HD book van Canon, beelden met hoge definitie!

Het leven in HD. Digitale foto's kunnen in enkele seconden worden gedeeld, maar niets is zo geweldig als een geprinte foto. Maak daarom zelf eens een fotoboek van hoge kwaliteit met hdbook. Een gepersonaliseerd fotoboek, professioneel geprint en gebonden, brengt foto's tot leven en is uitermate geschikt voor het vastleggen van herinneringen, waardoor het een ideaal cadeau is voor vrienden en familie.

 

Jouw gepersonaliseerde hdbook. 1, 2, 3 en klaar!

   
  

1. Selecteer je foto's

  

2. Download de hdbook-software

  

3. Geniet van je herinneringen

           
  HDBook-1   HDBook-2   HDBook-3
           
 

Kies je favoriete afbeeldingen die je wilt laten zien in je hoogwaardige fotoboek. Ideaal als persoonlijk cadeau of gewoon om warme herinneringen met familie en vrienden te delen.

 

 

Met de hdbook-software kun je in enkele minuten een fotoboek ontwerpen. Download de software vanaf een van de verkoopwebsites naar je pc of Mac, selecteer je foto's en tekst en je fotoboek is klaar om te worden geprint.

  Het gepersonaliseerde fotoboek wordt geprint met een ultramoderne Canon DreamLabo 5000-printer. Je ontvangt binnenkort een fotoboek van professionele kwaliteit met levendige en levensechte foto's en scherpe tekst.
     

Software voor Windows hier

Software voor Mac hier

 

   
 

Gepersonaliseerde fotoboekinspiraties!

Bekijk en voel de superieure kwaliteit van een hdbook. Canon's High Definition printtechnologie met 7 inkten biedt zeer gedetailleerde foto's met natuurlijke huidtinten en levensechte kleurenreproductie. Levendige kleurenfoto's die van de pagina springen, terwijl vloeiende kleurovergangen zwart-witfoto's een klassieke look geven.

 

   Luxueus huwelijksalbum
   Babyfotoboek    Reisfotoboek
           
  HDBook-4   HDBook-5   HDBook-6
           
 

Beleef je bijzondere dag nog een keer. Maak je eigen luxueuze fotoboek van je huwelijk met Canon's verschillende thema-achtergronden, kaders en paginastijlen.

 

 

Het babyfotoboek is een perfecte manier om het nieuwe gezinslid aan je familie te tonen en alle belangrijke mijlpalen te onthouden.

 

Of het nou de reis van je leven is of een ontspannen vakantie in de zon, met een hoogwaardig reisfotoboek blijven je herinneringen nog lang vers.

     

 

   

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

   HDBook-7   

Kies jouw hdbook-cover

Een geheel persoonlijk fotoboek

Maak je eigen persoonlijke fotoboekcover door tekst en afbeeldingen toe te voegen. Jouw professioneel geprinte en gebonden hdbook straalt op iedere boekenplank.

       
 

Tekst toevoegen aan foto's

Helder. Duidelijk. Scherp.

Voeg bijschriften aan je foto's toe en zet de naam van je album op de cover. De tekst van het hdbook is ultrascherp dankzij de speciaal ontworpen inkt en 2400 dpi printresolutie.

 

HDBook-8

 

 

  

Platte binding

 

 

HDBook-10

 

 

Perfecte dubbele paginaspreads

Voor alle fotoboeken wordt platte binding gebruikt, zodat je afbeeldingen kunt verspreiden over twee pagina's zonder dat een deel van de foto's tussen de pagina's verdwijnt. Met dubbelzijdig fotopapier van hoge kwaliteit kun je je boek uitbreiden van 24 tot 100 pagina's zonder dat het ten koste gaat van de smalle rug van het boek.

 

   HDBook-11    HDBook-12

.

       
 

Keuze uit hdbook-formaten

Een formaat dat bij je smaak past

Vierkante formaten zijn beschikbaar in 127 x 127 mm, 210 x 210 mm en 300 x 300 mm. Je kunt kiezen voor liggend of staand in A5 en A4, of liggend in A3. Zo vind je altijd het perfecte formaat voor je persoonlijke fotoboek.

 

Keuze aan fotopapier

Een hoogwaardige afwerking

Het speciaal ontworpen papier voor Canon-printtechnologie biedt je geprinte HD-foto's met een premium afwerking. Je kunt kiezen voor Luster-papier met een structuur die gelijk is aan traditionele prints van fotolabs, of voor Glosssy-papier met een gladde, hoogglansafwerking.

 

  

HDBook-13

 

Duurzame herinneringen

 

De combinatie van Canon-inkt en speciaal gecoat fotopapier zorgt ervoor dat je foto's een leven lang behouden blijven. Met een levensduur van wel 300 jaar kunnen vele generaties genieten van je fotoboek.

 

 

 

 

 

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer