Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon 1V3 + VR 10-30mm f/3.5-5.6 PD-Zoom Stel scherp op actie met de Nikon 1 V3. Niets kan deze draagbare systeemcamera met razendsnelle professionele prestaties naar de kroon steken.Nikon’s baanbrekende hybride AF-system legt verrassende momenten in een fractie

Details

Nikon 1V3 + VR 10-30mm f/3.5-5.6 PD-Zoom

Stel scherp op actie met de Nikon 1 V3. Niets kan deze draagbare systeemcamera met razendsnelle professionele prestaties naar de kroon steken.

Nikon’s baanbrekende hybride AF-system legt verrassende momenten in een fractie van een seconde met uiterste precisie vast. De CMOS-sensor van 18,4 megapixels met ISO 160–12.800 zorgt voor prachtig gedetailleerde RAW-beelden en HD-films bij elk soort licht. Het gevoelige kantelbare touchscreen geeft belangrijke opnamefuncties precies weer waar u ze nodig hebt en met speciale 1 NIKKOR-objectieven hebt u een creatief voordeel. Intelligente Nikon 1-ergonomie en flexibele systeemaccessoires brengen camerabediening van D-SLR-niveau binnen handbereik.

U hoeft niet meer te fantaseren over uw perfecte upgrade of tweede camera. U neemt hem gewoon in de hand.


Baanbrekende snelheid
Stel scherp op de actie met het hybride AF-systeem met 171 punten. Supersnelle timing met opnamesnelheden tot 20 bps met continue AF.

Snelle sensor met 18,4 MP
De grote Nikon 1 CX-formaat CMOS-beeldsensor produceert prachtige details, zelfs bij weinig licht. Met een effectief ISO-bereik van 160-12.800.

Draagbaarheid van Nikon 1
Geniet van een professionele bediening en topsnelheid in elke situatie. In combinatie met topklasse 1 NIKKOR-objectieven staan onze kleine, snelle en degelijke Nikon 1-systeemcamera's garant voor een maximale flexibiliteit.

Bediening via kantelbaar touchscreen
Tik op het gevoelige touchscreen om scherp te stellen, foto's te maken en belangrijke instellingen aan te passen. Kantel het scherm omhoog of omlaag om opnamen te maken vanuit creatieve hoeken.

Uitbreidbaar systeem
Breid uw systeem uit met optionele Nikon 1-accessoires zoals een stevige grip en een elektronische zoeker. Gebruik NIKKOR-objectieven voor D-SLR's via de FT1 vattingadapter.

Ga aan de slag met film
Nikon 1-films zijn een genot voor het oog. Maak opnamen waarbij onderwerpen nauwkeurig worden gevolgd dankzij Nikon's baanbrekende hybride AF-systeem, creëer interessante effecten met unieke creatieve standen en maak hogeresolutiefoto's tijdens het filmen.

EXPEED 4A
Leg smetteloze beelden met weinig ruis vast met Nikon's vermaarde beeldprocessor. Twee krachtige engines staan garant voor topsnelheid en een groot dynamisch bereik.

Verbind, deel, creëer
Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kunt u gemakkelijk meer met uw beelden doen via een smartapparaat.¹ Deel snel en makkelijk Nikon 1-opnamen van hoge kwaliteit of maak gebruik van een heel scala aan creatieve foto-apps op uw smartapparaat.

