Nikon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Nikon 1S2 + 11-27,5mm f/3.5-5.6   U maakt altijd indruk met de fraaie en opvallende Nikon 1 S2. Deze prachtige gebruiksvriendelijke systeemcamera is snel en handzaam en ziet er net zo goed uit als de actiefoto's en HD-films die u ermee maakt.Ongeacht of u

Details

Nikon 1S2 + 11-27,5mm f/3.5-5.6

 

U maakt altijd indruk met de fraaie en opvallende Nikon 1 S2. Deze prachtige gebruiksvriendelijke systeemcamera is snel en handzaam en ziet er net zo goed uit als de actiefoto's en HD-films die u ermee maakt.

Ongeacht of u scherpere, helderdere nachtelijke opnamen wilt maken of een actie precies op het juiste moment scherp wilt vastleggen: de Nikon 1 S2 produceert moeiteloos schitterende resultaten. Met de slanke camerabody en compacte 1 NIKKOR-objectieven kunt u overal waar het leuk is foto's maken. Dankzij Nikon’s CMOS-sensor van 14,2 megapixels en snelle autofocussysteem beschikt u over een supersnelle timing en kunt u elk moment met een verbluffende precisie vastleggen.


Zet in op kwaliteit
Leg actiemomenten moeiteloos vast. Door de grote sensor van 14,2 megapixels met ISO 200-12.800 krijgt u prachtige foto's en films, zelfs wanneer u weinig licht hebt.


Handzaam Nikon 1-systeem
Fotografeer met hoge snelheid en wissel objectieven met gemak. De Nikon 1-systeemcamera's zijn klein, snel en perfect gevormd en gebruiken onze nieuwste technieken, zodat ze alles aankunnen.


Trefzekere scherpstelling
De Nikon 1 S2 stelt zeer snel en nauwkeurig scherp op bewegende onderwerpen, sneller nog dan een D-SLR. Maak perfecte actiefoto's met maximaal 20 bps bij continue AF.


Eenvoudig perfecte resultaten
U krijgt probleemloos schitterende resultaten. Met de Nikon 1 S2 maakt u met één druk op de knop prachtig gedetailleerde foto's en vlekkeloze HD-films.


Een camera om van te houden
De Nikon 1 S2 werkt soepel en probleemloos en combineert een prachtig opvallend ontwerp met een gemakkelijke bediening. De camerabody is verkrijgbaar in vier kleuren voor elke stijl.

Supersnelle timing
Kies precies het juiste moment met Actieve selectie. Actieve selectie is een nieuwe functie in de stand Beste moment vastleggen die in slechts één seconde tien hogeresolutiebeelden maakt, waaruit u de gewenste opname kunt kiezen.

Filmmagie
Richt, schiet en creëer betoverende films. De Nikon 1 S2 is een slimme keus om moeiteloos te filmen aangezien u met deze camera vloeiende actiebeelden kunt filmen en foto's van volledige resolutie kunt maken tijdens het filmen. Met creatieve filmstanden kunt u uw films eenvoudig een cinematografische flair geven.

Moeiteloze artisticiteit
Geef uw beelden een eigen karakter met behulp van Creatief palet. Met deze intuïtieve functie kunt u artistieke filters toepassen op foto's voordat u ze maakt. Draai eenvoudig aan de multi-selector en bekijk de magie op de lcd-monitor.

Schitterende beelden: Schiet prachtige foto's en HD-films met maximaal ISO 12.800 met de grote CMOS-sensor van 14,2 megapixels. Deze snelle CX-formaat sensor heeft geen optisch laagdoorlaatfilter, waardoor elke megapixel optimaal wordt benut om kristalheldere beelden met rijke details te produceren, zelfs bij weinig licht.

EXPEED 4A-engine: Nikon's beeldprocessor met twee engines zorgt ervoor dat u met hoge snelheid spectaculaire foto's en HD-films kunt blijven maken. Eén verwerkingsengine zorgt voor de schitterende beeldkwaliteit, terwijl de andere garant staat voor snelle, betrouwbare prestaties en naadloze continu-opnamen.

1 NIKKOR-kitobjectief: Met het 1 NIKKOR 11–27.5mm f/3.5–5.6 zoomobjectief staat u altijd klaar om prachtige opnamen te maken. Dit platte en zeer gebruiksvriendelijke 1 NIKKOR-objectief is ideaal voor allerlei soorten opnamen, van alledaagse kiekjes tot verafgelegen actie en oogstrelende portretten. Het zeer handzame objectief is direct gebruiksklaar: draai eenvoudig aan het objectief om de camera in te schakelen en schuif het objectief in om de camera uit te schakelen.

Geavanceerde hybride AF: Stel direct scherp op actie met een autofocussysteem dat 73 AF-punten met fasedetectie omvat. AF met fasedetectie wordt gebruikt in D-SLR's en volgt het onderwerp, hoe snel dit ook beweegt. Als er weinig licht is of als het onderwerp zich aan de rand van het beeld bevindt, schakelt dit intelligente hybride systeem direct over naar contrastdetectie-AF voor altijd nauwkeurige resultaten.

