Summer Deals
Canon

Gratis levering in België. Leer meer...

Klantdienst +32 15 41 42 66

Niet tevreden? Verzakingstermijn van 14 dagen

Beveiligde betaling

Productbeschrijving

Details

Canon Eos 1200D + EF-S 18-55 DC Leg de emotie van het moment vast, met een DSLR-camera die gebruiksvriendelijk is en schitterende resultaten levert. Voordelen Leg de speciale momenten van het leven vast met foto's en movies van hoge kwaliteit Leg zelfs bij

Details

Canon Eos 1200D + EF-S 18-55 DC

Leg de emotie van het moment vast, met een DSLR-camera die gebruiksvriendelijk is en schitterende resultaten levert.

Voordelen

  • Leg de speciale momenten van het leven vast met foto's en movies van hoge kwaliteit
  • Leg zelfs bij weinig licht details en sfeer vast
  • Maak opnamen met de juiste instellingen in de modus Scene Intelligent Auto
  • Eenvoudige stapsgewijze uitleg en EOS Companion-app
  • Verbeter je herinneringen en wek de kunstenaar in je met creatieve filters


Foto's waarop je trots kunt zijn
Maak kwalitatief hoogwaardige foto's en video's met elk hun eigen karakter. 18 Megapixel beelden van de Canon EOS 1200D zitten boordevol details en zijn groot genoeg om tot een grootte van A2+ te worden geprint. Movies hebben een professionele uitstraling en zien er schitterend uit wanneer je deze afspeelt op je HD-TV thuis.

Leg herinneringen vast, zelfs als het donker wordt
Wanneer het donkerder wordt, vergroot de Canon EOS 1200D de lichtgevoeligheid zodat je foto's scherp blijven en je minder snel de flitser hoeft te gebruiken. Opnamen bij omgevingslicht is een fantastische manier om de sfeer van een gelegenheid vast te leggen en discreet te blijven tijdens die onbetaalbare momenten en natuurlijke uitdrukkingen.

Gebruiksvriendelijk voor elk onderwerp
Wanneer je een foto samenstelt met de Canon EOS 1200D, analyseert de camera ook de scène, waarbij deze naar helderheid, kleur, beweging en gezichten zoekt. Deze informatie wordt gebruikt om de meest geschikte camera-instellingen voor de scène te bepalen, of het nu een gedetailleerd landschap of een snelle actie betreft. Met een ingebouwde functiehandleiding en een ondersteunende app kun je op elk gewenst moment meer te weten komen over de camera.

Ontdek DSLR-fotografie met de EOS Companion-app
Gebruik de bijbehorende EOS Companion-app om de functies en knoppen van je Canon EOS 1200D te ontdekken en te leren hoe je met verschillende objectieven nieuwe creatieve opties kunt benutten en verschillende onderwerpen kunt vastleggen. Interactieve tutorials en opdrachten inspireren je en helpen je bij het verbeteren van je vaardigheden.

Aansprekend ergonomisch ontwerp
Met een optische zoeker kun je je opname samenstellen en hierop anticiperen zodat je altijd de emotie achter het moment kunt vastleggen. Dankzij de gebruiksvriendelijke, intuïtieve knoppen en een groot 7,5 cm (3 inch) LCD-scherm waarop je beelden kunt bekijken, gebruik je de Canon EOS 1200D met plezier.

Laat je creatieve kant zien
Benadruk het hoofdonderwerp op een foto door dit te isoleren tegen een zachte, onscherpe achtergrond (een kenmerk van DSLR-fotografie). Gebruik een van de vijf creatieve filters om een persoonlijk tintje aan je foto's te geven, waaronder het effect Grainy zwart-wit, Toy camera en Fish-eye.

Houd je onderwerp scherp
Houd onderwerpen scherp door deze aan een van de negen focuspunten van de Canon EOS 1200D te koppelen. Deze zijn verspreid over de zoeker zodat je het onderwerp centraal in het kader of uit het midden kunt plaatsen voor een interessantere compositie.

Bekijk de wereld door andere ogen
Verander je gezichtspunt en leg verschillende onderwerpen vast naarmate je ervaring opdoet, met het uitgebreide assortiment Canon EF- en EF-S-objectieven. Haal onderwerpen dichtbij met een teleobjectief of leg nog meer van de scène vast met een groothoekobjectief.

 

Extra Informatie

Extra Informatie

Voorraad situatie Niet meer beschikbaar
Fabrikant Canon
Kleur N/A
Montuur Nee
Draaibaar scherm Nee
Gevoeligheidsbereik 6400
Type sensor CMOS APS-C

Wat klanten vinden

Je moet ingelogd zijn
om een advies in te dienen

Geef uw mening

 

U geeft uw mening voor : Canon Eos 1200D + EF-S 18-55 DC

How do you rate this product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality

Trefwoorden

Trefwoorden

Gebruik spaties om trefwoorden te scheiden. Gebruik een apostrof voor zinnen (')

Je ben wellicht ook geïnteresseerd in het(de) volgend(e) product(en)