BlackRapid

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon Coolpix P340 5x optische zoom: 24-120mm Maak expressieve beelden van hoge kwaliteit met de snelle 12-megapixel COOLPIX P340. Het heldere objectief met 5x optische zoom en een groot diafragma van f/1.8 in de groothoekstand zorgt samen met de CMOS-sensor van

Details

Nikon Coolpix P340

5x optische zoom: 24-120mm

Maak expressieve beelden van hoge kwaliteit met de snelle 12-megapixel COOLPIX P340. Het heldere objectief met 5x optische zoom en een groot diafragma van f/1.8 in de groothoekstand zorgt samen met de CMOS-sensor van 1/1,7 inch met belichting via de achterzijde altijd voor indrukwekkende beelden.

Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kunt u beelden gemakkelijk delen en uw smartapparaat¹ als afstandsbediening gebruiken, terwijl de functionele lensring snel toegang biedt tot diverse instellingen, waaronder handmatige scherpstelling, sluitertijd en ISO.

Actieve VR (vibratiereductie) zorgt voor stabiliteit, terwijl een slim AF-algoritme zeer effectief is bij weinig licht. Fotografeer in RAW zodat u beelden in de camera kunt bewerken, waarbij ze goed zichtbaar zijn op het heldere RGBW-scherm van 7,5 cm/3,0 inch met 921.000 beeldpunten.

De COOLPIX P340: razendsnel met superieure prestaties.

Eigenschappen

NIKKOR-objectief met 5x optische zoom
Het heldere 24-120mm objectief biedt een groot diafragma van f/1.8 in de groothoekstand en de 5x optische zoom is uitbreidbaar tot 10x Dynamic Fine Zoom¹.

CMOS-sensor van 12 MP met belichting via de achterzijde
De grote (1/1,7 inch) en uiterst gevoelige sensor produceert zelfs bij weinig licht scherpe opnamen, zodat deze camera perfect is voor het maken van creatieve nachtelijke opnamen in de stad.

Ingebouwde Wi-Fi
U kunt moeiteloos de ideale opname bepalen, aangezien u met de ingebouwde Wi-Fi uw smartapparaat² als afstandsbediening kunt gebruiken en zo creatieve opties kunt uitproberen.

Functionele lensring
Een multifunctionele lensring biedt direct, zonder menu's toegang tot belangrijke instellingen zoals ISO, diafragma of sluitertijd, zodat u snel de optimale instellingen kunt kiezen.

Slim AF-algoritme
Geoptimaliseerde AF biedt een snelle autofocus en betere scherpsteldetectie bij weinig licht, zodat u scherpe beelden vastlegt in alle lichtomstandigheden.

Focus peaking (Pieken)
Bij handmatige scherpstelling worden de randen van het gedeelte waarop is scherpgesteld met wit benadrukt, zodat u ze gemakkelijk op de monitor kunt bekijken en de intensiteit kunt aanpassen voor fijnere details.

RAW (NRW)-opnamen
RAW (NRW)-beeldgegevens worden ondersteund, zodat u het potentieel van de beeldsensor optimaal kunt benutten. U kunt beelden ook verwerken en aanpassen in de camera.

Verwerking met multitasking
Dankzij de introductie van multitaskingverwerking kunt u al beginnen met het maken van de tweede opname terwijl het eerste beeld nog wordt verwerkt, wat de wachttijd aanzienlijk verkort, met name bij RAW-opnamen.

Extra Informatie

Extra Informatie

MFR N/A
Fabrikant BlackRapid
Kleur black
Montuur Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik Nee
Type sensor Nee

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon Coolpix P340

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)

Nikon EN-EL12

Nikon EN-EL12

€ 35,00