Sales

Fuji Fujifilm X-A10 + XC 16-50mm Silver

Fuji Reddot Award 2017

Photogalerie : Wordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraadWordt verwacht. Mail/Bel ons voor winkel voorraad
Kortingen inbegrepen (leer meer)

Eind prijs: € 399,00

Fujifilm

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

 

 

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Details

Fuji Fujifilm X-A10 + XC 16-50mm Silver Ondanks het compacte en lichtgewicht ontwerp van de X-A10 gaat er een uitstekende 16.3 megapixel sensor in de camera schuil die de fotograaf een fantastische kleurweergave weet te bieden. Kleuren waar FUJIFILM al méér

Details

Fuji Fujifilm X-A10 + XC 16-50mm Silver

Ondanks het compacte en lichtgewicht ontwerp van de X-A10 gaat er een uitstekende 16.3 megapixel sensor in de camera schuil die de fotograaf een fantastische kleurweergave weet te bieden. Kleuren waar FUJIFILM al méér dan 80 jaar om geroemd wordt. De X-A10 levert dezelfde mooie beeldkwaliteit waar de FUJIFILM X-serie camera’s om bekend staan. De X-A10 is daarmee de ideale camera voor de startende fotograaf, die op zoek is naar een camera met verwisselbare objectieven.

Een 16.3 Megapixel sensor gecombineerd met meer dan 80-jaar ervaring in kleurenreproductie voor een uitstekende beeldkwaliteit

De X-A10 bevat een 16.3 Megapixel APS-C sensor voor het maken van foto’s met een uitstekende beeldkwaliteit die van een FUJIFILM camera kan worden verwacht. De uiterst scherpe FUJINON objectieven leggen zelfs de kleinste details en de meest subtiele kleurnuances altijd haarscherp vast. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring met fotografie weet FUJIFILM precies hoe kleuren moeten worden gereproduceerd. Zo kan er ook worden gefotografeerd onder de meest extreme omstandigheden en kan een fotograaf altijd op FUJIFILM vertrouwen. Met name op het gebied van het reproduceren van huidtinten onderscheid FUJIFILM zich van de rest. Ook de X-A10 is uitgerust met deze kleurenreproductie technologie, waardoor er ook met deze camera hoogwaardige portretopnames kunnen worden gemaakt.

Een kantelbaar LCD scherm dat 180 graden kan draaien voor 100% zichtbaarheid stelt de gebruiker in staat voor het maken van zelfportretten.

Het LCD scherm van de X-A10 beschikt over een schuif en kantelsysteem dat tot 180 graden kan worden gekanteld, zonder dat de camera daarbij in de weg zit. Hierdoor behoudt de fotograaf 100% vrij zicht op het LCD scherm.

De greep is zo ontworpen dat deze geschikt is om te worden gebruikt voor het maken van ‘normale opnames’, maar blijft ook prettig vasthouden wanneer de camera wordt gebruikt voor het maken van selfies.

Wanneer een zelfportret wordt gemaakt kan gebruik worden gemaakt van de verticaal gepositioneerde draaiknop om scherp te stellen en de sluiter te ontgrendelen. Deze knop is zo geplaatst dat hij direct door de wijsvinger kan worden bediend. Hierdoor worden eventuele bewegingen door de camera tot een minimum beperkt.

Het kantelen van het LCD scherm activeert de oogdetectie-autofocus functie waardoor het maken van selfies nu nog eenvoudiger wordt. Bovendien is de X-A10 voorzien van de mogelijkheid om huidtinten te optimaliseren door middel van de zogenoemde ‘Portret Optimalisatie’ functie.

Retro Ontwerp en intuïtief in het gebruik

De FUJIFILM X-A10 kenmerkt zich door zijn ‘retro’ ontwerp. Door gebruik te maken van twee commando draaiknoppen kunnen eenvoudig de belichtingsmogelijkheden voor het aanpassen van het diafragma en sluitertijd met de duim worden ingesteld.

Vaak gebruikte functies zoals witbalans, continu opname mogelijkheid en zelfontspanner kunnen worden toegewezen aan de beschikbare programmeerbare functietoetsen. Hierdoor is het niet noodzakelijk om voor deze wijzigingen het menu te raadplegen.

Door het energiezuinige ontwerp is de FUJIFILM X-A10 in staat om met een enkele acculading ongeveer 410 opnames te kunnen maken. Wanneer de camera wordt uitgerust met het standaard kit objectief de “XC16-50mmF3.5-5.6 OIS II” bedraagt de kortste instelafstand slechts 7cm, waardoor dit objectief ook gebruikt kan worden voor het maken van macro opnamen.

 

 

 

Extra Informatie

Extra Informatie

Extra Informatie

Gestabiliseerd camerahuis Nee
Draaibaar scherm Ja
Lichtgevoeligheid 25600
Schermgrootte 3
Sensortype APS-C
Merk Fujifilm
Body Alleen No
Taille du capteur APS-C
Rafale 6
Formats possibles de fichier RAW
Cartes mémoire compatibles SDXC
Flash intégré Yes
Flash Externe No
Nombre guide Nee
Fonction Live view Yes
Micro intégré Yes
Prise micro No
Formats video MOV
Images par seconde maximum Nee
PictBridge Nee
Vatting Fujifilm X
Kleur None
Type de boitier Amateur averti
Nombre de vues 410
Dimensions LxHxP 117 x 67 x 40 mm
Tropicalisation No
Matériau boitier Aluminium
Viewfinder Electronique
Waarborg 2 ans

Wat klanten vinden

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Fuji Fujifilm X-A10 + XC 16-50mm Silver

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)