De Zhiyun Crane 2S deinst er niet voor terug om zich over je materiaal (>3 kg) te ontfermen!

 

De Zhiyun Crane 2S stabiliseert je camera, zelfs wanneer je verticale beelden maakt

zhiyun-crane-2-s 

 

De nieuwe versie van de Zhiyun Crane 2 heeft een groter draagvermogen en biedt betere opnamemogelijkheden.

De Zhiyun Crane is altijd al een van de beste stabilizers op de markt geweest, voor alle cameratypes. Maar de nieuwste Crane 2S biedt in vergelijking met zijn voorganger een groter draagvermogen en meer flexibiliteit voor beeldopnames.

 

zhiyun-crane-2-s

 

De Crane 2S is vooral ontworpen voor digitale spiegelreflexcamera’s en configuraties met systeemcamera’s. Hij is de opvolger van de populaire Crane 2 en heeft een drieassige stabilisatiemotor ontworpen om de grootste camera’s te kunnen hanteren, zoals de BlackMagic 6K, Panasonic S1H en de Canon EOS 1DX Mark II. Er wordt geen maximaal laadvermogen vermeld, want de configuratiemogelijkheden hangen ook af van het formaat van de gebruikte camera. De gimbal weegt 1,88 kg.

Het nieuwe OLED-display is groter dan dat van de Crane 2 en biedt dus een grotere weergave, zodat je door het volledige systeemmenu kunt navigeren en snel kunt schakelen tussen de verschillende modi.

zhiyun-crane-2-s

Een van de nieuwe functies is dat je de gimbal nu kunt gebruiken om verticale beelden te maken - zonder dat je extra accessoires nodig hebt.

De Crane 2S is uitgerust met meerdere bevestigingspunten: een 1/4” schroefgat op de achterkant van de snelkoppelingsplaat voor de camera, waardoor je gemakkelijk accessoires zoals sliders en statieven kunt wisselen. Twee 1/4” schroefgaten met kroonwiel en een 3/8” schroefgat op de gimbal voor creatieve aanpassingen. 

 zhiyun-crane-2-s

De Crane 2S van Zhiyun heeft zes modi die vloeiende bewegingen beloven en voldoen aan de eenvoudigste tot de meest complexe eisen: pan following, vergrendeld, volgen, Vortex mode en Go mode. Bij de geavanceerde cinematische effecten vinden we onder andere panorama, timelapse, motionlapse en long exposure timelapse.