Fujifilm

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Fujifilm X-T20 Zwart + XC 16-50mm + 55-230mm Superhandig in het gebruik door zijn intuïtieve LCD touchscreen Afspeelmogelijkheden Voor de Filmmakers – Filmen in 4K met rijkere kleuren en meer detail. Overweldigende beeldkwaliteit met de kleuren waar FUJIFILM om

Details

Fujifilm X-T20 Zwart + XC 16-50mm + 55-230mm

Superhandig in het gebruik door zijn intuïtieve LCD touchscreen Afspeelmogelijkheden Voor de Filmmakers – Filmen in 4K met rijkere kleuren en meer detail. Overweldigende beeldkwaliteit met de kleuren waar FUJIFILM om geroemd wordt Retro look - Jong van hart Volop creatieve mogelijkheden Verbonden met de omgeving – Fotograferen en filmen op afstand

Snel en eenvoudig te bedienen voor fotografie én video

Voor het wisselen tussen fotograferen of het maken van een video hoeft de gebruiker alleen maar een hendel te verdraaien. Voor het snel aanpassen van de belichting beschikt de FUJIFILM X-T20 bovendien over een belichtingscompensatieknop die nu ook een ‘C’ stand heeft gekregen. Hiermee kan de belichting tot ‘min’ en ‘plus’ 5 stops Ev worden aangepast in stappen van éénderde stop.

Tegelijkertijd heeft de FUJIFILM X-T20 nu ook de beschikking gekregen over een handig aanraakgevoelig en kantelbaar LCD scherm waardoor de camera nog intuïtiever en onder vrijwel iedere hoek eenvoudig te bedienen is. Verder kent de X-T20 ook nog een speciale en geavanceerde automatische instelling die kan herkennen wat de gebruiker wil fotograferen. Door de optie ‘SR – Scene Recognition / Automatische Scene Herkenning’, kiest de camera zelf de meest optimale instelling voor een bepaalde situatie waardoor fotograferen nog eenvoudiger wordt.

Filmen met de FUJIFILM X-T20 is mogelijk in zowel volledig HD als 4K, waarbij het ook mogelijk is om de verschillende filmsimulaties waarover de camera beschikt direct op de video toe te passen. De video kan bovendien door middel van de ingebouwde HDMI poort ook bekeken worden op een externe monitor en door middel van de beschikbare microfoonaansluiting kan de camera ook gebruikt worden met een externe microfoon.

Perfecte beeldkwaliteit, nauwkeurig en snel

De FUJIFILM X-T20 beschikt over dezelfde 24.3 megapixel APS-C X-TransTM CMOSIII sensor en X-Processor Pro beeldprocessor die ook wordt toegepast in de FUJIFILM X-T2 en X-Pro2. De kleinste details en subtiele kleurnuances worden zo feilloos vastgelegd in de levensechte kleuren waar FUJIFILM om bekend staat.

De X-Processor Pro beeldprocessor beschikt over een krachtig beeldverwerkend vermogen waardoor de AF-snelheid en nauwkeurigheid aanzienlijk zijn verbeterd. De opstarttijd van de FUJIFILM X-T20 bedraagt slechts 0.4 seconde*2 en door het toepassen van een verbeterd autofocus algoritme is de FUJIFILM X-T20 in staat om binnen 0.06 seconde*3 scherp te stellen. Vervolgens kan hij tot wel 5 beelden per seconde fotograferen. De tijd tussen het indrukken van de sluiterknop en het maken van de foto is verder verkort tot 0.050 seconde evenals de wachttijd tussen de opnames door, die nu minder dan 0.25*4 seconde bedraagt.

Vernieuwd autofocus systeem voor flink betere prestaties

Het autofocussysteem van de FUJIFILM X-T20 is volledig vernieuwd ten opzichte van zijn voorganger, waardoor de camera accurater en beter kan scherpstellen in situaties met weinig contrast of omgevingslicht. Ook voor de fijnere details, draait deze camera zijn hand niet om. Veren of de vacht van een dier worden perfect scherp weergegeven door de FUJIFILM X-T20.

Het aantal totaal beschikbare autofocuspunten is gestegen van 49 naar 91 (maximaal 325). Het middelste gedeelte, dat ongeveer 40% van het beeld beslaat, bestaat uit 49 fase detectie autofocus punten, waardoor er nog sneller en accurater door de camera kan worden scherpgesteld.

De gebruiker kan kiezen tussen enkelpunt AF wanneer de hoogst mogelijke scherpstelling vereist wordt, of voor één van de twee beschikbare autofocusmogelijkheden voor het volgen van onderwerpen met ‘Zone-AF’ en ‘Groothoektracking’, waardoor altijd het beslissende moment kan worden vastgelegd.

Vijf geavanceerde scherpstel instellingen met AF-C Custom modus.

De FUJIFILM X-T20 kent in totaal vijf verschillende voorgeprogrammeerde mogelijkheden voor het volgen van bewegende onderwerpen die kunnen worden geselecteerd met de AF-Custom optie. Afhankelijk van de te fotograferen situatie kan dan één van deze intelligente mogelijkheden worden geselecteerd. Niet iedere situatie vraagt immers om dezelfde manier waarop het autofocussysteem moet reageren. Hierdoor kunnen bewegende onderwerpen aanzienlijk beter en nauwkeuriger worden gevolgd en gefotografeerd wanneer de camera staat ingesteld op Continu AF (AF-C)*5. Handig voor bijvoorbeeld natuur- of sportfotografie.

Voorinstelling 1 is de standaard instelling en geschikt voor velerlei bewegende onderwerpen. Deze instelling staat gelijk aan de traditionele instelling, wanneer de gebruiker de knop op de voorzijde van de camera naar AF-C draait.

Voorinstelling 2 kan gebruikt worden voor het negeren van obstakels waardoor het te fotograferen onderwerp ongestoord kan worden gevolgd. Deze instelling is zeer geschikt wanneer er regelmatig obstakels voorlangs het te fotograferen onderwerp langskomen die het zicht op het onderwerp tijdelijk blokkeren. Denk daarbij aan bomen, verkeersborden of lantaarnpalen bij het fotograferen van bijvoorbeeld rallysport.

Voorinstelling 3 is bedoeld voor onderwerpen die snel accelereren of vertragen en daarmee zeer geschikt voor diverse motorsporten, waarbij er flink wat situaties zijn waarbij het onderwerp snel moet remmen en optrekken. Deze instelling werkt het meest effectief met objectieven die zijn voorzien van een lineaire motor waardoor deze zeer snel kunnen scherpstellen.

Voorinstelling 4 kan worden toegepast voor onderwerpen die plots in beeld verschijnen. De camera zal hierbij zeer snel scherpstellen binnen het scherpstelkader op het onderwerp dat zich het dichtstbij de camera bevindt.

Voorinstelling 5 is de laatste voorinstelling waarover de FUJIFILM X-T20 beschikt en is met name geschikt voor onderwerpen die onverwachts plots van richting kunnen veranderen en waarbij de snelheid steeds kan wisselen. Hierbij kan gedacht worden aan diverse veldsporten, van hockey en voetbal, tot tennis en volleybal.

Overige Geavanceerde autofocusmogelijkheden

De FUJIFILM X-T20 beschikt verder over een geavanceerd autofocussysteem voor gezichtsherkenning, dat automatisch kan scherpstellen op het oog. Deze optie kent drie mogelijkheden waarbij de gebruiker kan kiezen tussen het linker- of rechteroog, of waar hij deze keuze overlaat aan de camera zelf, waarbij de camera dan zal kiezen voor het oog dat zich het dichtst bij de camera bevindt.

De ‘Auto Macro’ optie activeert automatisch de macro mogelijkheden en behoudt daarbij zijn autofocussnelheid. Een druk op de speciale ‘Macro’ toets voor opnames die dichtbij de camera gemaakt worden wordt hierdoor overbodig. Deze toets kan dan door de gebruiker ook worden toegewezen aan een andere functie.

Ook contrastdetectie autofocus is verder verbeterd. Deze contrast AF autofocuspunten kunnen door de camera nu zo’n 85% sneller worden uitgelezen, waardoor contrast autofocus flink sneller en accurater is geworden. Tijdens het maken van video opnames van bewegende onderwerpen zorgt dit voor mooie en zachte overgangen tussen de verschillende AF punten, waardoor er een meer natuurlijk beeldverloop ontstaat.

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Niet meer beschikbaar
Gestabiliseerde body Nee
Draaibaar scherm Ja
Gevoeligheidsbereik 51200
Grootte van het scherm 3 pouces
Type sensor X-Trans CMOS III
Fabrikant Fujifilm
Enkel body Yes
Opening van Nee
Opening op Nee
Sensor grootte APS-C
Serieopnamen Nee
Mogelijke bestandsformaten Nee
Compatibele geheugenkaarten SD
Ingebouwde flits No
Externe flits Yes
Interne microfoon Yes
Microfoonaansluiting No
Videoformaten Nee
Maximum beelden per seconde 14
PictBridge Nee
Montuur Fujifilm X
Kleur Zwart
Type body Compact expert
Aantal views Approx. 350
Afmetingen L x H x B 118,4 mm [L] x 82,8 mm [H] x 41,4mm [P]
Tropicalisatie No
Materiaal body Aluminium
Viewfinder Electronique
Garantie oui

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Fujifilm X-T20 Zwart + XC 16-50mm + 55-230mm

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)

Experten van Foto Nelissen spreken van: Fujifilm X-T20 Zwart + XC 16-50mm + 55-230mm

Nieuws

Fujifilm, alle updates van alle modellen

  • Fujifilm, alle updates van alle modellen

    Lees Meer

Een eenvoudige en effectieve pagina met alle software-updates (Firmware) voor alle modellen van d...