foto

 

Laat geen mooie herinneringen verloren gaan en deel je mooiste foto’s bij elke gelegenheid.  Bij Foto Nelissen kan je zowel kleurenfoto’s als zwart-wit foto’s laten printen op glanzend of mat papier, met of zonder witte boord. 

Om het u gemakkelijk te maken kan je uit verschillende mogelijkheden kiezen om uw foto’s te bestellen :

 

pc    Staan uw foto’s op computer?  Dank kan je onze applicatie onmiddellijk vanuit uw webbrowser opstarten (Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, …).  Klik gewoon op deze link en selecteer de foto’s die je wil laten afdrukken om ze daarna later te komen ophalen in onze winkel :
  1. Foto Nelissen
  2. Photo Galerie Brussel
apple  

 

Staan uw foto’s op uw iPhone of op uw Apple-tablet?  Download de applicatie die je op de Apple Store kan vinden, volg deze link.

 

 

android  

 

Staan uw foto’s op uw smartphone of Android-tablet?  Download de applicatie je op Google Play kan vinden, volg deze link.

 

opgepast 

Foto’s afdrukken beschouwen wij als één van onze belangrijkste taken.  Uw beste herinneringen verdienen namelijk een mooie verzorgde print.  In tijden van digitale media en vluchtige opslag van beelden vergeten we soms hoe moeilijk het is om foto’s te bewaren.  Naast communiceren met beelden is er nog steeds behoefte om foto’s af te drukken.

Maak van je beste opnamen een kunstwerk. Veel van onze klanten, amateurfotografen of professionals zijn echt talentvolle fotografen. Steevast maken ze van de beste foto’s vergrotingen.  Deze foto’s, posterprints, canvas, op aluminium (Dibond) of op plexiglas zijn niet alleen fijne herinneringen maar doen vaak dienst als decoratie in de leefruimte.

 

  

Foto's

Uw favoriete foto’s verdienen een speciale plaats in uw leven en dat van uw gezin. Hiervoor kan u rekenen op onze diensten om af te drukken in kleur of zwart-wit tegen het laagste tarief. Van 15x10 cm tot 30 x 45 cm zijn uw foto’s zelfs klaar tegen de volgende labodag.

Zelf van 15x10 cm tot 15x20 cm zijn uw foto's klaar in één uur!

 

Meer info hier.

 

 impression-tableau

 

Een groot formaat voor een groots beeld!

 

Uw foto’s verdienen het gezien te worden. Kies voor een vergroting en verbaas uw omgeving met uw eigen beelden.

Bij Foto Nelissen zijn we in staat om foto’s af te drukken tot een grootte van 100 x 200 cm. U heeft de keuze tussen verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals fotopapier, canvas, Dibond, plexiglas, etc. Samen met u bekijken we de beste opties voor uw betreffende beeld en ruimte.

Canvas is een hoog kwaliteitskatoen vermengd met polyester en geeft op die manier een professionele uitstraling. De canvasprints zijn van hoge kwaliteit en worden opgespannen op een houten kader. Dit kan u simpelweg tegen de muur hangen.

 

  

photo-print

Maar ook fotoboeken via Canon en Fujifilm:

Via onze fotoservice kan je doorklikken naar twee verschillende programma’s. Met deze programma’s stel je zelf je album samen en bestel je het.  Eerst kies je het gepaste album, daarna vul je dit met de foto’s die op je computer staan.  Dan bestel je het album en na een 10-tal dagen haal je het af in onze winkel.


Meer info hier op Canon HD Book.

 canon_hdbook

 

Meer info hier op Fujifilm fotoboeken.

 

album_fuji

 

 

 

 

automn

 

 

 

 

Fotogeschenken


Meer info hier.

 

Posters

Maak van je beste opnamen een kunstwerk. Veel van onze klanten, amateurfotografen of professionals zijn echt talentvolle fotografen. Steevast maken ze van de beste foto’s vergrotingen tot 100X200 cm.

 

Maak een waar kunstwerk van uw beelden.

Uw foto’s verdienen het gezien te worden. Kies voor een vergroting op papier en verbaas uw omgeving met uw kunstwerk.

 

 

 

 

gift

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer