Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon Coolpix S9900 Zilver + Lederen Tas   Wilt u maximaal zoomen om de details creatief vast te leggen? De 16-megapixel COOLPIX S9900 biedt met 30x optische zoom die uitbreidbaar is tot 60x Dynamic Fine Zoom krachtige prestaties, zodat u structuren en

Details

Nikon Coolpix S9900 Zilver + Lederen Tas

 

Wilt u maximaal zoomen om de details creatief vast te leggen? De 16-megapixel COOLPIX S9900 biedt met 30x optische zoom die uitbreidbaar is tot 60x Dynamic Fine Zoom krachtige prestaties, zodat u structuren en actie dichtbij kunt halen en uw eigen unieke perspectief kunt bepalen.

Deel opnamen direct met ingebouwde Wi-Fi en NFC-ondersteuning; u tikt eenvoudig met de camera op een smartapparaat. En wanneer u op reis bent, leggen ingebouwde GPS/GLONASS/QZSS ook de opnamelocaties voor u vast. Laat uw creativiteit spreken door met behulp van de grote kantelbare lcd-monitor opnamen te maken vanuit een ongebruikelijke hoek of creëer met gemak een indrukwekkende intervalfilm in de camera.

De krachtige Nikon COOLPIX S9900 onderscheidt zich door zijn eigentijdse ontwerp en retrodetails van andere camera's.


NIKKOR-objectief met 30x optische zoom
Maak opnamen van alle actie om u heen zonder zelf te bewegen met behulp van de 30x optische zoom die uitbreidbaar is tot 60x Dynamic Fine Zoom¹ en prachtige, fijn gedetailleerde close-ups biedt.

Ingebouwde Wi-Fi en NFC-ondersteuning
U houdt gemakkelijk uw sociale contacten bij wanneer u uw beste opnamen direct kunt delen door één druk op de Wi-Fi-knop² of door met uw NFC³-compatibele camera op een smartapparaat³ te tikken.

Ingebouwde GPS/GLONASS/QZSS
U krijgt tijdens de opname snel gedetailleerde locatie-informatie doordat GPS/GLONASS/QZSS-satellieten uw locatie bijhouden en uiterst nauwkeurige gegevens over de lengte- en breedtegraad verstrekken.

Kantelbare TFT-lcd-monitor
Uw creatieve visie uitdrukken wordt vergemakkelijkt door de grote monitor van 7,5 cm/3,0 inch met 921.000 beeldpunten, waarmee u gemakkelijk over een menigte heen of vanuit een laag standpunt kunt fotograferen en filmen.

Krachtige VR (vibratiereductie)
Een stabiele camera produceert scherpere opnamen. Daarom corrigeert de combinatie van VR met lens-shift en elektronische VR cameratrilling bij actieopnamen en zelfs bij volledig zoomen.

Intervalfilm:
Maak indruk op uw vrienden met een verbluffend fraaie intervalfilm van 10 seconden. U selecteert eenvoudig een onderwerp, waarna automatisch een film met tijdovergangen wordt geproduceerd uit foto's die met behulp van intervalopnamen zijn gemaakt.

 • CMOS-beeldsensor van 16 MP met belichting via de achterzijde: De uiterst gevoelige beeldsensor levert uitzonderlijk sterke prestaties en produceert scherpe opnamen met weinig ruis. Uw opnamen zijn altijd scherp en helder.
 • Vier belichtingsstanden: P/S/A/M: Houd de controle met behulp van de standknop die gemakkelijk toegang biedt tot belichtingsstanden. Geef uw beelden een persoonlijk tintje door creatief aan de slag te gaan met instellingen voor bijvoorbeeld de sluitertijd en het diafragma.
 • Supersnelle AF: Zelfs wanneer u opnamen maakt met volledige zoom of bij weinig licht wordt uw onderwerp altijd direct vastgelegd dankzij razendsnelle AF die op het beslissende moment op uw onderwerp scherpstelt.
 • Full HD-films: U kunt alle leuke momenten in prachtig vloeiende Full HD-films (1080/60i) met stereogeluid vastleggen aangezien u met één druk op een knop van foto's op filmopnamen kunt overschakelen. U kunt de opname pauzeren of met behulp van de functie Filmopties tijdens weergave onnodige filmopnamen verwijderen.
 • Eenvoudig panorama 360°/180°: Wanneer een landschap een fraaie opname verdient, kunt u moeiteloos een schitterend panorama creëren door de camera verticaal of horizontaal te pannen.
 • AF met doelopsporing: U kunt zich onbekommerd concentreren op de compositie van uw opname, want AF met doelopsporing vindt uw onderwerp snel en nauwkeurig en stelt er automatisch op scherp.
 • Instelschijf: Tijdens de opname hebt u gemakkelijk toegang tot de belangrijkste bedieningsknoppen, want met de instelschijf kunt u de gekozen instelling voor de belichting (P/S/A/M) en de AF-veldstand aanpassen en speciale effecten toepassen. U kunt met de instelschijf tijdens filmweergave ook in- en uitzoomen of de film bewerken.
 • Ingebouwde wereldkaart: Houd uw route bij door maximaal 30 opnamelocaties op te slaan op een kaart, zodat u een visueel overzicht hebt van de plekken waar u uw opnamen hebt gemaakt.
 • Korte filmvoorstelling: Laat uw vrienden verbaasd staan en breng uw creativiteit tot uiting met filmpjes. Korte filmvoorstelling combineert automatisch een aantal met een vaste lengte opgenomen filmbestanden en maakt daar een film van 30 seconden van.
 • Stand Slim portret: Perfecte portretten maken is gemakkelijk dankzij een reeks effecten die u tijdens de opname kunt toepassen, van Knipperdetectie en Glimlachtimer tot Huid verzachten en Levendigheid.
 • Glamour-retouchering: Zorg dat iedereen in uw opname er fantastisch uitziet door de opname tijdens weergave te retoucheren. U kunt kiezen uit 12 opties, waar onder Oogschaduw, Glansreductie en Tanden witter maken.
 • Automatische onderwerpselectie: Besteed al uw aandacht aan het creatief kadreren van uw opname terwijl Automatische onderwerpselectie vaststelt wat het onderwerp en de omgeving is en vervolgens automatisch de beste instellingen voor uw opnamesituatie aanraadt.
 • Kortere oplaadtijd: Met een micro-USB-acculader kunt u de accu in uw camera nog sneller opladen. Daarbij kunt u opnamen blijven maken terwijl de accu wordt opgeladen.
 • EXPEED C2: Een uitmuntende beeldkwaliteit wordt gewaarborgd door Nikon's snelle en krachtige beeldverwerkingssysteem dat garant staat voor een zeer snelle verwerking met uitstekende prestaties bij een hoge gevoeligheid.
 • NIKON IMAGE SPACE: Profiteer van 20 GB gratis online opslagruimte in de cloud met NIKON IMAGE SPACE, onze speciale Nikon-site voor het delen en opslaan van beelden. Gratis voor alle Nikon-gebruikers. Ga voor meer informatie naar www.nikonimagespace.com.

 

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Niet meer beschikbaar
Fabrikant Nikon
Kleur N/A
Montuur Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik 6400
Type sensor CMOS 1/2.3

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon Coolpix S9900 Zilver + Lederen Tas

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')