 • Opmerkelijke beeldkwaliteit: De grote CMOS-sensor van 18,4 megapixels van de Nikon 1 V3 produceert zeer gedetailleerde foto's en HD-films. Deze snelle CX-formaat sensor is ontworpen zonder optisch laagdoorlaatfilter, waardoor elke megapixel optimaal wordt benut om zelfs de fijnste structuren scherp vast te leggen en smetteloze, heldere beelden te produceren.
 • Groot ISO-bereik: Met een ISO-bereik van 160–12.800 produceert de V3 smetteloze beelden bij weinig licht. Dankzij een ISO-bereik van 160–6400 kan de camera de perfecte ISO-waarde instellen en u kunt de gevoeligheid verhogen tot ISO 12.800, zodat u zonder flitser kunt fotograferen bij weinig licht. Twee geavanceerde ruisonderdrukkingsinstellingen verminderen ruis bij opnamen met ISO 6400 of 12.800.
 • EXPEED 4A-engine: Met Nikon's beeldprocessor van wereldklasse kunt u spectaculaire foto's en HD-films met hoge snelheid blijven maken. EXPEED 4A is uitgerust met twee krachtige engines en staat garant voor een uitstekende ruisonderdrukking, voortreffelijke scherpte en rijk geschakeerde beelden. Processorintensieve creatieve modi, hoge ISO-waarden en snelle schrijftijden worden probleemloos afgehandeld.
 • Professionele controle: Dankzij de ergonomie van de Nikon 1 V3 kunt u instellingen aanpassen en beelden vastleggen zonder uw ogen van het onderwerp te halen. Een hoofd- en secundaire instelschijf, programmeerbare functieknoppen en PSAM-opnamestanden bieden toegang tot functies van professionele kwaliteit. De robuuste body heeft een prachtig gevormde grip die van voor naar achteren doorloopt voor een betere stabiliteit bij gebruik van grotere objectieven.
 • Touchscreenbediening: De bediening is eenvoudig op de gevoelige lcd-monitor van 7,5 cm (3,0 inch) met 1.037.000 beeldpunten, zelfs als de monitor is gekanteld. Tik eenvoudig om scherp te stellen en de opname te maken, selecteer intuïtieve aanpassingen in de camera-instellingen, bekijk een voorbeeld van creatieve functies of schakel het touchscreen uit. Vier monitorknoppen bieden snel toegang tot belangrijke instellingen en het cameramenu.
 • Optionele elektronische zoeker: Verlies het onderwerp nooit uit het oog dankzij de Nikon 1 DF-N1000 afneembare elektronische zoeker. Deze elektronische zoeker met 2.359.000 beeldpunten heeft een hoog contrast en een hoog oplossend vermogen, geeft belangrijke opname-informatie weer en kan onderwerpen uitvergroten zodat een nauwkeurige, handmatige scherpstelling mogelijk is. Dankzij een beelddekking van bijna 100% kunt u uw opnamen zeer nauwkeurig kadreren.
 • Optimale grip: Nikon's stevige, functionele GR-N1010 grip geeft stabiliteit aan de camera voor betrouwbare teleopnamen. Maak nauwkeurige actieopnamen met een teleobjectief en behoud de controle over belangrijke functies: de bedieningsknoppen op de grip zijn onder een hoek geplaatst waardoor de ontspanknop makkelijk bereikbaar is en de grip heeft een extra functieknop en een secundaire instelschijf.
 • Geavanceerde hybride AF: Het baanbrekende hybride AF-systeem van Nikon 1 gebruikt 171 autofocuspunten om snel scherp te stellen op het onderwerp. Het systeem schakelt direct tussen 105 AF-punten met fasedetectie die beweging razendsnel detecteren en contrastdetectie-AF dat zich uitstrekt tot aan de rand van het beeld, zodat u kunt scherpstellen op onderwerpen aan de rand.
 • Bliksemsnelle bps: Met opnamesnelheden voor RAW-beelden die sneller zijn die van een D-SLR laat de V3 niets aan het toeval over. De camera legt 40 beelden vast in een snelle serieopname, met continu-opnamen tot 60 bps als de scherpstelling is vastgezet in het eerste beeld en tot 20 bps met continue AF. Ontsluier de wonderen die in een fractie van een seconde verborgen zitten.
 • Betrouwbaar sluitermechanisme: Dankzij mechanische en elektronische sluiters kunt u opname na opname op de V3 vertrouwen. De mechanische sluiter is gedurende 100.000 cycli getest en de camera gebruikt de elektronische sluiter wanneer u fotografeert op hoge snelheden.
 • Virtuele horizon: Houd de camera recht om foto's met schuine lijnen te voorkomen en vertekening tot het minimum te beperken. Er wordt een afbeelding weergegeven over het beeld op de lcd-monitor die de stand van de camera ten opzichte van de horizon aangeeft. U kunt de horizontale kanteling en de verticale kanteling (naar voren en naar achteren) controleren op de lcd-monitor of via de externe zoeker.
 • Weergave van hoge lichten: Vermijd uitgebeten hoge lichten veroorzaakt door overbelichting. Deze functie zorgt ervoor dat hoge lichten in het beeld zwart knipperen tijdens de weergave op de lcd-monitor om u te wijzen op mogelijke belichtingsproblemen.
