toernooien mogelijk is. Het meetbereik loopt nu van 7,5 tot 1460 m. HYPER READ geeft resultaten weer in ongeveer 0,3 seconden, ongeacht de afstand. Een compacte, lichte body staat garant voor comfortabel gebruik tijdens zelfs de langste golfsessies.

Verbeter uw golfspel naar een hoger niveau met de COOLSHOT 40i GII.

 

Metingen die u kunt vertrouxen

LOCKED ON-technologie pakt een belangrijke uitdaging bij het meten van de afstand razendsnel aan. Wanneer het LOCKED ON-symbool op het scherm komt, weet u zeker dat u meet tot aan de vlag en niet tot aan de bomen op de achtergrond. En zo speelt u met meer vertrouwen. Betrouwbare metingen maken het stukken eenvoudiger om de bal op de green te brengen.

 

Snel van hellingcorrectie naar werkelijke afstand

Als u normaal golft, gebruikt u de stand Golf om de afstand te meten met hellingcorrectie. Zo speelt u beter op golfbanen waar hoogteverschillen het lastig maken om de afstand goed in te schatten. Doet u mee aan een toernooi, dan laat de groen knipperende werkelijke-afstandsindicator duidelijk zien dat u de regels naleeft. Met één druk op de knop kunt u snel schakelen tussen beide standen, wat een goede manier is om te leren hoe u zelf de afstand kunt inschatten.

 

Snelle resultaten laten u vlot doorspelen

HYPER READ-technologie geeft u directe afstandsmetingen. Het resultaat wordt razendsnel weergegeven in (ongeveer) 0,3 seconden, ongeacht de afstand. Deze snelle metingen zorgen ervoor dat u zonder aarzelen uw club kunt pakken en de bal kunt slaan, zonder enige onderbreking in het spel. Het meetbereik is vergroot en loopt nu van 7,5 tot 1460 m, wat het meten van de afstand tot de vlag gemakkelijker maakt.

 

Comfort, Stijl en Duurzaamheid

De COOLSHOT 40i GII is extra gestroomlijnd en compact, en bijzonder licht. Dit maakt hem gemakkelijk mee te nemen en aangenaam in het gebruik, ook tijdens de langste golfsessies. De oogafstand van 18 mm zorgt voor kijkcomfort voor iedereen, ook voor brildragers. De hoogwaardige kijker met 6x vergroting beschikt over een meerlaagse coating voor heldere en scherpe beelden. Dankzij de regenbestendige body van deze laserafstandsmeter blijft u iedereen voor, in elk weertype.

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Vergroting 6x
Fabrikant Nikon
Materiaal body Nee
Type prisma Nee
Diameter van het objectief 21
Schemering factor Nee
Beeld over 1000 m Nee
Minimale scherpstelafstand Nee
Materiaal Nee
Afmetingen L x H x B 96 x 74 x 41mm
Garantie Oui
Waterdicht Nee
Verstelbare oogschelpen Nee

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon Coolshot 40i GII Laser Rangefinder - BKA149YA

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')