Secondewerk: De Nikon 1 S2 kan actiemomenten vastleggen in foto's van volledige resolutie en doet dit sneller dan u met uw ogen kunt volgen. De camera legt tien beelden vast in een snelle serieopname, met continu-opnamen tot 60 bps als de scherpstelling is vastgezet in het eerste beeld en tot 20 bps met continue AF.

U bent de regisseur: Met Nikon 1 kunt u makkelijk interessante Full HD-videoclips (1080p) opnemen. Druk op de opnameknop om direct met filmen te beginnen en geniet van vloeiende filmopnamen van zelfs snelbewegende acties. Elektronische VR (vibratiereductie) zorgt voor een stabiel beeld, zelfs bij volledige zoom.¹

Foto's tijdens het filmen: Waarom zou u kiezen tussen films en foto's als u beide tegelijk kunt maken? Met Nikon 1 kunt u tijdens het filmen hogeresolutiefoto's maken door eenvoudig op de ontspanknop te drukken of u kunt de functie Automatische beeldopname gebruiken, die elk beeld analyseert en een foto maakt wanneer de omstandigheden optimaal zijn.

Creatieve filmstanden: De functies Versneld afspelen, Jump-cut en 4-secondenfilm halen de filmer in u naar boven. Verlevendig straatscènes met Versneld afspelen, creëer een stop-motion effect met Jump-cut of maak korte, expressieve clips met 4-secondenfilm (u kunt er acht samenvoegen).

Probleemloze bediening: Dankzij de zeer eenvoudige bediening staat u altijd klaar om het moment vast te leggen. Op de heldere lcd-monitor van 7,5 cm (3,0 inch) met 460.000 beeldpunten kunt u opnamen makkelijk kadreren en bekijken, terwijl u met goedgeplaatste knoppen en een intuïtief menu eenvoudig effecten kunt toepassen. De handige F-knop (functieknop) biedt direct toegang tot het intuïtieve functiemenu, voor gevallen waarin u de opname- of weergave-instellingen zelf wilt aanpassen.

Bewegingssnapshot: Haal meer uit een moment en maak met slechts één klik bewegende foto's. De camera creëert een 'bewegend beeld' dat u gemakkelijk kunt delen. Hierbij wordt een moment vastgelegd als een korte slow motion-film die eindigt met een hogeresolutiefoto. U kunt in de camera sfeervolle achtergrondmuziek toevoegen en tot acht bewegingssnapshots combineren tot één interessant verhaal.

Directe beeldaanpassing: Verbeter foto's gemakkelijk voordat u ze maakt. Pas eenvoudig de instelbalken naast het beeld aan om beweging scherp vast te leggen, de verlichting bij te stellen of de achtergrond onscherp te maken. Bekijk het resultaat van wijzigingen op de lcd-monitor en u ziet precies hoe uw foto's eruit komen zien voordat u de sluiter ontspant.

Creatieve stand: Gebruik Nikon 1-effecten om beelden een creatieve draai te geven voordat u ze schiet. Maak van het gewone iets bijzonders met filters zoals Miniatuureffect, Speelgoedcamera-effect en Cross-process. Gebruik Creatief palet om door verschillende effecten te bladeren, waarbij het beeld op het scherm direct verandert: maak de opname zodra u het gewenste effect ziet.

Ingebouwde flitser: Laat licht schijnen op het onderwerp met de opklapbare flitser. De compacte flitser klapt automatisch op in donkere omgevingen.

Opvallend en minimalistisch: Dankzij de glanzende kleuren en onweerstaanbare vormgeving is de Nikon 1 S2 een streling voor het oog. Met zijn vloeiende vormen en minimalistische ontwerp voelt de camera zich overal thuis. Kies een van de vier kleurige body's: sneeuwwit, matzwart, lipstickrood of zongeel. Het meegeleverde 1 NIKKOR-kitobjectief past perfect bij de kleur van de camerabody.

Draadloze adapter: Geef uw aanwezigheid op sociale media extra glans en onderscheid u van de vele smartphonekiekjes door Nikon 1-foto's van hoge kwaliteit te delen. Gebruik Nikon's optionele WU-1a draadloze mobiele adapter² om beelden rechtstreeks over te zetten naar een smartapparaat, waarna u ze direct kunt delen.

Uitbreidbaar systeem: Verander van perspectief met Nikon's assortiment 1 NIKKOR-objectieven van topklasse. Neem het 1 NIKKOR VR-objectief van 30-110 mm mee als u verafgelegen onderwerpen wilt vastleggen. Kies het compacte en stijlvolle 1 NIKKOR VR-objectief van 10-100 mm voor een uitmuntende veelzijdigheid. Maak portretten met mooie onscherpe achtergronden met het 1 NIKKOR-objectief met een vaste brandpuntsafstand van 18,5 mm.

Extra Informatie

Extra Informatie

MFR N/A
Fabrikant Nikon
Kleur black
Montuur Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik Nee
Type sensor Nee

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Nikon 1S2 + 11-27,5mm f/3.5-5.6

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)