 • Films van professionele kwaliteit: Nikon 1 is uw perfecte filmpartner voor uiteenlopende opnamen, van Full HD-films tot kleurige reisverslagen. Druk op de opnameknop om direct met filmen te beginnen of pas de instellingen handmatig aan. Beleef elk moment opnieuw in slow motion, waarbij een drie seconden durende HD-filmclip van 120 bps wordt teruggespeeld in 12 seconden. E-VR zorgt dat films scherp zijn, zelfs als u filmt met volledige zoom.²
 • Foto's tijdens het filmen: Waarom zou u kiezen tussen films en foto's als u beide tegelijk kunt maken? Met Nikon 1 kunt u tijdens het filmen hogeresolutiefoto's maken door eenvoudig op de ontspanknop te drukken of u kunt de functie Automatische beeldopname gebruiken, die elk beeld analyseert en een foto maakt wanneer de omstandigheden optimaal zijn.
 • Creatieve filmstanden: De functies Versneld afspelen, Jump-cut en 4-secondenfilm halen de filmer in u naar boven. Verlevendig straatscènes met Versneld afspelen, creëer een stop-motion effect met Jump-cut of maak expressieve korte clips met 4-secondenfilms (u kunt er acht samenvoegen).
 • Beste moment vastleggen: Met Nikon 1 krijgt u altijd de beste opname met Actieve selectie, Slimme fotoselectie en Trage weergave. Actieve selectie maakt tot 40 hogeresolutiefoto's in minder dan een seconde en laat u kiezen welke bewaard moeten blijven, Slimme fotoselectie beveelt technisch perfecte beelden aan en bij Trage weergave kunt u beelden langzaam weergeven en de beste opname kiezen.
 • Bewegingssnapshot: Voeg beweging toe aan alledaagse kiekjes en haal nog meer uit een moment. Met Nikon's unieke bewegingssnapshot maakt de camera een 'levend beeld' dat u gemakkelijk kunt delen en dat begint als een slow motion-clip van 4 seconden en eindigt met een perfect scherpgestelde foto.
 • Directe beeldaanpassing: Verbeter foto's snel en intuïtief voordat u ze maakt. Pas eenvoudig de instelbalken naast het beeld aan om helderheid, scherptediepte en contrast nauwkeurig in te stellen. Bekijk het resultaat op de lcd-monitor of via de afneembare elektronische zoeker: wat u ziet is precies wat u krijgt op het moment dat u op de ontspanknop drukt.
 • Creatieve stand: Gebruik Nikon 1-effecten om opnamen een creatieve draai te geven. Voeg meer details toe aan contrastrijke scènes met Hoog Dynamisch Bereik of pas artistieke filters zoals Miniatuur, Speelgoedcamera en Cross-process toe op foto's voordat u ze maakt.
 • Creatief palet: Pas artistieke filters van studiokwaliteit toe op foto's voordat u ze maakt. Creatief palet past de helderheid, verzadiging en witbalans aan terwijl u door verschillende effecten bladert. Het enige wat u hoeft te doen is uw vinger over de ring op het aanraakscherm te bewegen of aan de multi-selector te draaien, waarna het beeld op de monitor verandert. Maak de opname op het moment dat u het gewenste effect ziet.
 • Ingebouwde flitser: Voeg extra licht aan foto's toe met de ingebouwde flitser. Voor een professionelere verlichting gebruikt u de optionele SB-N7 Speedlight, een compacte en krachtige flitser die het mogelijk maakt creatief om te gaan met het licht.
 • Wi-Fi: Met de Wi-Fi-functie op uw Nikon 1 V3 kunt u gemakkelijk verbinding maken en beelden delen en bewerken. Sla beelden op uw smartapparaat op, gebruik creatieve foto-apps of stuur beelden van hoge kwaliteit rechtstreeks vanaf de camera naar uw smartphone of tablet waarna u ze direct kunt delen.¹
 • Fotograferen op afstand: Maak verbinding met een smartapparaat en breid uw opnameopties uit. Maak prachtige zelfportretten of opnamen van wilde dieren door het verbonden smartapparaat te gebruiken om de camerasluiter op afstand te ontspannen. Creëer de perfecte compositie door opnamen vooraf te bekijken op een groot tabletscherm.
 • 1 NIKKOR-objectieven: Met het 1 NIKKOR-assortiment hebt u een uitstekende selectie draagbare verwisselbare objectieven tot uw beschikking. Leg verafgelegen acties vast met het 1 NIKKOR VR 70–300m f/4.5–5.6 supertelezoomobjectief. Creëer een prachtige bokeh met het snelle 1 NIKKOR 32-mm objectief met vaste brandpuntsafstand. Maak groothoekopnamen met het 1 NIKKOR 6,7–13 mm objectief en neem films op met het 1 NIKKOR-objectief met 10x motorgestuurde zoom.

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Niet meer beschikbaar
Gestabiliseerde body Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik Nee
Grootte van het scherm 3"
Type sensor Nee
Fabrikant Nikon
Enkel body N/A
Opening van Nee
Opening op Nee
Sensor grootte 1"
Serieopnamen N/A
Mogelijke bestandsformaten Nee
Compatibele geheugenkaarten Nee
Ingebouwde flits Yes
Externe flits Yes
Interne microfoon Yes
Microfoonaansluiting Yes
Videoformaten MPEG-4 / H.264
Maximum beelden per seconde N/A
PictBridge Yes
Montuur Nee
Kleur None
Type body Amateur
Aantal views N/A
Afmetingen L x H x B 111 x 65 x 33mm
Tropicalisatie No
Materiaal body Nee
Viewfinder Electronique
Garantie Oui

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon 1V3 + VR 10-30mm f/3.5-5.6 PD-Zoom

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')