Factory X by FUJIFILM, het foto-evenement van het jaar voor amateurs en pro fotografen, draait dit jaar rond het thema “Big in Japan”. Factory X vindt plaats in het unieke en fotogenieke Kanal in Brussel en is GRATIS toegankelijk.

 

Bovendien kan je je programma op maat samenstellen volgens je persoonlijke interesses. Er zijn diverse interactieve workshops, demo’s en lezingen alsook knappe fotogenieke randanimatie die de verschillende facetten van fotografie belichten. Kijk je al uit om naar de unieke ervaringen van Carl De Keyzer te luisteren of sta je te popelen om creatief aan de slag te gaan met Everyday Marta? Moet je nog een camerakeuze maken, ben je reeds trotse bezitter van een FUJIFILM camera of werk je al een tijdje met een ander merk? Op zondag 20 oktober word je hoe dan ook ondergedompeld in de wondere X Series wereld van FUJIFILM. Aarzel niet en registreer je nu!

  1. Zondag 20 oktober 2019 // 9.30 – 18.00 uur
  2. Kanal in Brussel met gratis indoor parking
  3. Gratis toegang na registratie
  4. Workshops en lezingen door X-Photographers en gastsprekers
  5. Stel je programma op maat samen
  6. Opgelet: maximaal 2 workshops en/of demo’s per persoon

 

 

 

FUJIFILM roept alle fotografieliefhebbers (minnano = voor iedereen) op om hun eigen foto in te zenden. Uit alle inzendingen wordt een selectie gemaakt die tijdens Factory X zal worden tentoongesteld in Kanal. Dus laat je talenten zien en wie weet kan het publiek binnenkort jouw foto skills bewonderen in Kanal. Als je deelneemt kan je bovendien een gratis fotoprint van 20 x 30 cm van je ingezonden foto ophalen tijdens Factory X!

Klik hier als je de deelnamevoorwaarden van de fototentoonstelling FUJFILM Factory X wenst te lezen.