Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon Coolpix S6900   Maak de beste selfies ooit en deel ze direct met de 16-megapixel Nikon COOLPIX S6900. Dankzij ingebouwde Wi-Fi¹ en NFC²-technologie kunt u beelden overzetten door eenvoudig met de camera tegen een smartapparaat¹ te tikken. Zo

Details

Nikon Coolpix S6900

 

Maak de beste selfies ooit en deel ze direct met de 16-megapixel Nikon COOLPIX S6900. Dankzij ingebouwde Wi-Fi¹ en NFC²-technologie kunt u beelden overzetten door eenvoudig met de camera tegen een smartapparaat¹ te tikken. Zo kunt u foto's op sociale media posten zodra u ze hebt gemaakt. Dankzij de ingebouwde camerastandaard kunt u heel makkelijk zelfportretten en groepsfoto's maken en de 12x optische zoom, uitbreidbaar tot 24x Dynamic Fine Zoom³, brengt u dicht bij de actie.

Maak foto's en Full HD-films door eenvoudig met uw hand te zwaaien dankzij bewegingssturing, leg beelden vanuit unieke standpunten vast met het kantelbare lcd-scherm en zorg dat u er altijd perfect opstaat met de effecten uit de Glamourstand die u kunt toevoegen tijdens de opname. Het leven ziet er altijd mooi uit met de COOLPIX S6900!


Kantelbare lcd-monitor
Maak creatieve zelfportretten en groepsfoto's met behulp van het kantelbare Clear Color-aanraakscherm van 7,5 cm/3 inch met 460.000 beeldpunten. Klap het scherm uit om uw unieke kijk op het leven vast te leggen.

Ingebouwde Wi-Fi en NFC-ondersteuning
Zet foto's makkelijk over naar een smartapparaat¹ met de speciale Wi-Fi-knop. Deel foto's en films met een smartapparaat met NFC-functie² door eenvoudig met de camera te tikken.

CMOS-sensor van 16 MP met belichting via de achterzijde
U maakt altijd prachtige feestfoto's en opnamen bij weinig licht aangezien de gevoelige beeldsensor samen met de EXPEED C2-processor heldere beelden vastlegt bij elk soort licht.

NIKKOR-objectief met 12x optische zoom
Profiteer van een groothoekdekking (25-300 mm) die perfect is voor groepsfoto's, uitbreidbaar tot 24x Dynamic Fine Zoom³, en probeer ook eens een macro-opname tot op 2 cm voor extreme close-ups.

Ingebouwde camerastandaard
Houd de camera stabiel en creëer de perfecte compositie voor prachtige zelfportretten of groepsfoto's met de ingebouwde standaard. U kunt de standaard gebruiken voor zowel horizontale als verticale opnamen.


Bewegingssturing voor foto's en films
Gebruik handbewegingen om te bepalen wanneer u een foto maakt of een filmopname start, waarbij u kunt kiezen tussen twee schermpictogrammen. Verbeterde tracking door de markering voor handpalmdetectie op het scherm maakt de bediening eenvoudig en de maximale groothoekstand van het objectief wordt automatisch ingesteld voor moeiteloze zelfportretten.

Full HD-films
Leg de feestvreugde, grappige huisdieren of gedenkwaardige momenten met familie en vrienden vast op video van 1080p/60i met optische zoom en stereogeluid. Met bewegingssturing kunt u makkelijk video's van uzelf samen met uw vrienden maken.

Stand Sneleffecten
U kunt speciale effecten zoals Zacht portret of Spiegelen direct na de opname en met één druk op de knop toepassen. Beleef plezier aan het bewerken van uw foto's en deel verschillende versies met familie en vrienden.

