Sales
Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon 1V1 +10mm F/2.8   De uiterst draagbare Nikon 1 V1 is volledig opnieuw ontworpen voor foto- en filmopnamen zonder beperkingen, waardoor uw fotografische resultaten tot ongekende hoogten stijgen.Met een CMOS-sensor met een verrassend snelle AF, slimme

Details

Nikon 1V1 +10mm F/2.8

 

De uiterst draagbare Nikon 1 V1 is volledig opnieuw ontworpen voor foto- en filmopnamen zonder beperkingen, waardoor uw fotografische resultaten tot ongekende hoogten stijgen.

Met een CMOS-sensor met een verrassend snelle AF, slimme opnamestanden, uitstekende prestaties bij weinig licht en een elektronische zoeker met hoge resolutie biedt deze camera alles wat u nodig hebt om uitmuntende foto's en films te maken.

 
CMOS-sensor met revolutionaire AF: stelt sneller en nauwkeuriger scherp dan ooit tevoren
Zeer snelle continu-opnamen: beelden met een volledige resolutie vastleggen met een snelheid tot 60 bps
Draagbaar systeem: kleine, iconische camerabody en verwisselbare objectieven
Elektronische zoeker met hoge resolutie: biedt een scherpe en stabiele weergave
Baanbrekende opnamestanden: Bewegingssnapshot en Slimme fotoselectie

 • Nikon 1: een snel, intelligent en draagbaar camerasysteem. Beschikt over een speciale reeks compacte, verwisselbare 1 NIKKOR-objectieven en systeemaccessoires. Ontworpen met het oog op meer snelheid, eenvoud en plezier in de manier waarop u de wereld om u heen vastlegt.
 • Heldere elektronische zoeker met 1.400.000 beeldpunten: slim ondergebracht in de compacte camerabody. Biedt zelfs in fel zonlicht een duidelijke en stabiele weergave en 100% beelddekking voor scherpe, stabiele opnamen. De camera detecteert automatisch wanneer u de zoeker gebruikt en schakelt de lcd-monitor uit.
 • CX-formaat CMOS-beeldsensor: biedt de ideale balans tussen compacte afmetingen, snelheid, lichtgevoeligheid, resolutie en scherptediepte. De camera biedt een fantastische kleurreproductie, ISO 100-6400 (uitgebreid), RAW-opnamen en een resolutie van 10,1 megapixels. Het stofverwijderingssysteem zorgt voor beelden zonder vlekken.
 • EXPEED 3-beeldprocessor: ontworpen om in elke situatie ongeëvenaarde snelheid en prestaties te leveren. De processor is voorzien van twee krachtige engines die beelden kunnen verwerken met een snelheid van maar liefst 600 megapixels per seconde. De superieure ruisonderdrukking van de processor maakt de baanbrekende opnamestanden van de camera mogelijk.
 • Revolutionair autofocussysteem: schakelt direct tussen 73-punts fasedetectie-AF en 135-punts contrastdetectie-AF voor scherpe films en foto's in elke situatie. Aangezien fasedetectie-AF beschikbaar is tijdens filmopnamen, zijn opnamen van actiescènes altijd scherp.
 • Razendsnelle continu-opnamen: houdt onderwerpen scherp terwijl u opnamen van de actie maakt. Beelden met volledige resolutie kunt u met vaste AF vastleggen met een snelheid tot 60 bps en met aanpasbare AF*3 met een snelheid tot 10 bps.
 • Bewegingssnapshot: brengt uw foto's met één druk op de knop tot leven. Maakt gebruikt van de verwerkingssnelheid van de camera om tegelijkertijd een film in slow motion en een foto vast te leggen. Zodra u de opname hebt gemaakt, worden de film en de foto direct gecombineerd tot een 'levend beeld' waarmee een bepaald moment op ongeëvenaarde manier wordt vastgelegd.
 • Slimme fotoselectie: zorgt altijd voor de mooiste opnamen. Met behulp van technologie om beelden voor en na de opname vast te leggen, worden voor en na het ontspannen van de sluiter 20 beelden met een hoge resolutie opgenomen. De 'beste' vijf opnamen worden bewaard, zodat u daaruit kunt kiezen. Beelden worden aanbevolen op basis van de gezichtsuitdrukking, de compositie en de scherpstelling.
 • Geavanceerde filmopnamen: maak foto's met een hoge resolutie*1 tijdens het filmen of maak opnamen in extreme slow motion. U kunt Full HD-films opnemen met een snelheid van 60 en 30 bps, terwijl fasedetectie-AF, waarmee snel op bewegingen wordt scherpgesteld, beschikbaar is tijdens de opname. De beschikbare beeldsnelheden zijn 60i, 60p en 30p.
 • Volledige controle: met belichtingsstanden (P/S/A/M) en toegang tot de voornaamste instellingen waarmee u het diafragma en de sluitertijd regelt, zodat ook ervaren fotografen tevreden zullen zijn. Met behulp van een reeks Picture Controls kunt u het uiterlijk en de sfeer van foto's of films aanpassen voordat u de opname maakt.
 • Slim ontwerp: een sterke, maar toch lichte camerabody, verkrijgbaar in iconisch zwart of wit, met onderdelen die met een magnesiumlegering zijn versterkt. De camera is compact en draagbaar en bevat een lcd-monitor van 7,5 cm (3 inch) met 920.000 beeldpunten, een grote kijkhoek en beschermend glas.
 • Verwisselbare 1 NIKKOR-objectieven: de 1 NIKKOR-objectieven zijn geschikt voor praktisch elk type onderwerp, zijn geoptimaliseerd voor filmopnamen en hebben een compact ontwerp waardoor ze uitstekend draagbaar zijn.
 • Vattingadapter FT1: kan op de 1-vatting van de camera worden bevestigd, zodat u elk NIKKOR SLR-objectief kunt gebruiken. En als u AF-S- en AF-I NIKKOR-objectieven gebruikt, kunt u toch het uitstekende Nikon 1-autofocussysteem*2 ten volle benutten.
 • Multi-accessoirepoort: breidt uw opnameopties verder uit. De compacte SB-N5 Speedlight-flitser kan verticaal of horizontaal worden gedraaid om licht te laten weerkaatsen via het plafond of de muren. Het kleine GPS-apparaat GP-N100 vormt een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat u uw beelden altijd kunt koppelen aan de juiste locatie.
 • Nikon 1 Short Movie Creator: maakt automatisch korte films van uw foto's en filmopnamen. Deze software is uiterst eenvoudig te gebruiken en behoudt de kwaliteit van de foto's, beelden en filmopnamen die u hebt gemaakt. Films kunnen maximaal 30 minuten duren en u kunt uit een reeks stijlen kiezen.

Extra Informatie

Extra Informatie

MFR N/A
Fabrikant Nikon
Kleur black
Montuur Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik 3200
Type sensor Nikon CX

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon 1V1 +10mm F/2.8

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)