Foto Nelissen Premium reseller

Waarmee kunnen wij je helpen?

Bij Foto Nelissen leven we op het ritme van de fotografie - al sinds 1946! Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat om iedereen van dienst te zijn. 

Wil je starten met fotograferen? Ben je een gevorderde amateur? Of een professional? Wij staan je altijd bij met raad en daad. Foto Nelissen is een Premium Reseller en dus vind je bij ons steeds een ruim aanbod van de grote merken en een groot assortiment accessoires.

Bovendien hebben wij een keuze voor ieders beurs, met talrijke tweedehands toestellen en lenzen. Onze specialisten geven je graag objectief advies. Hun ervaring is essentieel om de juiste keuze te maken. Bij ons koop je alleen wat volledig voldoet aan je wensen.

Heb je na de aankoop nog vragen?  Ook dan kan je op ons rekenen. Op die manier laat je elke aankoop maximaal renderen.


logo-foto-nelissen
         

 

 

 

 

Alle mogelijke toebehoren

Ben je op zoek naar een geschikte fototas, een objectief, statief, flits of onderhoudsproducten? Onze winkel beschikt over een ruim assortiment toebehoren en accessoires. Onze medewerkers zullen je perfect adviseren zodat je altijd vindt wat je zoekt.

 

Praktische demo's

Onze winkel is de perfecte plaats om apparatuur, lenzen en flitsen te testen vóór je overgaat tot de aankoop. Dit is mogelijk door ons ruim assortiment. Ontbreekt er toch eens iets, dan beschikken wij er enkele dagen later meestal al over. Jij vraagt, wij draaien!