Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon Coolpix S9600 Met de COOLPIX S9600 met 16 megapixels beschikt u over een slanke, stijlvolle camera met een sterke zoomfunctie en mogelijkheden om foto´s gemakkelijk te delen. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kunt u beelden via uw smartapparaat¹ delen op

Details

Nikon Coolpix S9600

Met de COOLPIX S9600 met 16 megapixels beschikt u over een slanke, stijlvolle camera met een sterke zoomfunctie en mogelijkheden om foto´s gemakkelijk te delen. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kunt u beelden via uw smartapparaat¹ delen op sociale media, terwijl de 22x optische zoom uitbreidbaar is tot 44x met Dynamic Fine Zoom², zodat u gegarandeerd alle details met een hoge resolutie vastlegt.

Schakel met een druk op de knop naar Full HD-films met een minimum aan onscherpte. Pre AF en AF met doelopsporing bieden superieure mogelijkheden om de plaats van het onderwerp te bepalen, terwijl hybride VR over 5 assen de effecten van cameratrilling tegengaat. Een slim portretsysteem zorgt voor perfecte portretten en opnamen kunnen gemakkelijk worden gekadreerd op de grote monitor van 7,5 cm (3 inch).

De COOLPIX S9600: alles wat u nodig hebt direct in handen.

Eigenschappen

NIKKOR-objectief met 22x optische zoom
Of de actie zich nu dichtbij of veraf afspeelt, u legt alles vast met het groothoekobjectief van 25-550 mm met optische zoom die uitbreidbaar is tot 44x met Dynamic Fine Zoom¹.

CMOS-sensor van 16 MP met belichting via de achterzijde
De gevoelige beeldsensor waarborgt dat uw foto´s scherp zijn met fijne details, zodat ze perfect zijn voor uitvergrotingen of posters.

Ingebouwde Wi-Fi
U kunt beelden direct overzetten naar uw smartapparaat² via de ingebouwde Wi-Fi van uw camera, zodat u ze gemakkelijk kunt delen op sociale netwerksites of naar vrienden en familie kunt e-mailen.

Hybride VR (vibratiereductie) over 5 assen
De combinatie van VR met lens-shift en elektronische VR gaat cameratrilling uiterst effectief tegen, vermindert onscherpte en creëert scherpere beelden, zelfs wanneer u een film opneemt terwijl u wandelt.

Lcd-monitor van 7,5 cm (3,0 inch) met 460.000 beeldpunten
Op de grote lcd-monitor kunt u uw opnamen gemakkelijk kadreren en vervolgens weergeven om ze te bekijken. De anti-reflectiecoating van de monitor zorgt ook in fel zonlicht voor een uitstekende zichtbaarheid.

Full HD-films
Maak filmopnamen van 1080/60i met stereogeluid en start de opname direct met de speciale filmopnameknop. Krachtige vibratiereductie zorgt voor vloeiende films.

Extra Informatie

Extra Informatie

MFR N/A
Fabrikant Nikon
Kleur black
Montuur Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik Nee
Type sensor Nee

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon Coolpix S9600

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)

Nikon EN-EL12

Nikon EN-EL12

€ 35,00