Artikels 1 tot 10 van 103 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sony en Nikon updaten hun webcamtoepassingen

Sony en Nikon updaten hun webcamtoepassingen

 

Lees meer

Tip van de pro’s : videotechnieken met Canon EOS M50

0

Stef en Hannah Michalak omschrijven zichzelf als 'een gezin uit Bath dat video's maakt'. Het stel geeft een intiem kijkje in hun gezinsleven en hun beleving van het ouderschap in een reeks filmische video's die duidelijk een snaar hebben geraakt, want sinds ze in 2012 op YouTube zijn begonnen, hebben de wekelijkse vlogs van de Michalaks al 276.000 abonnees opgeleverd en zijn ze meer dan 43 miljoen keer bekeken.

 

Lees meer

Winter is coming! 10 films (en meer) voor fotoliefhebbers

0

Geen twee kunstvormen zijn zo nauw met elkaar verwant als film en foto. De lockdown biedt je een prima excuus om de beste films waarin fotografie een rol speelt te (her)bekijken. Installeer je comfortabel, met popcorn en een streamingplatform (Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Outbuster of UniversCiné) … Veel plezier!

 

advies-film

Lees meer

Tip van de Pro’s: verander je Nikon reflex- of systeemcamera in een webcam

Canon, Panasonic, Sony en Fujifilm, komt nu ook Nikon met de mogelijkheid om je digitale reflex- of systeemcamera te gebruiken als webcam via USB, met de Webcam Utility 0.9.0 (beta versie). Geldig under Windows 10 64bits en MAC. We lichten het even toe.

Lees meer

Op fotojacht met Tom en zijn papa Martin Dellicourt

De natuur door de ogen van 12-jarige fotograaf Tom Dellicourt. Keivroeg opstaan en geduldig wachten: aan de meeste 12-jarigen is het niet besteed, maar piepjong fototalent Tom Dellicourt heeft het er wel voor over. Samen met zijn vader, natuurfotograaf Martin, gaat hij op fotojacht in de Ardense bossen en de Italiaanse Abruzzen. Zijn wapen: de nieuwe spiegelloze Nikon Z50.

 

Lees meer

Update: je Sony-camera als webcam gebruiken

Je kunt je hybride Sony op verschillende manieren als webcam gebruiken. Dankzij de nieuwste Imaging Edge Webcam software van Sony is het kinderspel om je camera als webcam te gebruiken.

 

Lees meer

Je Sony-camera als webcam gebruiken

Je kunt je hybride Sony op verschillende manieren als webcam gebruiken. Voor sommige moet je wat investeren in extra materiaal, voor andere heb je gewoon wat geduld en creativiteit nodig. We leggen het even uit...

 

Lees meer

Op vakantie? Tijd voor nieuwe fototechnieken

Nu we “in ons kot” moeten blijven, heb je misschien ontgoocheld je camera weggeborgen. Maar ook thuis blijft fotograferen een boeiende hobby. Meer nog, dit is het ideale moment om je camera beter te doorgronden of nieuwe methodes te verkennen …

 

Lees meer

Tip van de pro's: Canon's nieuwe software maakt van je EOS- en PowerShot-camera een webcam!

‘Dankzij’ de maatregelen in verband met de COVID-crisis is een groot aantal werknemers overgestapt op ‘thuiswerken’. Maar we zien ook dat steeds meer fotografen Youtube-ambities hebben of gewoonweg kwaliteitsvideo's willen publiceren op hun favoriete sociale media. Laten we kijken hoe ze dit doen. 

 

Lees meer

Je foto’s back-uppen? Nu of nooit !

 “Voorkomen is beter dan genezen”Dit spreekwoord geldt zeker voor je fototheekmaar als er echt iets ernstigs zou gebeuren, is er van genezen zelfs geen sprake. Je dierbare visuele geheugen is dan onherroepelijk weg. Dus niet getalmd en back-uppen maar!

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 103 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5