 • 33 soorten effecten: Breng uw beelden tot leven door te experimenteren met 33 verschillende effecten, variërend van Selectieve kleur tot Speelgoedcamera, Cross-process, Schilderij en Nostalgisch sepia. U kunt foto's makkelijk direct in de camera bewerken voordat u ze deelt.
 • Stand Zelf-collage: Doe alsof u in een pasfotoautomaat staat door meerdere opnamen met verschillende gezichtsuitdrukkingen te maken die vervolgens worden samengevoegd tot één fotomontage. Selecteer het aantal seconden tussen de opnamen, zodat u uw pose kunt wijzigen en kies vier of negen opnamen voor de uiteindelijke collage. Alle beelden worden afzonderlijk opgeslagen en u kunt ze bewerken in de Glamourstand, zodat u er nog mooier uitziet.
 • Selectief verzachten: Gebruik het gevoelige aanraakscherm van de camera om een stijlvol 'bokeh'-effect te creëren door de achtergrond te vervagen, zodat het onderwerp goed afsteekt. U kunt dit gebruiken voor zelfportretten, groepsfoto's of zelfs voor planten en huisdieren, waarbij u tijdens de weergave aangeeft welk deel van het beeld scherp moet zijn. Alles erbuiten wordt automatisch onscherp gemaakt.
 • Connectiviteit: Verbinding maken met Wi-Fi¹ was nog nooit zo makkelijk, met een speciale knop waarmee u direct toegang hebt tot Wi-Fi-instellingen. Dankzij NFC²-ondersteuning voor compatibele smartapparaten kunt u beelden overzetten door eenvoudig met de camera op het apparaat te tikken. U kunt foto's of video's voorselecteren, zodat ze automatisch worden overgezet wanneer u een NFC-verbinding gebruikt. Als het om één opname gaat, kunt u de foto die wordt getoond in de weergavestand direct overzetten door op de Wi-Fi-knop te drukken. U kunt ook de GPS van het smartapparaat synchroniseren, zodat u de opnamelocatie aan de overgezette beelden kunt toevoegen.
 • AF met doelopsporing: Dankzij de snelle en nauwkeurige autofocus kunt u het onderwerp eenvoudig scherp vastleggen. De camera identificeert automatisch het onderwerp en stelt erop scherp, zodat u direct heldere foto's met een goede scherpstelling krijgt.
 • 20 onderwerpstanden: Laat de camera al het werk voor u doen, aangezien deze automatisch de optimale instellingen voor de gekozen onderwerpstand selecteert. Kies het onderwerp dat het meest geschikt is voor de opnameomstandigheden of laat de camera helemaal zijn gang gaan via Automatische onderwerpselectie.
 • Glamour-retouchering (weergave) en Glamourstand (opname): Gebruik Glamour-retouchering om uw foto's tijdens de weergave te bewerken, zodat iedereen er altijd op zijn mooist uitziet. U kunt huidtinten verzachten, tanden witter maken en zelfs make-up toevoegen. In de Glamourstand maakt u eenvoudig perfecte zelfportretten. Selecteer uit vier effecten op het aanraakscherm (Huid verzachten, Poeder, Zacht en Superlevendig) en pas het effect aan terwijl u het resultaat controleert. Snelle retouchering tijdens de opname betekent dat u uw flatteuze foto's direct kunt delen.
 • Vermindering van onscherpte: Bij hybride VR (vibratiereductie) over vier assen worden VR met lens-shift en elektronische VR gecombineerd om cameratrilling effectief tegen te gaan en onscherpte te verminderen, zodat u altijd scherpe beelden en vloeiende films krijgt, zelfs als u wandelt tijdens het filmen.
 • Hoge ISO-lichtgevoeligheid (125-6400): U krijgt gegarandeerd prachtige en zeer gedetailleerde beelden wanneer u opnamen maakt van snel bewegende onderwerpen of foto's maakt bij weinig licht. Maak scherpe foto's binnenshuis en leuke feestfoto's bij weinig licht.
 • Eenvoudig panorama 360°/180°: De camera levert prachtige resultaten binnenshuis, maar is ook uitstekend geschikt voor in de vrije natuur. U kunt nu elk indrukwekkend landschap prachtig vastleggen doordat u de camera verticaal of horizontaal kunt bewegen om zo inspirerende dynamische panorama's te creëren.
 • Snelle continu-opnamen: Leg vluchtige gezichtsuitdrukkingen of snelbewegende acties moeiteloos vast met een hoge opnamesnelheid van maximaal 8 bps. Met continu-opnamen legt u altijd het juiste moment vast, waardoor dit perfect is voor foto's van kinderen, sport, huisdieren en feestjes.
 • Snel opladen via USB: De camera-accu opladen is een koud kunstje dankzij snel opladen via USB. Zo kunt u de accu snel en makkelijk volledig opgeladen houden, zodat u altijd klaar staat om een opname te maken.
 • EXPEED C2: Nikon's snelle en krachtige beeldverwerkingssysteem staat garant voor een zeer snelle werking met uitstekende prestaties bij een hoge gevoeligheid en een uitzonderlijke beeldkwaliteit.

Extra Informatie

Extra Informatie

MFR N/A
Fabrikant Nikon
Kleur black
Montuur Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik 6400
Type sensor CCD 1/2,3

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon Coolpix S6900

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)

Nikon EN-EL19

Nikon EN-EL19

€ 39,00