Canon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Canon Eos M5 + Mount Adapter EF-Eos M EU26   Ongeëvenaarde EOS-kwaliteit in een ultiem draagbare body Superkrachtig en uitstekend geschikt om spontane momenten vast te leggen Perfect voor creatief filmen Omarm de kracht en flexibiliteit van EOS Deel je

Details

Canon Eos M5 + Mount Adapter EF-Eos M EU26

 

  • Ongeëvenaarde EOS-kwaliteit in een ultiem draagbare body
  • Superkrachtig en uitstekend geschikt om spontane momenten vast te leggen
  • Perfect voor creatief filmen
  • Omarm de kracht en flexibiliteit van EOS
  • Deel je mooiste opnamen en video's direct met de wereld
  • 24,2 Megapixel APS-C CMOS-sensor
  • DIGIC 7
  • Dual Pixel CMOS AF
  • 49-punts AF en continu opnemen van 7 fps
  • Bluetooth®, Wi-Fi, Dynamic NFCOngeëvenaarde EOS-kwaliteit
Waanzinnige spiegelreflexkwaliteit in een compacte spiegelloze camera met APS-C, 24,2 Megapixel CMOS-sensor en DIGIC 7

Superkrachtig
Leg supersnelle actie vast met een snelle opstartfunctie, spiegelreflexachtige AF-snelheden en doorlopende opnamen van 7 fps

Videopatser
Maak Full HD 60p-video's van bioscoopkwaliteit met Dual Pixel CMOS AF voor nauwkeurig volgen en in de camera geïntegreerde digitale stabilisatie via 5 assen

Omarm EOS
Omarm het EOS-DNA. Profiteer optimaal van je EF-lenzen via de vattingadapter en geniet van verfijnde ergonomie plus een grote centrale EVF

Meteen delen, eenvoudige back-ups
Eenvoudige aansluiting op smartphones of tablets, opnamen op afstand en back-ups in de cloud via Wi-Fi met NFC, Bluetooth® *en Image Sync

Ongeëvenaarde EOS-kwaliteit
Neem de snelheid en kwaliteit van een spiegelreflexcamera met je mee in een compacte, lichte body. Krachtige DIGIC 7-beeldverwerking levert schitterende foto's en video's op, rechtstreeks uit de camera. De Canon APS-C 24,2 Megapixel CMOS-sensor zorgt voor geweldige 14-bits RAW foto's met weinig ruis en een geweldig dynamisch bereik.

Superkrachtig
Reageer instinctief op het moment en leg spontane acties moeiteloos vast dankzij de Dual Pixel CMOS AF, die AF-snelheden van spiegelreflexcamera's garandeert, evenals nauwkeurig scherpstellen tijdens continue opnamen van 7 fps. Daarnaast is de EOS M5 supersnel opgestart binnen één seconde.

Videopatser
Maak waanzinnige FULL HD video's van bioscoopkwaliteit bij 60 fps met verbazingwekkende diepte en helderheid. De Dual Pixel CMOS AF biedt nauwkeurige scherpstelling op onderwerpen en biedt, in combinatie met Touch AF en STM-scherpsteltechnologie, spectaculaire scherpstelovergangen. De digitale stabilisatie in de camera via 5 assen zorgt voor stabiele opnamen, zelfs als je geen IS-lenzen gebruikt.

Omarm EOS
Geniet van een authentieke EOS-ervaring dankzij een centrale elektronische zoeker met hoge resolutie met 100% framedekking, een groot kantelbaar touchscreen en uitgebreide aanpasbare bediening.  Ontdek een enorme reeks creatieve opties met het compacte EF-M-lensbereik en meer dan 80 EF-lenzen.

Deel direct
Sluit je camera met één tik aan op compatibele Android-apparaten via Dynamic NFC en zorg voor een doorlopende verbinding met Bluetooth® *. Maak foto's en video's op afstand via je smartphone en maak automatisch een back-up van de beelden in de cloud, op je computer of smartphone/tablet via Image Sync.

*Uitgerust met Bluetooth® met technologie voor laag energieverbruik. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren.

EVF met Touch and Drag AF
De grote OLED elektronische zoeker van hoge resolutie (ca. 2,36 miljoen dots) van de EOS M5 staat gebruikers toe om snel en intuïtief een AF-gebied aan te geven (1 punt of zone) via het LCD-touchscreen, zelfs als je door de zoeker kijkt. Het AF-gebied kan worden geselecteerd door een specifiek gebied van het LCD-paneel aan te raken en kan gemakkelijk worden aangepast door het frame naar een ander punt te slepen. Dit is vooral een handige functie voor gebruikers die gewend zijn om focuspunten te wijzigen op EOS DSLR's via de Multicontroller (joystick), zonder weg te kijken van de zoeker.

Digitale stabilisatie in de camera via 5 assen
De EOS M5 heeft stabilisatie in de camera via 5 assen, die digitaal de camerabewegingen over 5 assen compenseert - horizontaal, verticaal, roll (rollende beweging) yaw (zwiepbeweging) en pitch (zijwaartse beweging). Hierdoor kun je stabiele opnamen maken, zelfs als je lenzen gebruikt zonder een optische Image Stabilizer. De beeldstabilisatie wordt nog beter als je gebruikmaakt van een EF-M of EF-S IS-lens die compatibel is met Dynamic IS. Dankzij de samenwerking tussen de pitch en yaw worden camerabewegingen, bijvoorbeeld vanwege een instabiele positie of opnemen tijdens het lopen, zeer sterk gecorrigeerd.

Bluetooth®
De EOS M5 heeft Bluetooth®-technologie met een laag energieverbruik*. Dit garandeert dat er een doorlopende verbinding tussen een smartphone of tablet en de camera is, voor eenvoudige activering van een volledige Wi-Fi-verbinding. Het koppelen van de camera met een smartphone of tablet via Bluetooth is snel en eenvoudig. Als gebruikers afbeeldingen willen downloaden en bekijken of een live view-opname op afstand willen maken, kunnen ze gewoon gebruik maken van de Canon Camera Connect-app om een Wi-Fi verbinding tussen de twee apparaten tot stand te brengen, zonder de camera te gebruiken. Dankzij een Bluetooth®-verbinding kun je de smartphone of tablet ook gebruiken als afstandsbediening voor omstandigheden waarbij een snellere sluiteractivering wenselijk is, zoals voor wildlife. 588/500

Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectieve eigenaren.

Extra Informatie

Extra Informatie

Fabrikant Canon
Kleur N/A
Montuur Canon EF-M
Draaibaar scherm Ja
Gevoeligheidsbereik 25600
Type sensor Nee

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Canon Eos M5 + Mount Adapter EF-Eos M EU26

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)

Canon EF-M 28mm F/3.5 Macro IS STM

Canon EF-M 28mm F/3.5 Macro IS STM

Regular Price: € 355,00

Special Price € 319,00

Canon ST-E3 RT Speedlite Transmitter

Canon ST-E3 RT Speedlite Transmitter

Regular Price: € 329,00

Special Price € 269,00

Canon LP-E17

Canon LP-E17

€ 59,00
Canon EF 50mm f/1.4 USM

Canon EF 50mm f/1.4 USM

Regular Price: € 456,00

Special Price € 279,00