New

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR

SKU PON120300SR | EAN 4960759902016

Photogalerie : Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraadWordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad

Eind prijs: € 10.999,00

Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR   Professioneel telezoomobjectief met f/2.8 Actie. Kracht. Emotie. Dit robuuste objectief met gemiddelde telezoom dekt een veelzijdig brandpuntsbereik van 120 tot 300 mm met een constant maximaal diafragma van f/2.8.

Details

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR

 

Professioneel telezoomobjectief met f/2.8

Actie. Kracht. Emotie. Dit robuuste objectief met gemiddelde telezoom dekt een veelzijdig brandpuntsbereik van 120 tot 300 mm met een constant maximaal diafragma van f/2.8. Behaal zelfs in moeilijke omstandigheden met weinig licht perfecte resultaten dankzij optische prestaties die vergelijkbaar zijn met die van vast-brandpunt-objectieven en een uitstekende scherpstelling op het onderwerp.

 

Prestaties op het hoogste niveau

Of u nu binnen in een sporthal of ´s nachts buiten fotografeert, het fenomenale oplossende vermogen van dit objectief maakt ongelooflijk scherpe beelden mogelijk. Het optische ontwerp heeft 25 elementen in 19 groepen en bevat Nikon's nieuwe SR-glas, dat chromatische aberratie nauwgezet tegengaat. ARNEO Coat en Nano Crystal Coat gaan beeldschaduwen en lichtvlekken tegen.

 

Adembenemende precisie

Het constante diafragma van f/2.8 maakt comfortabele snelheid en soepele controle over scherptediepte over het hele zoombereik mogelijk. Dit biedt voldoende armslag om 1,4x- of 2,0x-teleconverters te gebruiken zonder dat dit ten koste gaat van de AF-prestaties.

 

Vergrendelde tracking

Dankzij AF-prestaties die vergelijkbaar zijn met die van een vast-brandpunt-teleobjectief worden snelbewegende onderwerpen nauwkeurig gevolgd, zelfs als ze grillig bewegen. Een elektromagnetisch diafragma zorgt voor een exacte belichting bij

 

Zeer stabiel

Nikon’s vibratiereductie (VR) biedt een voordeel van vier stops, zelfs wanneer een teleconverter is geactiveerd. VR wordt gestart op het moment dat u de camera inschakelt. In de stand SPORT VR worden snelbewegende onderwerpen trefzeker gevolgd.

 

Uitzonderlijk contrast

De AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR is het eerste objectief dat zowel Nikon's ED-glas als Nikon's SR-glas gebruikt om chromatische aberratie en coma tegen te gaan. Lastiger te regelen blauw licht (korte-golflengtespectrum) wordt nu gecorrigeerd, waardoor scherpere beelden en een beter contrast worden verkregen. Kleurranden worden sterk verminderd, zelfs wanneer u opnamen maakt met het maximale diafragma.

 

Evenwichtig en paraat

Nikon's bekende ergonomie biedt u alle voordelen om  belangrijke momenten vast te leggen. Profiteer van knoppen waar functies aan kunnen worden toegewezen, vloeiende overgang tussen de horizontale en de verticale stand en meer.

 

Uitgebalanceerd

De geïntegreerde statiefbevestiging is naar de voorzijde van het objectief gericht voor een optimaal evenwicht en makkelijker vervoer wanneer het objectief op een statief is bevestigd.

 

Klaar voor gebruik

Dit volledig weerbestendige telezoomobjectief is klaar om de ontberingen van het dagelijkse professionele gebruik te kunnen doorstaan. De fluorcoat stoot water, stof en vuil af zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Kleur None
Brandpuntsafstand van 120
Brandpuntsafstand 300
Opening van 2.8
Opening op 22
Montuur Nikon FX (Full Frame)
Stabilisatie Ja
Type lens Telelens
Type sensor Full Frame / 24x36mm
Fabrikant Nikon
Vaste brandpuntsafstand Nee
Macro No
Beeldstabilisator Yes
Minimale scherpstelafstand 200cm
Diameter van de filter Nee
Referentie zonnekap Nee
Afmetingen L x H x B 128 x 303.5mm
Garantie Oui

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')