Artikels 1 tot 10 van 89 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

In lockdown? Ideaal om je foto’s (eindelijk) te sorteren

Het lijkt of de hele planeet stilvalt en hoogstwaarschijnlijk zit ook jij noodgedwongen thuis. Niet prettig, maar de maatregel kan op veel begrip rekenen. En er is altijd wel een lichtpunt in de duisternis. Zou dit bijvoorbeeld geen goed moment zijn om je fotobibliotheek eens flink op te ruimen? Want hoeveel keer heb je die klus al uitgesteld?

 

Lees meer

Tips van profs: wil je een geslaagde slow motion? Film dan supersnel!

Een bijzonder populair effect in de videowereld is slow motion of vertraagde weergave. Een bepaalde actie krijgt er een extra dimensie door. Het loont zeker de moeite om deze techniek correct te leren toepassen, want de resultaten zijn vaak spectaculair.

 

Lees meer

Nieuwe Baryta-reeksen bij Canson

Indrukwekkende afdrukken zijn het domein van de Infinity-papiersoorten van Canson. Twee nieuwe types voor prints van museumkwaliteit zijn nu nog verfijnder en beschikbaar op groot formaat. Een doorbraak voor het gerenommeerde inkjetpapier.

Lees meer

Om door een ringetje te halen

Adapterringen zijn de diplomaten van de fotografie: ze verzoenen objectieven en body’s van allerlei merken, categorieën en systemen met elkaar. Ze laten toestellen en accessoires efficiënt met elkaar spreken. Het comfort en … de portefeuille van de gebruikers kunnen er alleen maar wel bij varen.

Lees meer

Tip van de pro’s: in de ban van beweging

Scherp of onscherpDe discussie over de gewenste weergave van beweging is van alle tijdenMoet je beweging bevriezen? Terwijl bewegingsonscherpte juist schitterend kan zijnEnkele tips  

Lees meer

2020, een jaar om in te lijsten

Om weer met een frisse, onbevangen blik en veel appetijt naar foto’s te kijken, gaat er niets boven een tentoonstelling. Deze vier zijn ideaal bij het begin van het jaar. 

Enorm veel tentoonstellingsnieuws is er niet, maar de vier expo’s die wij voor jou hebben uitgezocht, zijn zowel heel divers als razend interessant.

Lees meer

Verkoopfoto, producten laten schitteren

Tweedehands is in. Op diverse blogs en websites gaat alle aandacht naar objecten die een nieuwe koper zoeken. Met als belangrijkste verkoopargument: foto’s. Maar hoe maak je de perfecte verkoopfoto?

 

Lees meer

’s Nachts zijn alle foto’s donker, tenzij…

Geslaagde nachtfoto’s maken, het is niet iedereen gegeven. Hét recept om bijna altijd te mislukken: uit de losse pols fotograferen. Een statief is dus het accessoire bij uitstek om weer plezier te krijgen in nachtelijk opnamewerk. Wij bieden je houvast!

 

Lees meer

Accessoires, je bondgenoten voor meer comfort

Een fototas, statief, reflector, harnas of reinigingsset … Stuk voor stuk kleine dingen voor een radicaal andere fotobeleving.  

 

Lees meer

Effectieve effectenfilters

Filters om op je objectief te schroeven, eigenlijk een erfenis uit het analoge tijdperk, beleven een comeback. Ze creëren al bij de opname visuele effecten. Terwijl ze tegelijk het objectief beschermen en ongewenste lichtreflecties weren. Een experiment dat de moeite loont.

Lees meer

Artikels 1 tot 10 van 89 (totaal)

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5